Horoskop Jarmily Gričové

Pracovní část týdne se probíhá v poklidu, takže se dá čekat, že to, co si naplánujete, se také uskuteční. Od pátku výše se ale je na co těšit! V pátek 13. července se totiž Uran obraci do zpětného chodu a svět doslova zasype překvapeními a nečekanými událostmi všeho druhu. Katastrofické scénáře nevymýšlejte, ale pro každý případ se zásobte větší hotovostí, než míváte ve zvyku. Zajímavá je i neděle, kde hraje hlavní roli Merkur ze Lva. Využijí ho zejména ohnivá znamení (v menší míře Blíženci a Váhy), jimž splní všechno, co si jenom přejí.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nespokojte se s ničím, co se vám předloží jako věrohodná informace, a všechno si ověřujte. Získáte sice pověst nesnesitelného kverulanta, ale zase si zajistíte klidné spaní. O víkendu počítejte s napjatou atmosférou, za niž mohou vaše svobodomyslné děti.

Býk (21. 4.–21. 5.)

To, že zpomalíte své jinak zběsilé pracovní tempo, k vrcholnému létu patří! Pokud máte dovolenou, přestaňte honit rekordy a uvědomte si, že jeden hrad denně všem naprosto stačí. Doma využijte čtvrtka a pátku k přípravě naprosto vynikajících marmelád.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Všechny síly si šetřete na neděli, kdy vás čeká skutečný uragán událostí. Můžete sportovat, organizovat rodinná setkání nebo s neobyčejným zdarem experimentovat v kuchyni. Děti a mladší generaci překvapíte šíří svých znalostí z nejrůznějších oblastí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pokud jste se rozhodli v tomto týdnu slavit narozeniny, nemohli jste si vybrat lépe. Celý týden probíhá v klidu, což zaručí, že všechny akce dopadnou dobře. V neděli byste si však měli dát pohov a pohybovat se výhradně ve společnosti svých nejbližších.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Patříte k těm, na které se štěstí směje opravdu zeširoka. Veškeré riziko, které ve druhé polovině týdne podstoupíte, vám vyjde. Pokud by se náhodou stalo, a vy se dostali do konfliktu se zákonem, je na vaší straně i Merkur, takže se opět není čeho obávat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Všechno se dotahuje na poslední chvíli a navíc pod značným emočním tlakem. Vy však v takové atmosféře pracovat neumíte! Nakonec nevydržíte, a ve čtvrtek, kdy se Luna dostane do Býka, převezmete vládu do svých rukou a postaráte se o velmi úspěšné finále.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pro to, abyste v práci uspěli, si musíte nejprve vytvořit náležité podmínky. V úterý a ve středu, kdy je Luna v Beranu, vyžadujte po všech spolupracovnících odpovědný přístup a dodržování dohod. Obvykle tak tvrdí nebýváte, ale tentokrát to jinak nejde.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jediné, co opravdu hodně potřebujete, je klid. Naštěstí se najde někdo hodný, kdo si alespoň na pár dní vezme vaše ratolesti na starost a daruje vám tak chvíli oddechu. V pátek a v sobotu nechte partnera, ať pro vás oba vymyslí zajímavý večerní program.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte opravdu štěstí na přátele. Pokud něco potřebujete, nemusíte nijak zvlášť žádat a vyjdou vám vstříc. V neděli si dejte pozor na hádky s partnerem. Uvědomte si, že to, co právě prožíváte, jsou maličkosti, které vztah vás dvou negativně ovlivnit nesmí!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jde o týden, který je jako stvořený pro nejrůznější rodinné akce. Vyrazte si někam, kde jste ještě nebyli, překonávejte spolu překážky, jejichž existenci si během školního roku nemáte šanci uvědomit. O víkendu všichni dohromady pomáhejte prarodičům.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Všechno důležité byste měli odložit až na víkend, kdy na to budete mít dostatek času a energie. Pokud přemýšlíte o změně bydliště, obklopte se nabídkami realitek a začněte hledat. Když se do toho pustíte i s partnerem, nový byt najdete už v neděli.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V pondělí dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, se snažte nepodléhat zbytečně emocím, a hlavně neřešit to, co se vás přímo netýká. Obvykle se vrháte všem kamarádům na pomoc ještě dřív, než vás o to stihnou pořádně požádat, ale tentokrát musíte brzdit.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11