Základní údaje

Dobrý den,

obracím se na vás s prosbou a prosím vás o odezvu. S manželem se již 3/4 roku snažíme o miminko a pořád se nám to nějak nedaří. Nejsem si však jistá, zda i manžel má o založení rodiny stejný zájem. Já bych si miminko moc přála. Jsem v neustálém kontaktu s dětmi, a tak mě naše neúspěchy dosti mrzí. Doma si občas i popláču a každý měsíc přesto doufám.

Chtěla bych se tedy zeptat, jestli se mé/naše přání brzy vyplní nebo nás čekání ještě potrápí.

Mockrát děkuji za pomoc a třeba posílení mé naděje, že se vše brzy změní a já i manžel budeme šťastní. Já jsem narozena 28.5.1986, manžel 23.6.1984.

Krásný den Pavlína

Numerologický rozbor

Dobrý den Pavlíno,

ptáte se na jednu z nejtěžších otázek v numerologii, ale i přesto mám pro Vás odpověď. Jste pro rodinu stvořena a tak není pochyb o tom, že Vaše touha po dítěti se naplní. Je zbytečné se trápit tím, že se tomu tak ještě nestalo. Děti se rodí ve správný okamžik a nejčastěji tehdy, kdy se o to přestává tolik usilovat. Postačí jen vědět, že se to povede. U Vás by se to mohlo stát do dvou let, ale spíš bych to viděla na tu druhou polovinu příštího roku. Váš manžel má životní cestu, které dominuje láska, krása a rodina. Je ovšem dost mladý a má tak trošku obavy z větší zodpovědnosti. Přesto i on v poslední době rychleji dozrává a čím dál více začne pociťovat potřebu plných rodinných vztahů. Máte dobrou intuici a tak to, co se Vám snažím říct, určitě podvědomě pociťujete sama:o).

Tento rok do Vašich dalších narozenin je ovlivněn karmickou osmičkou. A ta s sebou přinese mnoho zajímavých událostí. Provětrá a zasáhne do všech oblastí Vašeho života. Karmická osmička odměňuje a trestá. Snažte se obzvlášť tento rok chovat tak, abyste byla na svoje skutky hrdá. Činnost má přednost před nečinností! Pak to bude mít výrazný vliv na splnění Vašich přání a cílů!

Přeji hodně štěstí!

Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.