Jesus Luz je nazýván Ježíšem Světla, své jméno získal od svého otce, který je silně věřící. On sám je hrdý na své jméno a chce mu dělat čest, jak ovšem do toho zapadá plánovaná svatba s popovou královnou? Je v tom opravdu tajemství víry a vibrace jmen, či je to jen dobrý obchodní artikl? Madonna učí svého milého kabale a jejich propojení může mít dlouhodobou hodnotu. Madonna je Lvice s ascendentem ve Vodnáři, která moc dobře ví, co chce, ale je to také žena, jež má ráda kvalitní životní zážitky. Jesus je krásný mladý muž, který je ve znamení Kozoroha a v čínském horoskopu Buvol, věci kolem sebe bere opravdu vážně, on si chce Madonnu vzít za ženu a udělat vše, aby si ji udržel. Jak se tedy na jejich vztah dívají hvězdy a dají jim požehnání ke svatbě?

Madonna Jesus

Slunce - Lev
Měsíc - Panna
Merkur - Panna
Venuše - Lev
Mars - Býk
Jupiter - Váhy
Saturn - Střelec
Uran - Lev
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce - Kozoroh
Měsíc - Lev
Merkur - Kozoroh
Venuše - Střelec
Mars - Beran
Jupiter - Ryby
Saturn - Střelec
Uran - Střelec
Neptun - Kozoroh
Pluto - Štír

Slunce ve Lvu (Madonna) - trigon - Uran ve Střelci (Jesus)
Jejich vztah je fascinující, originální a přínosný. Oba jsou v zajetí lásky, která má v sobě silný náboj. Oba přemýšlí o neobvyklých projektech, na kterých mohou společně pracovat. Jejich spojení je přínosné i pro širší okolí, jejich cíle nejsou nikdy malé.

Měsíc v Panně (Madonna) - sextil - Pluto ve Štíru (Jesus)
Spolu dostávají ty nejlepší nápady, jejich aktivita je nevšední, jejich síly nekonečné a nové záměry snadno společně dosažitelné. Jen by nic neměli uspěchat.

Merkur v Panně (Madonna) - kvadratura - Venuše ve Střelci (Jesus)
V životě je čekají drobné neshody. Zvláště když se nebudou snažit pochopit jeden druhého. Jesus je hodně cílevědomý a vnímavý, ale Madonna má ve všem více zkušeností a ne vždy se jí chce vše vysvětlovat, když sama ví, že je to dobře.

Merkur v Panně (Madonna) - trigon - Neptun v Kozorohu (Jesus)
Je zde zvláštní propojení energií, které způsobuje určitou závislost na tom druhém, aniž by přesně byli schopni popsat. v čem to přesně je. Instinktivně vědí, že patří k sobě.

Venuše ve Lvu (Madonna) - konjunkce - Měsíc ve Lvu (Jesus)
Mají mnoho společného, což je příznivé i pro případné rozpory v jejich vztahu. Zažívají spolu mnoho radosti, zábavy, ale i neskutečnou tvořivost, oba jsou kreativní a dokážou vytvořit neuvěřitelné plány.

Jupiter ve Vahách (Madonna) - kvadratura - Slunce v Kozorohu (Jesus)
Madonna i Jesus si potrpí na kvalitu věcí i služeb, oba jsou perfekcionalisti. Rádi se obklopují vzácnými věcmi, které mají pro ně nějakou zvláštní hodnotu, nemusí se zde jednat jen
o peněžní cenu.

Jupiter ve Vahách (Madonna) - kvadratura - Merkur v Kozorohu (Jesus)
Tento vztah zažije mnoho proměnlivosti, někdy to bude úžasný vztah, který bude zářit láskou všude kolem, někdy se naopak ukážou dvě postavy, které si nemají co říci. Můžeme jim jen popřát, ať se tato miska Vah více drží v té lásce, která jim sluší.

Jupiter ve Vahách (Madonna) - sextil - Uran ve Střelci (Jesus)
Povzbuzují se navzájem, aby v sobě vyvolali to nejlepší, zde se hlavně Madonna snaží najít v Jesusovi jeho potenciál, který pomůže maximálně rozvinout. Oba mají v sobě i ohromný cit pro pomoc bezmocným, převážně dětem. Můžeme zde očekávat charitativní akce, na kterých budou oba spolupracovat.

Saturn ve Střelci (Madonna) - kvadratura - Jupiter v Rybách (Jesus)
Madonna je rázná a nesmlouvavá, Jesus je cílevědomý a rozvážný, když se budou chtít společně na něčem dohodnout, potřebují najít společnou řeč. Oba jsou nadmíru šikovní, proto je velký předpoklad budoucího úspěchu a domluvy vhodného řešení jakýchkoliv problémů.

Saturn ve Střelci (Madonna) - konjunkce - Saturn ve Střelci (Jesus)
Mají hodně společného, včetně cílů, smyslu pro odpovědnost a možná dobře chápou i své životní problémy, které se mohou v něčem i podobat. Hlavní v tomto aspektu je, že se dokážou navzájem podpořit a umějí se i rozesmát, což patří k základům dobrých vztahů.

Neptun ve Štíru (Madonna) - kvadratura - Měsíc ve Lvu (Jesus)
V tomto partnerství bude i napětí, které má základ v žárlivosti. Můžeme se domnívat, že Madonna může žárlit na svého mladého partnera, ale je tu i velká snaha ohlídat si světově známou popovou královnu Madonnu od Jesuse. Je zde vhodné hodně komunikovat.

Shrnutí
Hvězdy přivedly Madonně do života symbol tělesného světla ve formě Jesuse, to si Madonna nenechá ujít. V některých názorech jsou rozdílní, ale v některých si naprosto rozumí, jejich společný vývoj přináší pozitivno, jak pro Madonnu, tak pro Jesuse. Madonna přemýšlela i o potomkovi s Jesusem, což by jim přivedlo ohromný ohlas. Více se ale dá předpokládat pomoc dětem v chudých zemích. Jesus s Madonnou jsou krásný pár. Přejme jim dostatek odvahy k tomuto kroku. Vztah hodnotím na 81 %.

Šťastné hvězdy do vztahu.