Flirt ho nezajímá

Nesvedete ho sexy zjevem, nepřilákáte inteligencí a o tom, že byste ho zatáhla do postele, si nechte zdát. Má rád elegantní dámy s vlastním příjmem (to mu dává naději, že za jejich oblečení nebude muset platit). Flirty ho nezajímají a odhodlá-li se k lásce, bude to navždy. Kozoroh dává přednost kvalitě před kvantitou. Pokud svůj ideál najde hned napoprvé, zůstane s ním až do smrti.

Jak ho svést?

Miluje ženy s životními (nikoliv nutně sexuálními) zkušenostmi. To, že svou milovanou uspokojí, je pro něj záležitost cti! V partnerství však kromě sexu hraje velkou roli i přátelství, které vás drží pohromadě lépe než cokoli jiného.

Jaký je milenec?

Na první pohled vypadá chladně, ale když přijde na věc, mile překvapí. Každým činem dokazuje, že se jako milenec všem svým předchůdcům ve vašem životě nejen vyrovná, ale že je i předčí. Miluje romantiku při svíčkách, nevzdává se ani erotických her - k jeho nejoblíbenějším patří ta na pána a otrokyni.

Erotogenní zóny Kozoroha

Miluje laskání zad, kolen, stehen zezadu a všestrannou péči o svou pleť. Pokud ho budete hladit místo rukou ňadry, získáte jeho nehynoucí vděk a přízeň!