Hollywoodské trio, aneb Brad Pitt a jeho ženy: Angelina Jolie a Jennifer Aniston. Která se k němu opravdu hodí? Ideální není ani jedna, ale Pitt - Střelec nehledá ideální ženu, ale vzrušující život. Jedna mu přináší souznění, pohodu a kamarádství, druhá vášeň, rodinu a vztek.

Brad Pitt (18. 12. 1963) Angelina Jolie (4. 6. 1975) Jennifer Aniston (11. 2. 1969)
Slunce - Střelec
Měsíc - Kozoroh
Merkur - Kozoroh
Venuše - Kozoroh
Mars - Kozoroh
Jupiter - Beran
Saturn - Vodnář
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna
Slunce - Blíženci
Měsíc - Beran
Merkur - Blíženci
Venuše - Rak
Mars - Beran
Jupiter - Beran
Saturn - Rak
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy
Slunce - Vodnář
Měsíc - Střelec
Merkur - Kozoroh
Venuše - Beran
Mars - Štír
Jupiter - Váhy
Saturn - Beran
Uran - Váhy
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Při porovnání jejich slunečních znameních se k ohnivému Střelci Bradovi hodí jak vzdušná Vodnářka Jennifer, tak vzdušná Blíženkyně Angelina. Není to samo sebou, že se tyto dvě dvojice v počtu třech osob neustále setkávají. Přitahuje je podobné vnímání světa, kde se snaží naplnit své osudy životními zážitky.

Brad a Angelina

Nejprve bych ráda porovnala stávající pár - Brada a Angelinu. Slunce v Blížencích u Angeliny, které je v kvadratuře k Plutu v Panně u Brada, vyvolává pocity blízkosti a zároveň přílišné vnímání nesouladné energie. Vznikají u nich mnohé boje a vzdory jednoho vůči druhému, jsou zde pře o poslední slovo. Mají se rádi, ale tento způsob svého sebevyjádření nejsou schopni omezit.

I další kvadratura Měsíce v Beranu u Angeliny a Merkuru v Kozorohu u Brada značí, že v jejich vztahu dochází k neporozumění a velké výmluvnosti, převážně za to může neustálý spěch a malá snaha pochopit jeden druhého, častý výskyt jedovatých narážek rozbouří příliš hladiny jejich temperamentu.

Velmi zajímavá je u jejich vztahu opozice Venuše v Raku u Angeliny proti Měsíci v Kozorohu u Brada. Ačkoliv to není vždy pozitivní aspekt, přesto je to pro tento pár příznivé, protože se vzájemně podporují ve svých projektech, i když jsou většinou odlišné od projektů druhého. Příkladem jsou adoptované děti u Angeliny a Bradova podpora, i když sám by děti neadoptoval.

Tento pár má mnoho kvadratur, které naznačují stále totéž, i kvadratura Marsu v Beranu u Angeliny proti Marsu v Kozorohu u Brada vyvolává boje o moc, kdo koho bude řídit. Měli by si vedení po týdnu půjčovat, ale to se u nich nestane, prosazení vlastní vůle je u nich velmi silné a uspokojuje je vítězství.

A konečně tu máme pozitivní aspekt konjunkce Jupitera v Beranu u Brada a Marse v Beranu u Angeliny. Tento aspekt naznačuje shodu v otázkách práva, výchovy dětí a náboženství. Podporuje to též společný rozvoj a finanční zajištění. Vzniká zde škádlení, které ovšem nemusí být vždy to pravé ve správnou chvíli, ale může vzniknout zábava, která zajisté pro jednoho bude přínosem.

Poslední bych u tohoto páru rozebrala trigon Neptunu ve Střelci u Angeliny proti Jupiteru v Beranu u Brada. Duchovní bádání tohoto spojení je naprosto nekonečné, posiluje to idealismus a vzájemnou péči o sebe a své zázemí. Je zde velká míra snění, myšlení a citů. Tento aspekt je jeden ze záchranných pojistek v jejich vztahu.

Brad a expartnerka, Vodnářka Jennifer

Jako první vezmu aspekt Měsíce ve Střelci u Jennifer v kvadratuře na Pluta v Panně u Brada. Je zde velká dávka porozumění a trpělivosti. Pokud jde o spory, jsou jen malicherné a pocit, že jeden je tu pro druhého, to lehce překoná. Je to aspekt tolerance a laskavosti.

Další vezmu spojení Venuše v Beranu u Jennifer proti Marsu v Kozorohu u Brada. Tento aspekt na jedné straně ukazuje na velkou přitažlivost, na straně druhé velké nepochopení chování jednoho i druhého, jeden je přecitlivělý a druhý panovačný. Změna chování ani u jednoho nikdy nebude, každý chce zůstat takový, jaký je, a neví, proč by se měl změnit.

Pro Venuši v Beranu u Jeniffer je příznivější konjunkce s Bradovým Jupiterem v Beranu, ve kterém je hlavním rysem velkorysost, společní přátelé a zábava. Jennifer fascinuje Brada svým rozhledem a vzletnými plány, jejich společné rozmluvy dokážou být nekonečné. Mají společné zájmy v cestování, vzdělání a i v dalších oblastech.

Velmi příznivé je pro Brada propojení jeho Měsíce v Kozorohu v sextilu s Marsem ve Štíru u Jennifer, toto přináší ohromnou energii, kterou cítí, když jsou spolu. V tomto bodě bych podotkla, že Brad, když uteče od Angeliny za Jennifer, tak se jde dobít energií, kterou potřebuje.

Zamilovanost, kterou vytvářel Mars ve Štíru u Jennifer v sextilu k Venuši v Kozorohu u Brada je dobrý aspekt do vztahu, ovšem tento aspekt není tak silný, aby vztah udržel na dlouhou dobu. Je zde potřeba obdivu Marse k Venuši, tím Venuše získává pocit jedinečnosti.

Poslední, co bych zde rozebrala, je Neptun ve Štíru u Jennifer v sextilu k Měsíci v Kozorohu u Brada. Zde je velké pochopení k potřebám toho druhého. Dokážou navzájem předvídat každé své myšlenkové hnutí a jsou si navzájem oporou. Mají zde podobné zájmy v tajemných a nevysvětlitelných věcech.

A jak jsou na tom obě dámy navzájem?

Jejich Měsíce jsou v trigonu, tzn., že jsou emocionálně velmi podobné. Jennifer má Merkur v Kozorohu a obdivuje, jak se Angelině díky Merkuru v Blížencích daří zaujmout svými postoji a chováním. Rozdílné jsou i jejich Venuše, kde Angelina ji má ve znamení Raka, což je velmi rodinné působení na rozdíl od Jennifer, která má Venuši v Beranu, která působí naopak nestálým dojmem.

Shrnutí

Tento rok je pro Angelinu a Brada zlomový, jde o to, že pokud si Angelina bude dále zahrávat s jeho trpělivostí, Brad se může nastálo rozhodnout a odejít. Zatím mu její chování imponuje do té míry, kdy ho to přivádí ke vzteku a následně k vášni, čehož si je Angelina vědoma. Pokud se u Střelce dostaví pocit opovržení nad někým, už to nelze vzít zpět. Nyní je tento pár na hraně.

A co se týče Jennifer, tak tento vztah bude nadále přátelský, může proběhnout znovu i krátký románek, ale trvalý vztah tam už nikdy nebude. Vztah Brada a Angeliny hodnotím na 75% a vztah s Jennifer na 78%.

Přeji šťastné hvězdy do vztahu,
Veronica Vicci