Fotbalista a bývalá zpěvačka, nyní módní ikona světových značek, fotogenický pár, o kterém se neustále píše, dle hvězd Býk a Beranka. Zvládají své manželství pod tlakem slávy a snahy stoupat výš a výš? Vydrží jim city, zachovají rodinu, nepřemůže je žárlivost? Victoria a David Backham mají tři syny (Ryby, Panna, Ryby) a velkou pozornost. Jak dlouho vydrží na vrcholu popularity a jak dlouho vydrží oheň se zemí, přežijí to ve zdraví? Hvězdy napoví…

David Beckham (2. 5. 1975) Victoria Beckham (17. 4. 1974)

Slunce - Býk
Měsíc - Vodnář
Merkur - Býk
Venuše - Blíženci
Mars - Ryby
Jupiter – Beran
Saturn - Rak
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto – Váhy

Slunce - Beran
Měsíc - Vodnář
Merkur - Beran
Venuše - Ryby
Mars - Blíženci
Jupiter - Ryby
Saturn - Blíženci
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Victoria má v sobě i ve hvězdách ohnivé Slunce v Beranu, k tomu má ještě znamení Tygra v čínském horoskopu, který dokáže zaútočit na správná místa, ale její Venuše v Rybách ji dokáže citově ublížit, navenek to však nikdy nenechá znát, je na sebe tvrdá. Rozdílný je David, který je stabilní a vyrovnaný Býk, dokáže si užívat života, pokud má splněné své pracovní povinnosti, svou rodinu má rád a neuvažuje o změně, někdy se jen neodbytným ženám nedokáže ubránit.

Slunce v Beranu u Victorie je v opozici na Davidův Uran ve Vahách, tento aspekt ukazuje na šikovnost Victorie využít Davida a jeho image pro velké množství propagace různých reklamních výrobků, včetně vlastních produktů, jako jsou například jejich parfémy. David je neustále překvapován novými nápady, které jeho manželka vymyslí, rád ji v tom podporuje a s většinou věcí je i sám spokojen. Citově i fyzicky jsou k sobě přitahování zvláště svými neobvyklostmi, Davidova stabilita a Victoriina neustálá proměna, to je baví: Mnoho věcí je o domluvě, zatím jim to jde až na pár „zádrhelíčků“.

Měsíc ve Vodnáři u Victorie v kvadratuře na Davidův Merkur v Býku značí, že pokud už se jednou dokázali oba sejít, tak to byl začátek, aby mohli být spolu, není to aspekt, který táhne neustále k sobě, ale rozvíjí je postupně. Ze začátku měl jistě David problém s Victoriiným vyjadřováním, jejím neklidem a temperamentem. Základem u nich bylo porozumět jeden druhému, což se jim povedlo a mají z toho krásné děti.

Znovu Victoriin Měsíc, nyní ale v trigonu na Uran u Davida ve znamení Vah: jejich vztah není a nebude tuctový, naopak bude pozoruhodný a originální s velkou fantazií. Vše, co tento pár dělá, je ojedinělé, ostatní ani nestíhají vše zaznamenat. V jejich vztahu je láska a vášeň, ale i přátelství, které z nich dělá partnery napořád.

Merkur v Beranu od Victorie v konjunkci na Jupiter v Beranu u Davida ukazuje na velké veselí, optimismus, shodu názorů v partnerství a na jednoduchost řešení jejich rozepří, které dokážou svým způsobem vždy vyřešit.

A opět tu máme Merkur od Victorie, ale v trigonu na Neptun ve Střelci u Davida, tento aspekt je o instinktech, oba vědí, jak ten druhý myslí, snaží se porozumět a následně zaujmout určité postoje, jde tu o duševní spojení, kdy se oba snaží, co nejvíce vnímat pocity toho druhého.

A do třetice tu máme Victoriin Merkur, a nyní v opozici na Davidovo Pluto ve Vahách, je tu odhaleno tajemství přitažlivosti, potřebují se navzájem, nejsou stejní, je tam neustálé napětí, které vztahu přidává koření.

Dalšími pozitivními aspekty jsou Venuše v Rybách u Victorie v sextilu na Slunce v Býku a pak v trigonu na Saturn v Raku u Davida. Zde je stálost citů, vzájemná podpora, jejich láska tu má dobrou základnu, i když je Victorie Beranka, tady je nitro jejich vztahu, podpořena taktností a hospodárností. David se k Victorii chová laskavě a její některé beranské výstřelky přejde bez větších emočních reakcí.

Victorie má Mars v Blížencích a ten leží v trigonu na Davidův Uran ve Vahách, tento aspekt podporuje originalitu vztahu, kdy se ukazují neustálé změny, je tu velká nápaditost, jejich pracovní myšlenky jsou k nezastavení. Převážně to napadá Victorii, co vše mohou oba dělat, myslím, že se ještě na nějakou dobu můžeme těšit na novinky od tohoto páru v reklamě.

Jupiter v Rybách je v kvadratuře na Neptun ve Střelci u Davida, toto je jediný negativní aspekt, který tento pár má. Kromě pracovních úspěchů z píle a odhodlání, můžeme zde hovořit i o závislostech, poslední dobou to vypadá, že Victorie má malý problém s alkoholem, ale tento neduh nebude mít dlouhého trvání, protože společně mají hodně pozitivních aspektů.

Dalším aspektem bude znovu Jupiter v Rybách u Victorie v sextilu na Slunce v Býku u Davida. Jejich společný život bude mít vždy finanční zajištění, jejich přátelé se s nimi rádi setkávají, obráceně oni s přáteli, to už je spíše neutrální, jejich společenská prestiž neustále roste, mají se rádi a vědí, že patří k sobě, pomáhají si a jejich domácnost je dokonale zorganizována.

A poslední je Pluto ve Vahách u Victorie v trigonu na Měsíc ve Vodnáři u Davida. Jejich aktivity jsou nevšední, mají moře nápadů a jsou schopni je realizovat, poutá je k sobě obrovská přitažlivost. Spolu dokážou mnoho.

Shrnutí

Dvě rohatá znamení zvěrokruhu, David (Býk) a Victorie (Beran), je to pár, který má převážně pozitivní hvězdné aspekty, v tomto vztahu je dostatek sil, nápadů a originality, neustále jdou kupředu a jsou schopni své případné manželské neshody vyřešit nejjednodušším způsobem, který vše srovná zpět do souladu. David má rád stabilitu a je rodinně založený Býk, Victorie se zase snaží za každou cenu vymýšlet věci, kterými by na sebe a na jejich pár upozornila a daří se jí to. David ji miluje a ona miluje jeho, tento pár hodnotím na 81%

Přeji Šťastné hvězdy do vztahu, Veronica Vicci