Základní údaje

Dobrý den,

chtěla, respektive přála bych si, také vyhrát svůj rozbor.

Jmenuji se Dana, je mi 50 let a narodila jsem se 2.2.1959. Jsem vdaná už 30 let, mám dvě děti, které již mají své rodiny a přátele. Máme spolu hezký vztah, ale co je to platné. Můj manžel je docela hodný, ale teď, když jsme starší, tak zjišťuji, že už si nemáme co říct. Je také o 9 let starší a tak v těch koníčkách a zálibách jsme si nikdy moc nerozuměli. V současné době jsem taky nezaměstnaná a tak by mě zajímalo, jestli v blízké době najdu práci, která by mně vyhovovala a jestli najdu ještě nějaký smysl života.

Dana

Numerologický rozbor

Dobrý den Dano,

máte životní cestu jedničku, je to cesta velkých skutků a činů. Je to pouze Vaše cesta, a to znamená, že byste měla mít dost síly a odvahy riskovat, jít vpřed a žít skvělý a šťastný život. Proč se tak tomu ještě nestalo, souvisí s tím, že jste zároveň i velmi partnerská bytost. A proto se snadno necháte ovlivnit milovanou osobou, což je možná důvodem, proč jste na nějakou dobu zapomněla sama na sebe. Protože člověk s Vaší silnou vůlí a schopností dotahovat věci dokonce skutečně dokáže velké věci.

Tento rok od Vašich letošních narozenin jste vstoupila do sedmého roku Vašeho devítiletého cyklu. Lidé a vztahy budou hrát rozhodující roli ve Vaší nejbližší budoucnosti. Čím více pozorná k okolí budete, čím více lidí do svého života vpustíte, tím větší šance na úspěch a pozitivní změny ve Vašem životě máte. Sedmička je totiž velmi osudové číslo, přináší nečekané události a touhu poznávat duchovní a tajemné stránky života. Prověřuje přátele, schopnost pomáhat a vcítit se do situací druhých. Pak další rok rozdá odměny anebo tresty mimo jiné i podle toho, jak budou tyto úkoly zvládnuté.

I když možná nejste tak společenská povaha, ale přesto Vám Vaše dobré komunikační schopnosti a skvělá intuice pomohou potkat správné lidi. Protože rok 2010 je velmi společenským rokem a cokoliv chceme letos řešit, měli bychom co nejvíce využívat známostí a kontaktů. A to se tyká i nalezení práce, která Vám bude vyhovovat. Buďte v této oblasti více odvážná, přihlaste se na výtvarný, jazykový nebo jakýkoliv jiný vzdělávací a poznávací kurz či kroužek. Jděte mezi lidi. Potřebujete mluvit, komunikovat, být součástí něčeho a cítit, že Vás potřebují. Protože doma se nic nezmění. Změna vyžaduje odvahu a pozitivní záměr. Soustřeďte se na to, co Vás baví, nekažte sama sobě život špatnými myšlenkami. Vždyť jste během těch let na něco důležitého zapomněla. Máte životní cestu Napoleona, nejste domácí typ. Tak podle toho jednejte!

www.numerologie.kralovnafengsuej.cz

Marina Kopecká

Tento rozbor byl vytvořen na základě soutěže o numerologický rozbor. I vy můžete vyhrát svůj podrobný rozbor.