Diskutujte: Pomohl vám někdy horoskop v rozhodování?

  • Poslední, nejštědřejší měsíc roku přináší do našich domovů lásku, pocity míru a sváteční pohodu.

Lidé mají k sobě nějak blíž, radost ze života roste současně s tím, jak se měsíc rozbíhá. Avšak dříve, než se rozzáří vánoční stromeček a v našich obydlích zavoní jmelí, purpura a vanilka, zcela nás zahltí úklid, netradiční výzdoba, pečení vánočního cukroví a nekonečné nákupy potravin a dárků.

  • Náročnější období na psychiku zaznamenáme kolem úplňku v Blížencích (10.–12. 12.).

Lehce můžeme propadat panice a ztrácet nad sebou kontrolu. Základním rysem prosince je organizace, seřazení priorit, hospodaření s časem. Na štěstí lunace Střelce je činorodá, optimistická, a i když se budeme cítit unavení, zdárně dokončíme předvánoční přípravy. O Štědrém večeru se podvolte emocím. City, kterých budete plní, nedržte v sobě. Radujte se a poděkujte za všechny dary. Poslední noc v roce se soustředíte na úchvatnou krásu ohňostrojů, bujarou zábavu a novoroční přípitek s přáteli. Pozor si dejte na přemíru alkoholu, úrazy a pády!

Astrologicko-karetní horoskop Dagmar Kludské pro všechna znamení najdete ZDE.

Tip Kafe.cz

Nevíte co nadělit svým blízkým pod stromeček? Podívejte se na kalendář seminářů našeho partnerského webu Moje astrologie na rok 2012 a darujte jim účast na některém z nich. Buďte originální a darujte zážitek.