Základní údaje

Dobrý den,

narodila jsem se dne 7.1.1984 v 17 hodin v Ostravě. Vystudovala jsem střední obchodní školu a nyní dálkově studuji Vysokou školu báňskou na Ekonomické fakultě. Při škole pracuji jako asistentka v jedné firmě. Práce mě zatím baví. Mám zde poměrně volnost, jediné co mi začíná malinko vadit je zhoršení platových podmínek a vidina dalšího rozvoje ve firmě. Proto bych se chtěla zeptat, zda mě v budoucnu čeká zajímavější a lépe ohodnocená pracovní příležitost než je současná práce.

Další a důležitá oblast, která mě zajímá je budoucnost současného vztahu s mým přítelem. Přítel se narodil dne 19.12.1979 v Šumperku. Poznali jsme se před 2 lety na jedné akci a od té doby spolu chodíme. Zatím spolu nežijeme ve společné domácnosti a ani to nijak zvlášť neřešíme. Vyhovuje nám to tak zatím oběma. Přítele si moc vážím a mám jej i moc ráda, občas mi však ve vztahu chybí vášeň a mám strach, aby to časem neskončilo tak, že budeme mít vztah jako bratr se sestrou. Proto bych se ráda zeptala, zda má náš vztah budoucnost i bez vášně, kterou zde úplně necítím a zda se to může rozvinout i dále.

Další otázkou je rodina. Bratr se narodil 17.12.1981. Je to vlk samotář. Přátele nemá žádné a krom toho, že chodí do práce, tráví většinu času ve svém pokoji u PC. Přítelkyni ještě nikdy žádnou neměl. Proto mě zajímá, zda se to v budoucnu někdy spraví a zda bude vést plnohodnotný a normální život jako ostatní a nezůstane jako samotář navěky.

Předem děkuji za odpovědi.

S pozdravem Pavla

Numerologický rozbor

Dobrý den Pavlo,

v životě pro Vás jsou velmi důležité přátelé a dobré mezilidské vztahy. Pokud toto nebude fungovat, nebude Vás práce dostatečně naplňovat a nespraví to jen dobré finanční ohodnocení. Nejlépe se budete cítit v pracovním kolektivu s neformálními přátelskými vztahy. Máte úžasnou schopnost stmelovat kolektiv. Když máte pocit, že Vaše současná práce přestává být pro Vás atraktivní, nevidím žádný problém, proč byste nemohla mít lepší. Zkuste se rozhlédnout po jiných příležitostech, ale nedělejte to pouze kvůli finančnímu ohodnoceni.

V příštím roce, ve druhé polovině, budete mít skvělé šance zlepšit si Vaši finanční situaci. Nemohu ale zaručit, že to bude pouze Vaším vlastním přičiněním. Znamená to, že peníze a materiální zajištění může do Vašeho života vnést partner nebo Vám pomůže někdo z rodiny atd. Každopádně, co se materiální otázky tyče, bude se Vám dařit lépe.

Pokud jde o vášeň, není to podstatnou součástí dobře fungujícího partnerského vztahu. Mnoho vztahů začíná vášní, ale ta se pak ze vztahu často vytratí a na její místo přichází vyrovnanost a spokojená radost, že máte jeden druhého, potěšení ze společného života a samozřejmě je tu láska, která v dobrém vztahu zůstává po celou dobu. U Vás bych viděla jiný problém, jedná se o odlišnou potřebu fyzického kontaktu. Nestačí Vám jenom si povídat, potřebujete ve vztahu dobře fungující sex. On má silnější mentální než sexuální rovinu. Pokud se po této stránce dokážete domluvit, pak to rozhodně nebude mezi Vámi fungovat jako mezi bratrem a sestrou:o). Jestli ale hledáte spontánnost a vášeň, v tomto vztahu ji asi najdete jen těžko.

Na Vašeho bratra by to chtělo udělat podrobnější rozbor zvlášť, ale pokusím se odpovědět na Váš dotaz alespoň krátce. Váš bratr vnímá svět svým specifickým způsobem a těžko nese neúspěch. Virtuální svět je pro něj únikem ze světa, ve kterém ho něco zklamalo, něco se mu nezdařilo a tak má strach to zkoušet znovu a raději utíká tam, kde se cítí v bezpečí. Sám ale v životě nezůstane, život ho nakopne správným směrem. Jeho životní cestou je rodina a taky má silnou fyzickou rovinu. Takže si o něj nemusíte dělat starosti. Pokud mu chcete pomoct, chvalte ho. Je to člověk, který roste z úspěchů a neúspěchy ho naopak srážejí dolů. Váš bratr těžce nese kritiku a raději žije z vlastních chyb, než aby dokázal přijmout dobrou rádu. Podpořte ho láskou a porozuměním, potřebuje si více věřit. Není to s ním jednoduché, ale věřím, že svoje štěstí již brzy najde.

Hodně štěstí!

Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.