Základní údaje

Dopis čtenářky

Dobrý den,

ráda bych Vás pěkně poprosila o numerologický rozbor. Jde o moji první zkušenost s numerologií, nejsem si tedy jista, které informace jsou podstatné, ale věřím, že si vyberete.

Narozena jsem 24.1.1985 krátce po čtvrté hodině ranní, rodiče (´65 a ´63) se vzali rok předtím. Dlouho jsem byla jedináček, bratr se k nám přidal až 20.4.1994. Zmiňuji to, protože po 5 letech jem se kvůli škole vrátila do bytu k rodičům. Moje studia vypadaly zajímavě. Po 4 letech na základní škole jsem přestoupila na 8-leté gymnázium se zaměřením na matematiku a po maturitě (2003) jsem zkoušela štěstí na vysoké škole v Praze. Zkoušela jsem dokonce na dvou, pokaždé se mi staly osudnými zkoušky na konci 2. ročníku. Jelikož mi na pocitu, že mám vysokou školu zdárně za sebou, záleží (i když mě studium nebaví a obor jsem si vybírala vylučovací metodou), narychlo jsem přestoupila do 2. ročníku na školu v rodném měste, kde mi právě vrcholí zkouškové období (uprostřed 2. ročníku). Během celých studií pracuji, od brigád až po regulerní zaměstnání, všechno mimo svůj obor.

S tím souvisí hned několik otázek - dokončím na tento "pokus" konečně školu? Vrátím se ještě dlouhodobě do Prahy (nebo půjdu jinam či dokonce zůstanu v rodném měste) a osamostatním se v nějaké dohlednější době? Budu někdy pracovat ve studovaném oboru?

Budu Vám vděčná za odpověď na mou otázku. Kromě ní by mě i obecně zajímalo, jaká jsem celkově, podle čísel? Co byste mi doporučila, co naopak ne?

Krásný den,
Martina

Numerologický rozbor

Dobrý den Martino,

skutečně máte hodně otázek. Jste velmi rodinně založený člověk. Nerada zůstáváte sama, potřebujete mít vedle sebe blízké lidí nebo alespoň možnost s nimi komunikovat (nemáte vysoké účty za telefon :o)?). Máte rada velkou rodinu a když jsou všechny pohromadě. Dokonce i s přáteli se snažíte udržovat dlouhodobé vztahy. Rodina pro Vás bude vždy na prvním místě.

V životě potřebujete hodně činnosti, nerada sedíte na místě bez práce. Pro věc se dokážete tolik nadchnout, že nevidíte napravo ani nalevo, ale musí to být něco výjimečného. Ovšem občas se stává, že z ničeho nic o to, o co jste před tím tolik stála, najednou ztratíte zájem. Jste člověk nápadů, máte dobrou představivost, ale taky jste i člověk minulosti. Často se vracíte k tomu co se již odehrálo, probíráte událostí zpětně v hlavě, co byste tehdy mohla říct nebo udělat. To Vám může občas bránit s přijetím přítomnosti a s plánováním budoucnosti.

Tento rok je posledním rokem Vašeho devítiletého cyklu. Měla byste si ujasnit, co skutečně v životě chcete, a ukončit vše, co s tímto záměrem nesouvisí. To je přesně ten rok, kdy se máte rozhodnout, za čím udělat tlustou čáru, a pak se již do minulosti nevracet. Protože pokud věci zdárně uspořádáte a vše dokončíte, máte velikou šanci na nový skvělý začátek v příštím roce. Začne Vám totiž nový devítiletý cyklus.

Máte dobrou intuici, zkuste jí naslouchat. Školu byste mohla zvládnout, k tomu máte dobrou paměť, která je v učení nepostradatelná. Nejdůležitější ale v této otázce je, zda jste skutečně vybrala dobře. Mít vystudovanou Vysokou, bez zájmu uplatnit získané poznatky, nemá žádný smysl, zbytečně ztratíte čas. A navíc, pokud nezapnete to svoje nadšení, nebude to stejně dobře fungovat. Takže pokud chcete dokončit školu, musí Vás bavit!
Pro Vás by se hodila práce, kde můžete uplatnit svoji představivost a fantazii, dobré komunikační schopnosti (určitě i cizí jazyk), samostatnost a organizační nadání. I když nejste týmový hráč, potřebujete kolektiv, který bude jako jedna velká rodina a při tom každý bude mít svoji vlastní zodpovědnost. Hodně bude záležet i na prostředí, máte rada komfort a hezké věci.

Martino, před sebou máte hodně zajímavý život, a je jen na Vás, jak s nim naložíte. Snažte se soustředit na to, co skutečně chcete, a toho se pevně držte. Naučte se být více tady a teď, nechte minulost plynout, ať už je jakákoliv. Seznamujte se s novými lidmi a naučte se dělat i jen známé, buďte otevřena pro nová setkání. Nedržte se příliš starých vazeb, obzvlášť když už to není ono. Cestujte a učte se cizí jazyky, zhodnotí se Vám to.

Přeji Vám hodně štěstí!
Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.
Pozn. redakce: Část rozboru, která byla příliš osobní, dostala od naší numeroložky čtenářka e-mailem.