PANNA

V září vaše kroky bude řídit spíše analytické myšlení. Budete bojovat se svojí žárlivostí, a to pro vás bude zničující. Začněte řešit pouze důležité věci pro váš život, vše ostatní nechte osudu.

Karta měsíce: Odpuštění

Doporučení andělů na tento měsíc

Zanechte hněvu a zášti a přestaňte být podráždění. Odpusťte a zbavte se bolesti, kterou trestáte především sami sebe.

  • „Soustředím se na pozitivní myšlenky, protože všechny myšlenky a slova, jež vyslovím, utvářejí můj život.“

Práce

Po určité době se snažíte odpočívat, milé Panny, což je ve vašem případě dobře. Také díky odpočinku a nabrání sil dostanete novou nabídku práce, nebo se vám začne dobře dařit ve stávající práci. Na konci měsíce zjistíte, že je nutné vaše základy zbourat a postavit nové stabilnější.

Zdraví

Pozor si dejte na úrazy a bolesti páteře, mohlo by vás to dovést až k operačnímu stolu. Máte však nad sebou anděla ochranáře a ten se postará o rychlé uzdravení.

Peníze

Čekají vás přísuny peněz spojené s novými projekty. Mohou vám přijít také peníze z cest. Na konci měsíce však buďte obezřetní. Problém, který delší dobu odkládáte, vás může zastihnout.

Vztahy

Toužíte po někom, kdo pro vás není připravený. Možná jste závislý na nějaké osobě, která se k vám nehodí. Začněte přemýšlet, zda by nebylo lepší obrátit svoji pozornost na jinou stranu, a opravdu jste si partnerství začali užívat.

Horoskopy pro ostatní znamení zvěrokruhu najdete zde