Janis Sidovský a Pavel Vítek, nejznámější registrovaný homosexuální pár v České republice. Jaká je jejich láska? Je možné z horoskopu poznat, že mají jinou sexuální orientaci, než heterosexuálové? Janis narozený na začátku znamení Vodnáře a Pavel ve znamení Vah si opravdu rozumí. Co řeší ve svém vztahu? Podíváme se na to do hvězd.

Janis Sidovský (21.1.1968) Pavel Vítek (30.9.1962)

Slunce - Vodnář
Měsíc - Váhy
Merkur - Vodnář
Venuše - Střelec
Mars - Ryby
Jupiter - Panna
Saturn - Beran
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna
Slunce - Váhy

Měsíc - Váhy
Merkur - Váhy
Venuše - Štír
Mars - Rak
Jupiter - Ryby
Saturn - Vodnář
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Saturn v Beranu (Janis) – opozice - Slunce ve Vahách (Pavel)

Tento aspekt je složitý, ukazuje zde na překážky, které budou muset či museli společně překonávat. Pravděpodobně se jednalo o utajování jejich soužití, a později o veřejné oznámení jejich homosexuální orientaci a následné registraci jejich partnerství. Tento aspekt posouvá vztah do větší důvěry a vzájemného pochopení.

Venuše ve Střelci (Janis) – sextil – Měsíc ve Vahách (Pavel)

Mají zde mnoho společného, tento aspekt působí příznivě. Jsou k sobě pozorní, cítí navzájem svou oddanost a lásku. V jejich životě se budou pohybovat v umění a v médiích, také se tu vyskytuje záliba v cestování. Všechny tyto směry tento pár splňuje ?

Neptun ve Štíru (Janis) – trigon – Mars v Raku (Pavel)

Pavel má mnoho energie, kterou dokáže Janise inspirovat k povedeným uměleckým projektům. Naopak Janis vyvolává v Pavlovi pocity posilující jeho duchovnější vnímání a můžeme říci, že i on byl ten, který se rozhodl pro zveřejnění jejich vztahu.

Pluto v Panně (Janis) – sextil – Mars v Raku (Pavel)

Je tu mnoho společné energie, kterou dokážou využít pro správný směr. Doplňují se, mají silnou vůli a jsou úspěšní v čemkoliv, pro co se rozhodnou. Je tu mnoho aktivit, které spolu uskuteční a nemají zde potřebu soupeřit o moc jednoho nad druhým.

Jupiter v Panně (Janis) – opozice – Jupiter v Rybách (Pavel)

Kritika je v tomto vztahu v upřímné formě. Nebojí si říci, když se něco jednomu na druhém nelíbí. Někdy mají různé názory, ale dokážou se domluvit na kompromisu nebo si vysvětlit, proč má jeden ten a druhý onen názor.

Saturn v Beranu (Janis) – sextil – Saturn ve Vodnáři (Pavel)

Tento pár patří k sobě. Mají stejný smysl pro zodpovědnost, mají podobné cíle, dokážou spolu úspěšně spolupracovat. Navzájem se podporují a dodávají si optimismus.

Jupiter v Panně (Janis) – konjunkce – Uran v Panně (Pavel)

Povzbuzují v sobě ty nejlepší vlastnosti, proto od nich můžeme očekávat ta nejlepší díla. ? Originalita je u nich podstatou věci. Jediné, na co by si měli dávat pozor, je přehnaná cílevědomost, která nemusí vždy respektovat jejich fyzické síly.

Mars v Rybách (Janis) – trigon – Neptun ve Štíru (Pavel)

Tento aspekt je o energii, citlivosti, aktivitě a výrazných uměleckých projevech. Svůj tvůrčí talent oba stále rozvíjejí a bádají po novinkách, které by mohli ve svých projektech využít. Navzájem si jsou podporou a zlepšují své schopnosti.

Mars v Rybách (Janis) – opozice – Pluto v Panně (Pavel)

Jeden z mála negativních aspektů tohoto páru. Vyskytují se chvíle, kdy jeden chce prosadit svůj nápad a nemá chuť to změnit. Můžeme tedy konstatovat, že i u homosexuálních párů se vyskytují hádky jako u heterosexuálů.

Ráda bych se ještě podívala na aspekty, které ukazují u pánů na jejich homosexuální orientaci:

U Janise:

Slunce ve Vodnáři – kvadratura – Uran v Panně

Můžeme předpokládat, že u tohoto jedince se ukáže jiná sexuální orientace. Janis neměl velký problém se svou orientací, více se obával svého sňatku či přesně řečeno registrovaného partnerství. Vše ovšem zvládl dobře :-).

Lilith (Černá Luna) ve 12. domu

Tento aspekt ukazuje na skrývání svých sexuálních partnerů. (Doba, kdy homosexualita byla utajována.) V dnešní době to už není třeba. Janis dokázal Černé Luně, že zvládl svou karmu a otevřel své nitro světu.

U Pavla:

Měsíc ve Vahách v 10. domu

Není to výrazný symbol pro homosexualitu, ale Měsíc ve Váhách má i Janis a je tu možnost citovějšího vnímání. A 10. dům ukazuje na dobré partnerství, které je pro jedince přínosem.

U Pavla, lze předpokládat, že se svým odhalením sexuální orientace měl větší problém, než jeho partner Janis, který to má v aspektech výrazněji dané.

Shrnutí:

Janis Sidovský a Pavel Vítek jsou zamilovaní a jejich partnerství je stabilní a neustále v rozvíjejícím tempu. Navzájem se podporují ve svých snech a žijí bez větších partnerských problémů. Vodnář i Váhy mají mnoho nápadů, které chtějí neustále podnikat, tento pár a jejich tvorbu můžeme sledovat na českém mediálním trhu. Po jejich registrovaném partnerství se upevnila jejich láska a ukázala lidem, jak také někteří občané mohou žít. Jejich vztah hodnotím na 89 %.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)