Jesse James byl Sandře Bullock nevěrný, což u Beranů není neobvyklé, jen ten rozvod se jim nelíbí. Dají jim hvězdy ještě nějakou šanci? Jesse Sandru stále chce, ale Sandra říká jasné NE. Jak moc si Lvice stojí za svým rozhodnutím a co vše jsou Berani schopni udělat pro nápravu svých chyb? Zkusíme to prozkoumat.

Sandra Bullock (26. 7. 1964) Jesse James (19. 4. 1969)

Slunce- Lev
Měsíc - Vodnář
Merkur - Lev
Venuše - Blíženci
Mars - Blíženci
Jupiter - Býk
Saturn - Ryby
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce - Beran
Měsíc - Blíženci
Merkur - Býk
Venuše - Beran
Mars - Střelec
Jupiter - Panna
Saturn - Beran
Uran - Váhy
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce ve Lvu (Sandra) - sextil - Měsíc v Blížencích (Jesse)
Touha po klasickém manželství, pozitivní aspekt do vztahu, ukazuje na příjemně strávené společné chvíle mezi Sandrou a Jessem. I když to trvalo jen pár let, tak se jednalo o krásný vztah.

Slunce ve Lvu (Sandra) - trigon - Merkur v Býku (Jesse)
I tento aspekt je do partnerství pozitivní, oba jsou naladěni na stejné vlně, komunikace o práci či o společných zájmech jim nedělala problém. I když se to může zdát v případě nevěry nepravdivé, Jesse Sandru obdivuje a je pro něho stále důležitá.

Slunce ve Lvu (Sandra) - sextil - Mars ve Střelci (Jesse)
Je to vášnivý vztah. Je tu mnoho energie, která se bohužel nedá zastavit i do náruče jiných vztahů. Jesse má energie na rozdávání, přesto je schopen tvrdit, že Sandra je nejúžasnější ženou pod sluncem.

Měsíc ve Vodnáři (Sandra) - kvadratura - Saturn v Beranu (Jesse)
Tento aspekt přináší podněty k rozchodu, ale je tu i síla, která je táhne zpět, vědí, proč musejí jít od sebe, ale také jim jejich city tvrdí, že se stále mají rádi.

Merkur ve Lvu (Sandra) - trigon – Pluto v Panně (Jesses)
Změny, které je dovedli k jejich rozchodu, je možné znovu změnit, pokud se oba budou o to opravdu snažit. Pokud začali spolu nějaké projekty v pracovní oblasti, tak se jim určitě podařily.

Jupiter v Býku (Sandra) - kvadratura - Mars ve Střelci (Jesse)
Negativní aspekt, který jim ve vztahu moc neprospěl. Každá kvadratura dává lidem do partnerství rozdílné cesty či názory. V tomto případě se jedná o „chybu“, která se projevovala uzavíráním svých tajných přání jen pro sebe. Nemusí to být pouze zapírání mileneckého vztahu, ale i tužby, které nebyli schopni vyslovit.

Saturn v Rybách - sextil – Měsíc v Blížencích (Jesse)
Přitahují se, i když jsou již v rozvodovém řízení. Vyskytuje se zde nezbedný blíženecký Měsíc, kterému nevadí si užívat i s jinou osobou, v tomto případě s ženou, i když svou lásku miluje. Saturn v Rybách zase má přehnanou citlivost. V tomto případě jsou zde energie, které jsou rozdílné.

Saturn v Rybách (Sandra) - trigon – Merkur v Býku (Jesse)
Je tu další pozitivní aspekt, kterých je u tohoto páru více. Dodával jim pozitivní energii. Spolu dokázali překonat a dokázat mnoho věcí, třeba dokážou překonat i rozvod.

Saturn v Rybách (Sandra) - sextil - Mars ve Střelci (Jesse)
Nadšení, sebedůvěra, trpělivost a cílevědomost. To jsou jednotlivé části z jejich charakteru. Jsou to dvě osobnosti, které dokážou stát na vlastních nohou.

Uran v Panně (Sandra) - sextil - Slunce v Beranu (Jesse)
Známka přátelství i lásky, Sandra i Jesse jsou pro sebe velkou inspirací, Sandra je hrdá žena, která nedovolí, aby si nechala nevěru veřejně líbit, ale ve svém nitru vidí stále u Jesseho jeho dobré vlastnosti.

Neptun ve Štíru (Sandra) - kvadratura – Měsíc v Blížencích (Jesse)
Upřímnost ve vztahu je někdy důležitá, zde tu zřetelně chybí. Představivost byla pak veliká a následky tohoto chování na sebe nenechaly dlouho čekat. Mohla se zde objevit i náladovost během jejich manželství.

Neptun ve Štíru (Sandra) - kvadratura - Merkur v Býku (Jesse)
Pozor na tajnosti a polopravdy, představivost je někdy horší, než pravda. Povolání herec je v tomto případě na škodu, vše si umí melodramaticky představit a zveličit.

Pluto v Panně (Sandra) - kvadratura – Venuše v Beranu (Jesse)
Pluto zde nechává vyplynout řadu problémů na světlo, kvadratura s planetou Venuší se týká právě vztahů. Jessemu by se nepodařilo nikdy své milenecké poměry utajit.

Shrnutí: Sandra Bullock a Jesse James

Sandra Bullock je hrdá a sebevědomá Lvice, která si nenechá líbit, aby si někdo o ní myslel, že má manžela, který má další mimomanželské vztahy. Jesse James je chlap, který má rád ženy, ale své stálé zázemí by nechtěl nikdy měnit, zde jasně rozhodla o jejich budoucnosti Sandra. Jejich vztah má mnoho pozitivních aspektů, je tu fyzická i duševní propojenost. Hlavním problémem je zde neovladatelný mužský pud u Jesseho, který se ve svém chování nezmění. Pokud by se mu podařilo Sandru přemluvit, je tu velká pravděpodobnost, že by znovu nějaké nezávazné románky začaly. Jejich budoucnost bude v rámci přátelství. Hodnotím na 73%.

Šťastné hvězdy.