A jaké to je žít po boku známé herečky Ivany Chýlkové? Žijí stejný život jako ostatní nebo se v domácím prostředí chovají stejně jako na obrazovce? Uvolněte se, prosím….., a jdeme se podívat do hvězd.

Jan Kraus (15. 8. 1953) Ivana Chýlková (28. 9. 1963)

Slunce - Lev
Měsíc - Váhy
Merkur - Lev
Venuše - Rak
Mars - Lev
Jupiter - Blíženci
Saturn - Váhy
Uran - Rak
Neptun - Váhy
Pluto - Lev

Slunce - Váhy
Měsíc - Kozoroh
Merkur - Panna
Venuše - Váhy
Mars - Štír
Jupiter - Beran
Saturn - Vodnář
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Merkur ve Lvu (Jan) – sextil – Slunce ve Vahách (Ivana)

Tento aspekt je velmi pozitivní do partnerství, je tu souznění duší na vysoké úrovni, je tu schopnost společné práce a rozvoj inspirací, dobře si rozumí a mají podobné zájmy. Navzájem na sobě obdivují své osobnosti.

Saturn v ve Vahách (Jan) – kvadratura - Měsíc v Kozorhou (Ivana)

Ivana ráda plánuje a Jan rád vytváří nové projekty, dobře se doplňují, i když někdy se může ukázat, že některé věci viděli v danou chvíli každý jinak. Jsou také chvíle, kdy se z Ivanky stává ledová královna, která chce, aby bylo po jejím. Chce to více vřelosti z obou stran.

Uran v Raku (Jan) – opozice – Měsíc v Kozorohu (Ivana)

Tento aspekt opozice není v partnerském vztahu vždy vítán, jelikož přináší do vztahu napětí a určitou nejistotu. Oba mají dostatek energie, a pokud ji nevybijí mimo své partnerství, tak se to projeví naplno buď v hádkách, nebo v lepším případě v milování. Obojí se projeví intenzivně.

Neptun ve Vahách (Jan) – kvadratura – Měsíc v Kozorohu (Ivana)

Ani jeden si není jistý, co může od svého protějšku očekávat, což může být nepříjemné, ale v případě Jana a Ivany je to ku prospěchu, že mohou neustále na sobě něco objevovat.

Jupiter v Blížencích (Jan) – kvadratura – Merkur v Panně (Ivana)

Změny, vzestupy a pády, to je u tohoto páru naprosto normální. V názorech se neustále přou, ne vždy se shodnou na jednom stejném, ale to jim nevadí, každý si udělá to své a po svém. Kompromis je zde potřebný.

Uran v Raku (Jan) – sextil – Merkur v Panně (Ivana)

Jan je originální za každé situace, Ivanka se mu také dobře vyrovnává, rozhodně nemají fádní myšlenky. Pokud se pro něco rozhodnou, tak je možné, že se za chvilku rozhodnou pro něco ještě lepšího. Mají společné přátele, kteří je mají rádi, že jsou tací, jací jsou.

Venuše v Raku (Jan) – kvadratura – Venuše ve Vahách (Ivana)

Jejich názory na určité věci se mohou lišit, jak již bylo řečeno v jiném aspektu. Přesto se zde může vytvořit harmonie právě díky odlišnostem, které je k sobě přitahují. Měli by si dát pozor na nedorozumění a snažit se jim předcházet.

Mars ve Lvu (Jan) – sextil – Venuše ve Vahách (Ivana)

Tento pozitivní aspekt ukazuje na opravdovou lásku, vášeň a celkovou zamilovanost. Jan se k Ivance hodí a jsou si přínosem. Ivanka je dobrá herečka, a pokud bude chtít, tak si Jana přizpůsobí, tak aby byli oba spokojení.

Mars ve Lvu ( Jan) – kvadratura – Mars ve Štíru (Ivana)

Je tu částečné soupeření o moc, ale Jan je v tomto zdatnější, když se rozumně dohodnou, není potřeba nějakých zásadních rozhodnutí. Měli by si jasně určit svou představu o svém vztahu, a pak už nikde nebude nic váznout. Toto vše už mají, ale zvládnuté.

Venuše v Raku (Jan) – kvadratura – Jupiter v Beranu (Ivana)

Jan je někdy ve svých proslovech přímý a řekne věci bez obalu, což není vždy pocitově pro všechny nejpříjemnější. Ivanka tuto Janovu stránku zná, proto se k tomu dokáže již postavit s nadhledem, ovšem ze začátku se mohlo jednat o nepříjemné chvilky.

Venuše v Raku (Jan) – trigon – Neptun ve Štíru (Ivana)

Mají zde společné vnímání uměleckých směrů, rozvíjejí spolu svou představivost. Při společné práci se doplňují a jejich náklonnost je opravdová.

Venuše v Raku (Jan) – sextil – Pluto v Panně (Ivana)

Mají se rádi a patří k sobě. Je tu spřízněnost duší, která ve stabilním vztahu musí být.

Shrnutí

Jan Kraus a Ivana Chýlková, Lev a Váhy, je to vztah, který je založen na přitažlivosti a dvou osobnostech, mají se rádi pro svou originalitu, pro své myšlenky. A i když to není pouze o harmonii, protože ve více věcech mají jiný názor, tak mají spřízněné duše. Pro své okolí se ukazují jako ideální pár, nepotřebují své problémy ventilovat na veřejnosti, dokážou se v mnohém doplnit a pochopit. Jejich dřívější partneři byli spokojeni, ale všichni se rozhodli pro změnu, která není na škodu, spíše k užitku. Ivanka má s Janem syna Jáchyma. Jejich vztah hodnotím na 75%.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)