Základní údaje

Dopis čtenářky

Dobrý den paní Kopecká,

měla bych zájem o numerologický rozbor. Narodila jsem se 27. 1. 1972 kolem půl desáté ráno.

Co se týká mé životní pouti, myslím, že jsem se velmi poučila ze svého prvního manželství, i když možná právě špatná životní zkušenost poznamenává můj současný vztah.

Vdávala jsem se 2. 3. 1990, v osmnácti letech. S manželem, který se narodil 11. 2. 1968 jsem prožila 15 let a vychovala jsem mu dvě děti. Manžel byl velice žárlivý, majetnický a svým způsobem i sobec. Neuznával nic a nikoho, jen sebe.Velice mě miloval, z mé strany to velká láska nebyla. Podařilo se nám společnými silami vybudovat silnou firmu a slušný majetek, ale já odešla jen tak, neboť on neuznával moje zásluhy a nehodlal mi můj odchod ulehčit.

Můj bývalý manžel mi neustále ztrpčuje život svými výstupy a bohužel se potýkáme s problémy ohledně výchovy dětí. Dcera je narozená 27. 3. 1991 ve 13. 30 a syn 15. 3. 1993 v 17.30.

Znovu jsem se postavila na nohy, zvládla to a nyní prožívám konečně opravdovou lásku. Bohužel mám stále pocit, že se o sebe musím umět postarat, zakládám si na tom, že jsem soběstačná a někdy mě mrzí, že můj současný partner na to spoléhá. Je narozen 15. 3. 1961 ve tři hodiny odpoledne.

V současném vztahu, který začal 9. 3. 2007, jsem velice spokojená, nikdy jsem neprožívala něco podobného. Můj partner má za sebou již dvě manželství a přede mnou měl vztah s o dvacet let mladší dívkou. Na začátku našeho vztahu byl do ní stále zamilovaný a chvíli trvalo, než jsme to překonali. Se mnou však stále burcují pochybnosti. Mám pocit, že je se mnou hlavně proto, že jsem hodná, pracovitá, dokážu se postarat o dům, děti atd. Také mám občas nepříjemný pocit z jeho vztahu s matkou, myslím, že je mezi nimi dost silné citové pouto. Já osobně s ní mám velice dobrý vztah, ale ze začátku jsem cítila z její strany asi žárlivost?!

Uvažovali jsme s přítelem o tom, že bychom si spolu pořídili dítě, ale mám obavy, že bychom to nezvládli, především finančně. Myslím, že bude rozumnější, když zůstaneme bez potomka a pokud se naše finanční situace trochu zlepší, budeme moct třeba cestovat.

Chtěla bych se zeptat, co numerologie říká o našem vztahu a protože jsme si uvázali minulý rok závazek – hypotéku a teď vše zvládáme tak tak, chtěla bych se zeptat,jestli to zvládneme a jestli se naše finanční situace vylepší. Myslíte, že spolu zestárneme?

Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Monika

Numerologický rozbor

Dobrý den Moniko,

partnerský vztah hraje ve vašem životě důležitou roli. Byt šťastná v partnerském vztahu je dokonce smyslem vaší životní cesty. A proto si nemusíte vůbec dělat starosti, zda se vám to konečně jednou povede - žít v harmonickém vztahu. Hodně věcí jste se již naučila z prvního manželství a hodně věcí jste si do života přinesla také od narození. Umíte být oporou, máte soucit, umíte člověka vyslechnout a podržet v těžkých chvílích. Jste jemná, romantická duše a při tom dokážete spoustu věci zvládnout. Máte dobrou intuici.

Váš současný partner je velmi rodinně založený. Potřebuje mít zázemí, skutečné rodinné hnízdo. Na rozdíl od vás si neumí tak lehce dělat přátele, pokud se ale s někým spřátelí, má to pak povahu rodinného vztahu. A tak je možné, že udržuje vztahy i s těmi, s kým už si nemá co říct. U něj má všechno trvalý charakter. Hodně často se vrací do minulosti, má strach udělat stejnou chybu a tak často může být nerozhodný a věci dlouho zvažovat. Neumí dávat citům slovní podobu, ale o čemkoliv jiném dokáže mluvit naprosto bez problémů. Musí se naučit být více tady a teď a těšit se z budoucnosti, plánovat a jit směle vpřed. On by nikdy neudělal to, co jste dokázala vy, nechat minulost a začít od začátku pouze na základě vlastního pevného rozhodnuti a ne jen životních okolnosti.

Zajímavé na vašem vztahu je, že prožíváte stejný devítiletý cyklus, i když vaše životní cesty jsou odlišné, oba jste na stejné vlně! Tento rok je vaším romantickým rokem. Budete potřebovat jeden druhého více, než kdy předtím. Váš vztah může skutečně vydržet dlouho, máte hodně toho, co můžete dat jeden druhému.

I když to nedělám často, konkrétně vám bych poradila mít společné dítě. A nejlépe na tom zapracovat ještě tento rok.. On potřebuje rodinu a má rád děti. Spoji vás to dohromady a tím vytvoříte úplně novou rodinu, ve které, mimo jiného už tu nebude maminka, ale babička…

Vaše finanční situace se vyřeší, věci se poskládají tak, jak mají být, ovšem podmínkou je, že si nebudete dělat starostí a obavy s tím, co ani nejste schopná v tuto chvíli vyřešit. Řešte věci tak, jak přicházejí, to, co můžete udělat dnes, dělejte, to, co dnes vyřešit nejde, nechte být. Život je vám dán, abyste byla šťastná, tak se na to zaměřte! Mimochodem, váš syn velkou rodinu potřebuje, bude vám jednou velkou oporou..

Hodně štěstí!
Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.