Základní údaje

Dopis čtenářky

Milá paní Kopecká,

stručně by se dal můj příběh nazvat „jak se z výkonného člověka, který normálně fungoval, stala postupně troska“. Jmenuji se Jiřina K. a je mi 49 let. Měla jsem dvě zaměstnání, dlouhou dobu jsem působila v zahraničí - l0 let.

Před pěti lety mi zemřela matka, současně jsem přišla o práci. Mám stálé silné bolesti páteře bederní a krční, jsem v částečném invalidním důchodu. Stále prožívám strach z toho, že se přestanu hýbat, ačkoli denně dvě hodiny cvičím.

Po nečekané a náhlé smrti matky nastaly psychické potíže a záchvaty. Nemohu se s jejím úmrtím vyrovnat. Hledám nový smysl života, ráda kreslím, mám nějaké svoje kresby, a přála bych si, aby je někdo znalý věci posoudil, zda má cenu se dál tímto tématem zabývat.

Mojí otázkou je, zda se někdy vyrovnám zcela se smrtí své matky a zda najdu nový smysl života.

Děkuji, s pozdravem Jiřina

Numerologický rozbor

Dobrý den Jiřino,

především jste silná bytost a tak dokážete zvládnout více než jiní. Vašimi silnými stránkami jsou vytrvalost a pracovitost. Umíte dotahovat věci do konce, a to jsou kvality, které vám v životě hodně pomáhají. Vaše životní cesta je devítka. Na této cestě se člověk pořád učí, mnohým musí projít, spoustu věci zkusit, než dosáhne klidu a moudrosti. A právě moudrost, zkušenost a vědění jsou cílem cesty devět.

Když blízcí lidé odcházejí, je to vždycky těžké, obzvlášť když jsou velkou a významnou součástí života, tak jako byla vaše maminka. Každý ale máme svoji cestu a našim úkolem je naplnit pouze svůj osud. Nedopusťte, aby smutek ze ztráty vás zcela pohltil. Váš zdravotní stav je přímo odvozen od vašeho psychického stavu. Chybí vám radost, barvy, smích, přátelé, láska..

Zasloužíte být šťastná! Právě vstupujete do nové etapy, která do vašeho života přinese nové lidí a zážitky. Prázdnota, která se objevila po odchodu vaší maminky, se naplní a je jenom na vás, zda tomu vyjdete vstříc a nebo se otočíte zády. Na stejném místě nikdy nezůstanete, každá prázdnota se totiž naplnit musí. A je jenom na vás, co to bude.

Pokud necháte osud se o vás postarat, váš život začne dávat smysl a věci se uspořádají samy. Nic není stálé, všechno se pořád mění. Pokud se nerozhodnete pro to, co skutečně chcete, můžete ve finále dostat to, o co jste vůbec nestala. Faktem je, že vždycky musíme něco dostat, stejně tak, jako něco odevzdat…

Tento rok do vašich letošních narozenin prožíváte jedno z nejtěžších období ve vašem devítiletém cyklu a je velmi důležité ho dobře zvládnout. Věnujte se více svému zdraví, tvořte, čtěte, seznamujte se s novými lidmi. Postavte si za cíl byt šťastná a jděte dopředu!

Nebude to trvat dlouho a všechno se spraví, najednou jako by spadne vše, co tížilo, budete se cítit mnohem a mnohem lépe. A pak od vašich letošních narozenin přijdou do vašeho života nové příležitostí, budete cestovat, poznávat a prožívat.

Je tu ale něco, co byste měla vědět. Musíte se oprostit od minulosti a to jak na fyzické, tak i na psychické úrovni. Jediné, co vám může zabránit být šťastná, jste vy sama!

A to především tím, že svoji prázdnotu po smrti matky vyplníte umělou představou její přítomnosti. Dejte pryč její oblečeni a věci, fotografii schovejte do alba a udělejte doma ten největší úklid. Hodně vám to pomůže, štěstí a lásku si zasloužíte!

Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.