Johnny Depp a Vanessa Paradis, hvězdný pár, který si chrání své soukromí. Mají se rádi a svou lásku si nenechají vzít. Johnny jako vzdušné znamení Blíženců poletoval životem, až se usadil u zemské Kozorožky Vanessy, kterou miluje a ona miluje jeho.

Johnny Depp (9. 6. 1963) Vanessa Paradis (22.12. 1972)

Slunce – Blíženci
Měsíc – Kozoroh
Merkur – Býk
Venuše – Býk
Mars – Panna
Jupiter – Beran
Saturn – Vodnář
Uran – Panna
Neptun – Štír
Pluto – Panna

Slunce – Kozoroh
Měsíc – Rak
Merkur – Střelec
Venuše – Střelec
Mars – Štír
Jupiter – Kozoroh
Saturn – Blíženci
Uran – Váhy
Neptun – Střelec
Pluto – Váhy

Při základním porovnání slunečních znamení se tento pár může jevit na první pohled nesouladně, vzdušný Johnny ve znamení Blíženců má ve svém charakteru, podle svého Slunce, touhu po změnách, které se mu v životě již naskytly, ale další aspekty planet ho ke stabilnímu vztahu předurčují. Jeho milá Vanessa, která je ve znamení Kozoroha, má ráda jen vážné vztahy, ale přitom svou vnitřní náplní se dokáže energeticky přizpůsobit potřebám partnera.

Slunce Vanessy v Kozorohu je v trigonu na Johnnyho Mars v Panně, toto spojení vytváří velmi vášnivý vztah, plný prudkých citů a vitálního milování. Je tu sexuální přitažlivost, velká láska, vztah, který má vše, co potřebuje. Je tu aspekt dobrého rodinného rozpočtu, o který se starají oba, nikdy s tím nebudou mít větší problém.

Dalším trigonem, který je pozitivním aspektem, je znovu Slunce v Kozorohu u Vanessy na Uran v Panně u Johnnyho. Tento aspekt posiluje originalitu, určitou zvláštnost, která dokáže neustále inspirovat vztah. Tento pár má stále co vymýšlet a plánovat, nikdy se spolu nebudou nudit.

Měsíc ve znamení Raka, který má Vanessa je v sextilu na Venuši u Johnnyho, jež je ve znamení Kozoroha, přináší tomuto páru mnoho společného, vzájemné porozumění, oddanost a pozornost, kterou si jsou schopni neustále dávat a tím i prožívat radosti vztahu.

Střelecký Merkur Vannesy je v trigonu na Johnnyho Jupiter v Beranu, tento ohnivý a pozitivní aspekt přisuzuje páru dobrou náladu, optimismus, oboustrannou pomoc v zájmech svého protějšku, lehkost v komunikaci a nalezení rychlého řešení v případných neshodách.

Jeden z negativních aspektů je Merkur u Vanessy v kvadratuře na Pluto u Johnnyho. Je to tajemná přitažlivost a zároveň rozvoj dvou individuálních osobností. V tomto případě někdy vzplanou emoce, které jinak poklidnému vztahu mohu přinést krátké, ale jinak intenzivní střety názorů. Většina planet jim ovšem tento aspekt hodně utlumuje.

Další kvadratura je Venuše ve Střelci u Vanessy a Uranu v Panně u Johnnyho, tento aspekt přináší ohromení jeden druhého v nápadech, kterými jsou někdy zaskočeni a ne vždy se jim podaří přijmout nápad toho druhého, pokud jim přijde zvláště neobvyklý. Tento aspekt také upozorňuje na vhodnost a nevhodnost kamarádů, kteří se díky partnerství omezili jen na ty, kteří byli schváleni jak Vanessou, tak Johnnym.

Velmi pozitivní aspekt je konjunkce Jupitera v Kozorohu u Vanessy a Měsíce v Kozorohu u Johnnyho, který je přívalem harmonických partnerských prožitků, oba se cítí skvěle, jsou si navzájem vzácní a dokážou realizovat veškeré své sny. Žijí jeden pro druhého a i když jsou v některých věcech rozdílní, váží si jeden druhého.

Další pozitivum je Jupiter v Kozorohu u Vanessy v sextilu na Neptun ve Štíru u Johnnyho. Znamená velké propojení jejich osobností, jejich citů a jejich myšlení. Oba jsou idealisté, kteří se milují. V tomto případě nepotřebují nikoho jiného, jen prožívat svou lásku.

Tento vztah má mnoho dobrých aspektů, mohu pokračovat třeba konjunkcí Saturnu v Blížencích u Vanessy, který je v konjunkci se Sluncem v Blížencích u Johnnyho. V tomto případě se jedná o zvýraznění jednotlivých dobrých vlastností u každého z nich. Také mají díky tomu dobrou organizaci ve všem, co chtějí dělat společně, dobře se doplňují.

Máme tu sextil Saturnu v Blížencích u Vanessy na Jupiter v Beranu u Johnnyho. Zde se ukazuje Johnny jako velkorysý partner, který dokáže pro svou milou udělat vše, co jí na očích uvidí. I když je Vanessa někdy v některých věcech opatrná, tak jí Johnny v mnoha věcech podpoří způsobem, že se Vanessa může na Johnny vždy spolehnout.

A znovu tu pro změnu máme pozitivní aspekt trigonu, který je od Uranu ve Vahách u Vanessy k Saturnu ve Vodnáři u Johnnyho. Zde jsou výstřední nápady, bohaté zkušenosti, mnoho zážitků, které se znovu dají aplikovat do dalších plánů tohoto páru. Johnny je pro svou Vanessu příslibem nekonečných zážitků. Okolní svět je pro ně opravdu jejich okolí, které si nenechají vpustit do společné cesty životem.

Shrnutí

Johnny a Venessa jsou pár, kde je mnoho pozitivních aspektů. Není tu mnoho co vytýkat, Vanessa svého milého obdivuje a jako správná Kozorožka si ho také dokáže svým něžným půvabem udržet. Je to opravdová láska, kde fungují city, něžnosti a vášeň. Johnny se po svém toulání světem usadil s někým, koho si váží a koho miluje, pro koho je schopen udělat vše. Většina planet se v tomto vztahu propojila v harmonické soužití, kde se navzájem oba doplňují a lehké konflikty jim v žádném případě nemohou způsobit těžkosti. Jejich budoucnost je v jejich rodině, ve starosti o děti a v budoucnu o vnoučata. Vztah Johnnyho a Venessy hodnotím na 92 %

Přeji Šťastné hvězdy do vztahu, Veronica Vicci