Švédská princezna si vzala dlouholetého přítele Daniela. Vydrží jim jejich láska? Hvězdy jim přejí Štěstí.

princezna Victoria Daniel

Slunce - Rak
Měsíc - Rak
Merkur - Váhy
Venuše - Blíženci
Mars - Býk
Jupiter - Blíženci
Saturn - Lev
Uran - Štír
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce - Panna
Měsíc - Beran
Merkur -Lev
Venuše - Štír
Mars - Býk
Jupiter - Vodnář
Saturn - Rak
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce v Raku (Victoria) - sextil - Slunce v Panně (Daniel)
Velmi dobře se doplňují. Cítí se spolu dobře, jsou si dobrými partnery. Toto je dobrý aspekt do spokojeného manželství.

Slunce v Raku (Victoria) - kvadratura - Uran ve Vahách (Daniel)
Je tu silná přitažlivost a obdiv jeden druhého. Victorie si nebyla vždy jistá, jak Daniel zareaguje v některých situacích, ale postupem času poznala, že Daniel je ochoten se kvůli ní naučit ovládat svou impulzivnost a drobnou nespolehlivost.

Měsíc v Raku (Victoria) - sextil - Měsíc v Beranu (Daniel)
Jsou si velmi emocionálně podobní, jejich myšlenky jsou podobné, jejich vkus i povaha jsou harmonické. Často dokážou uhodnout, na co jeden z nich myslí a dokážou většinou hladce vyřešit náhodně vzniklé rozpory, ať jde o maličkosti nebo věci zásadní. Rozumějí si.

Měsíc v Raku (Victoria) - kvadratura - Merkur ve Vahách (Daniel)
Je tu potřeba tolerance, tento pár se musel naučit řešit vzájemné neporozumění. Během devíti let, co se znají, už je velká pravděpodobnost, že je nic nepřekvapí. Daniel si musel projít velkou proměnou, naučit se nespěchat a neřešit vše s horkou hlavou.

Měsíc v Raku - trigon - Venuše ve Štíru
Mají společné zájmy, koníčky, nápady, tento aspekt působí příznivě do jejich vztahu. Umějí být k sobě velmi pozorní a oddaní. Jejich láska je naplněna různými společnými zážitky. Moc rádi jsou spolu a vymýšlejí svou zábavu, ať už jde o sport nebo třeba cestování.

Merkur ve Lvu (Victoria) - kvadratura - Mars v Býku (Daniel)
Toto je negativní aspekt, ale u tohoto páru tyto znaky už jsou překonané, protože Daniel se naučil trpělivosti, kterou pro lepší vztah s Victorií se musel naučit a Victoria dala najevo, že o Daniela stojí a že ho i obdivuje, což Daniel potřeboval, pro překonávání jednotlivých překážek. Dokázal to a je manželem švédské princezny a budoucím králem.

Merkur ve Lvu (Victoria) - trigon - Neptun ve Střelci (Daniel)
Je mezi nimi velmi silné duševní spojení a i kdyby si v něčem nerozuměli, instinktivně dosáhnou oboustranně přijatelného řešení. Vzájemně v sobě vzbuzují inspiraci a posilují bystrost svého myšlení.

Jupiter v Blížencích (Victoria) - kvadratura - Slunce v Panně (Daniel)
Tady se musejí naučit dělat kompromisy, ale někdy jim to půjde opravdu těžce, Victoria má Daniela ráda, ale také má svou hlavu a své nápady, Daniel se určitě musel v mnoha věcech přizpůsobit, když chtěl, aby ho královská rodina přijala. Tento pár má za sebou mnoho práce a jen tak je něco nerozdělí.

Jupiter v Blížencích (Victoria) - trigon - Uran ve Vahách (Daniel)
Povzbuzují se navzájem a vyzdvihují své nejlepší vlastnosti. Záleží jim nejen na svém štěstí, ale i na štěstí všech, mají dobré srdce. Victoria je osudovou cestou Daniela. Navzájem se inspirují a mnoho v životě dokážou.

Shrnutí: Princezna Victoria a její manžel Daniel

Citlivá a vnímavá princezna a budoucí královna Victorie se provdala za muže, do kterého se zamilovala. Daniel Westling se vydal na cestu své vysněné princezny, hodně na sobě zapracoval a dokázal, že je ochoten pro Victorii udělat cokoliv. Oba se milují a hvězdy jim přejí. Je to vztah, který má opravdu pevný základ, i když by asi v normálním životě nebylo potřeba tolik trpělivosti a přemáhání, ale zde šlo o královský trůn. Daniela to velmi posílilo a zlepšilo jeho vůli na maximum. Je tu duševní i fyzické souznění. Tento vztah bude stálý, dávám jim 88%.

Šťastné hvězdy do vztahu.