#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nový kolega se bude snažit o sblížení. Je pravděpodobné, že vám to bude proti srsti. V tom případě však jednejte citlivě a taktně. Mějte na paměti, že s dotyčným se budete stýkat denně. Máte sklon k ostrým slovům, proto se tentokrát více ovládejte!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden vám bude přát štěstí! Při nezbytných nákupech budete mít neuvěřitelnou kliku a narazíte na ty absolutně nejvýhodnější ceny. Díky tomu opravdu výrazně ušetříte! Peníze tak můžete investovat do zábavy či výletu se svými kamarády a blízkými.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Konečně potkáte člověka, který vám bude po všech stránkách vyhovovat. Naprostý ideál! Přesto zachovejte chladnou hlavu a nevrhejte se zbrkle do flirtování. Potenciálního partnera byste mohli vystrašit. Raději zvolte pozvolnou a nenásilnou strategii.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V novém zaměstnání si podstatně finančně přilepšíte! Díky tomu se vám otevřou netušené možnosti. Vy se však nenecháte unést pozlátkem a těžce vydělané peníze investujete velmi prozíravě a chytře. Jen tak dál! Víte, jak si zajistit šťastný život.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Rutina a stereotyp jsou nepřáteli každého vztahu a nuda bohužel dolehla už i na ten váš. Kvůli tomu zatoužíte po něčem novém. Než však začnete hledat štěstí u jiného partnera, zamyslete se, zda by nestálo za to zkusit obnovit stávající partnerství.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Povede se vám zažehnat krizi ve vztahu. Poděkujte své empatii a schopnosti sebeobětování. Moc dobře si totiž uvědomujete, že bez něj žádný vztah nemůže fungovat. Přesto se mějte na pozoru, ať toho partner nezneužívá. Správná míra je velice důležitá!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nečekaný úspěch vám pořádně zamotá hlavu. Vaše bezradnost je do jisté míry pochopitelná a nemá cenu sypat si popel na hlavu. Přesto se snaže co nejrychleji najít ztracenou rovnováhu. Máte sklon stavět vzdušné zámky a ztrácíte kontakt s realitou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Stanete se šéfovou pravou rukou. Nesporný úspěch vám bude trochu kazit závist kolegů, toho si však nemusíte všímat. Uvidíte, že je zášť brzo přejde. Dejte jim najevo, že jste pořád jedna parta, nehledě na vaše výsadní postavení. To je jediná možnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Stanete se milostným lákadlem pro celé okolí. V poslední době z vás totiž vyzařuje nebývalý šarm a sex-appeal. Budete se proto muset bránit náporu nápadníků. Nebojte se být rázní a nekompromisní. Pravého partnera neomylně poznáte, jen co se objeví.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jen tak tak vyklouznete z velkého maléru. Naštěstí si na poslední chvíli uvědomíte svůj omyl a chyby se tak vyvarujete. Přesto to pro vás bude menší šok, ze kterého si vezmete důrazné ponaučení. Příště se budete na práci vždy stoprocentně soustředit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tak trochu k vašemu překvapení se z vás stanou milostní poradci. Okolí totiž ví, že máte jisté zkušenosti, a známí se proto nebudou váhat zeptat. A vy neváhejte s odpověďmi! Upjatost není na místě. Uvidíte, že vás nakonec bude vaše nová role bavit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Přátelé vás podpoří v novém vztahu. I díky nim tak překonáte mnohé pochybnosti a rozhodnete se udělat krok tím správným směrem. Pokud byste totiž vycouvali, později byste si svoji zbabělost vyčítali. Proto rozhodně neváhejte a otevřete dveře lásce!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY