Kateřina je ve znamení Štíra a Martin ve znamení Panny, voda a země, společně se k sobě hodí, dokážou vybudovat úrodnou půdu pro svou lásku a do budoucna i pro svou rodinu.

Kateřina Kristelová (21.11.1979) Martin Tůma (14.9.1985)

Slunce - Štír
Měsíc - Střelec
Merkur - Štír
Venuše - Střelec
Mars - Panna
Jupiter - Panna
Saturn - Panna
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce - Panna
Měsíc - Panna
Merkur - Panna
Venuše - Lev
Mars - Panna
Jupiter - Vodnář
Saturn - Štír
Uran - Střelec
Neptun - Kozoroh
Pluto - Štír

Měsíc ve Střelci (Kateřina) - kvadratura - Slunce v Panně (Martin)
Tento aspekt není nejveselejším v tomto vztahu, Kateřina je divoženka, která má své názory, chce je u Martina prosadit, ale i Martin má svou hlavu a někdy dokáže být tvrdohlavý, proto mohou vzniknout neshody. Ovšem v této době se tento aspekt nemusí projevit, protože Martin se snaží pro svou lásku udělat vše a mnoho věcí si nechá pro sebe. Pokud na to půjde Katka šikovně, tak problém nebude. Doporučení: nesnažte si překládat, co náznaky váš protějšek myslí, ale poslouchejte, co pouze říká.

Měsíc ve Střelci (Kateřina) - trigon - Venuše ve Lvu (Martin)
Budou k sobě přívětiví, pozorní, budou cítit oddanost a lásku. Spolu se mohou s radostí věnovat zábavám, umění, cestování i jakékoli tvorbě, spolu jim jde vše lépe a pochopení pro sebe navzájem mají dostatek.

Merkur ve Štíru (Kateřina) - konjunkce - Saturn ve Štíru (Martin)
Kateřina se bude snažit svého Martina vychovávat podle svých představ, očekává od něho velmi mnoho a Martin se bude snažit její představu splnit, ale nesmí toho být opravdu přespříliš. Katka by si měla uvědomit, že je jí s Martinem dobře, a že když má špatnou náladu, že se dokáže Martin o ni vždy postarat a nabídnout jí svou náruč.

Venuše ve Střelci (Kateřina) - kvadratura - Slunce v Panně (Martin)
Máme tu další kvadraturu, která bude muset naučit tyto novomanžele toleranci a schopnost komunikovat bez hádek, když se jim něco nebude líbit. Jsou tu rozdíly, kterých si už asi oba všimli, ale protiklady se přitahují, tak záleží jen na tom, zda se jim bude chtít hádky srovnat. Doporučení: vyvarovat se arogantnímu chování.

Venuše ve Střelci (Kateřina) - trigon - Venuše ve Lvu (Martin)
Na tomto aspektu lze stavět velmi pevný vztah. Je tu harmonie, která přináší podobné zájmy v životě, stejné postoje k financím, schopnost se radovat z podobných věcí, vnímání citů svého protějšku a celkové vysoké duchovní propojení tohoto páru.

Mars v Panně (Kateřina) - konjunkce - Mars v Panně (Martin)
Touto konjunkcí můžeme upozornit na určitou podobnost, protože v případě vyřizování většiny záležitostí se chovají stejně. Znamení Panny je blízko Martinovi, protože v tomto znamení má položené i Slunce, jeho chování má tedy svůj řád, ale jsou věci, které ho nebaví, proto je neustále odkládá, v tomto případě se Kateřina bude mít k většině záležitostí horlivěji, nemá ráda nedořešené záležitosti, jenže zde se bude snažit domluvit Martinovi, aby vše řešil dříve on, než aby to řešila sama.

Mars v Panně (Kateřina) - trigon - Neptun v Kozorohu (Martin)
Navzájem se inspirují, přinášejí si hodně citů a energie. Je tu také velmi znatelné partnerské zázemí, kterému oba věří a také věří jeden druhému. Rádi spolu bádají o neprobádaných věcech. Jejich vztah je plný příjemného soužití.

Mars v Panně (Kateřina) - Sextil - Pluto ve Štíru (Martin)
Doplňují si navzájem svou energii, také si pomáhají v udržení silné vůle, bezpochyby budou spolu úspěšní v čemkoliv, pokud se budou povzbuzovat. Je tu znát také silná impulzivita, měli by se naučit o všem déle rozmýšlet, než se do něčeho společně vrhnou.

Saturn v Panně (Kateřina) - sextil - Saturn ve Štíru (Martin)
Dokážou spolu velmi dobře spolupracovat, umějí si stanovit stejné životní cíle a jít si za tím, co opravdu chtějí. Umějí si pozvednout sebevědomí, ale také oba umějí zasáhnout na místo, o kterém vědí, že je slabinou toho druhého, ale jen v nouzových případech, kdy je protějšek opravdu zlobí.

Uran ve Štíru (Kateřina) - sextil - Slunce v Panně (Martin)
Jejich partnerství je zvláštní, posiluje originalitu obou. Jsou navzájem svými osobními vlastnosti doslova fascinováni, jejich soužití je přínosné. Dokážou si předávat inspiraci. Jsou schopni spolu dělat bláznivé věci.

Uran ve Štíru (Kateřina) - kvadratura - Venuše ve Lvu (Martin)
Martin je pro Kateřinu velmi zvláštní jedinec, kterého se snaží pochopit naprosto celého. Ten ji bude překvapovat svým chováním, ale ne vždy pozitivně, někdy se stane, že ji překvapí něčím, co se nesetká s pochopením, ale jde jen o to si zvyknout, že mohou mít jiný náhled na některé věci. Zde pomůže tolerance. Při nedostatečné toleranci může docházet ke krátkým rozchodům.

Uran ve Štíru (Kateřina) - konjunkce - Saturn ve Štíru (Martin)
Moc hezky se doplňují, mají si co předávat. Oba mají bohaté zkušenosti ze svých životů, Martin z oblasti sportu, Kateřina z oblasti moderování a modelingu. Oba dělají svou práci na výbornou. Jejich ctižádost není zrovna malá, oba jsou mladí a šikovní, dobře si rozumí.

Neptun ve Střelci (Kateřina) - kvadratura - Slunce v Panně (Martin)
Duševní spřízněnost, ale chování poněkud odlišné. Martin si může myslet o Kateřině, že je poněkud panovačná, ale není tomu tak opravdu, je to jen na oko, aby dosáhla svého. Kateřině se zase bude zdát, že Martin nedokáže otevřeně hovořit o svých citech k ní, ale on své city nechává nevyslovené, ale má je, nerad ze sebe dělá citlivého chlapce.

Neptun ve Střelci (Kateřina) - trigon - Venuše ve Lvu (Martin)
Jejich city jsou hluboké, jejich vztah vznikl pravděpodobně díky některému z jejich kamarádů. Jejich vztah působí velmi harmonicky, dopřává jim prostor pro rozvíjení představivosti a vznešených myšlenek. Cokoli dělají společně, dělají s láskou.

Pluto ve Vahách (Kateřina) - sextil – Venuše ve Lvu (Martin)
Kateřina s Martinem patří k sobě, jejich budoucnost je společná. K neshodám bude docházet, ale jen v malé míře. Podněcují se ke skvělému společnému žití.

Shrnutí: Kateřina Kristelová a Martin Tůma

Divoženka a mladý sportovec, Štírka a muž ve znamení Panny. Manželství, které má dobré aspekty pro pevné citové pouto. Martin je muž, který dokáže být ve vztahu věrný, Kateřina má ráda společenské večírky, ale pro své soukromí chce jistotu a fyzicky ochranitelského chlapa, který ji bude moc chránit. Vše tento pár splňuje. Kateřina by si měla svého milého hýčkat, ten jí její péči bude oplácet. V této době Kateřina čeká s Martinem své první dítě. Hvězdy jejich manželství i budoucnosti přejí. Hodnotím vztah na 77%.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)