Základní údaje

Dopis čtenářky

Dobrý den,

už přes půl roku se motám v jednom vztahu ve kterém si nevím rady… Tím, že mi před 3 týdny náhle zemřel bratr, se k nám domů, kde jsem pár let bydlela jen já a mamka, minulý týden zpátky přestěhovala moje sestra s dcerou, kterou opustil manžel… V naší rodině se toho během pár dní hodně událo a já a můj přítel, i když to pravděpodobně nikdy nebylo ideálnií, jsme se hodně odcizili… A já nevím, co dál… Jestli mám vůbec v našem podivném vztahu pokračovat nebo to ukončit a jít dál?

Také se bojím, jak to bude u nás v rodině. Jsem z 8 dětí a bohužel je nás již jen 5 a já jsem nejmladší, která bydlí doma se svou matkou, které je již 70 let a teď uvažuje co s domem, komu dát dům nebo nedat. Nejsme žádná bohatá rodina, a tak se bojím, že jednou skončím pod mostem bez rodiny a úplně sama.

Předem děkuji
S pozdravem

M.

Numerologický rozbor

Dobrý den Markéto,

složité období, které prožíváte, nebude trvat věčně. Mnohé věci se dají pochopit s odstupem času, ale některé se neobjasní nikdy. Každopádně neztrácejte důvěru, život je nám dán, abychom byli šťastni. Vše, co se děje a odehrává, má svůj smysl. A protože jste napsala pouze své datum narození, mohu zde hovořit jen o Vás..

Pro Vás tento rok až do Vašich příštích narozenin bude především fyzicky náročný a vyčerpávající. Na druhou stranu je to rok, který velmi přeje pracovním úspěchům, finančním možnostem a samostatnosti. Možná, že pro někoho slova „vyčerpávající“ budou znít negativně, pro Vás je to ale právě naopak. Klid Vám neprospívá, kolem Vás se musí pořád něco dít a točit. A tak tomu i bude. Směle se můžete pustit do nových pracovních příležitostí. Vaše snaha a pracovitost bude odměněna. Pokud budete odvážná, rozhodně Vám nehrozí skončit pod mostem! Máte totiž i velmi silnou rovinu energie, a tak zvládnete více než ostatní. Máte dobré organizační schopnosti a jste skvělý vykonavatel. To znamená, že pokud máte něco konkretního zařídit nebo udělat, dokážete to perfektně!

S láskou je to o něco složitější. Jste velmi fyzicky založená. Ideální partner pro Vás je ten, se kterým se dorozumíte beze slov. Těžko totiž oblékáte Vaše city a emoce do slovní podoby. Jste člověk skutků a činů. Ve vztahu u Vás musí fungovat fyzická přitažlivost, partner musí být jak dobrým milencem, tak i oporou. Pokud tomu ve Vašem současném vztahu tak není, budete se s tím jen těžko smiřovat. Jste totiž raději sama, než jen tak s někým. Nenapsala jste datum narození Vašeho přítele, takže těžko lze posoudit, jak bude vztah pokračovat. Ale z Vašeho dopisu bych řekla, že to asi nebude ten pravý.

Ať už Vaše vztahy byli jakékoliv, během dvou let se Váš partnerský život vyřeší. Hodně byste věci nakopla změnou zaměstnání. Potřebujete být spokojená po pracovní stránce, dělat činnost, která Vás baví, a být dostatečně vytížená. Pak se všechno bude řešit samo. Nepodléhejte žádným strachům. Jste dost silná na to, abyste všecko zvládla.

Přeji hodně štěstí a odvahy!
Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.