Za všech okolností král

Pokud ho opravdu chcete, musíte v jeho životě hrát roli harému a být každý den trochu jiná. Je potřeba, abyste přitahovala mužské pohledy, ale tvářila se, že je vlastně vůbec nevnímáte. Lev potřebuje sebejistou partnerku, která mu však dává každým gestem najevo, že je na světě jen a jen pro něj. Pokud dokážete takové protiklady skloubit a ještě přitom vypadat přitažlivě, jste pro Lva vysněnou partnerkou, kterou nikdy neopustí.

Jak ho svést?

Poslouchejte co říká a po každé druhé větě, kterou pronese, vyjádřete obdiv a nadšení. Když se s ním neshodujete, nechte si to pro sebe! Nezaškodí, když občas v hovoru s kamarádkou pochválíte jeho milostné umění (samozřejmě aby to slyšel).

Jaký je milenec?

Je to přirozený talent, který se brzy propracuje do první ligy! Je nápaditý, fantazie má na rozdávání. Když se předvede, je potřeba, abyste ho chválila, obdivovala a tvářila se neobyčejně unaveně.

Erotogenní zóny Lva

Jako správná velká kočka miluje veškerou něhu. Nebojí se ale ani škrábanců, které na něm zanechají vaše nehty. Bude je naopak hrdě nosit a občas se jimi i nenápadně pochlubí!