Horoskop Jarmily Gričové

Z astrologické stránky jde o různorodý týden, kdy každý najde šanci, kterou může využít ku svému prospěchu. Peleton však vedou Býci, Panny a Kozorozi, kteří mohou k prosazení toho, co považují za potřebné, využít jak úterního stacionárního Pluta, tak sobotního stacionárního Marse. Energie těchto planet jim dá nejenom skvělé nápady, ale i vytrvalost, nutnou k jejich prosazení. Pokud navíc vezmou na vědomí, že rozhodnutí, která s jejich pomocí udělají, se vrátit nedají, přiřadí se k lidem, co jsou sami se sebou i s životem výjimečně spokojení.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nedovolte, aby pracovní neshody přešly do osobní roviny. Za všech okolností se chovejte profesionálně a snažte se, aby veškeré debaty probíhaly ve věcném tónu. V pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Uranem, požádejte vesmír o novou lásku!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Konečně jste získali stabilitu, po které jste v životě tak toužili. Momentálně jste moc rádi, že váš život šlape a vůbec vás nenapadne, že byste měli něco měnit. Počítejte s přáteli, kteří k vám v hojném počtu přicházejí a ohřívají se u vašeho krbu.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Velice kriticky přistupujete k lidem, kteří se vámi pokouší manipulovat, ale přesto byste s nimi měli komunikovat zdvořile. Když se s nimi pohádáte, maximálně získáte nálepku lidí, se kterými se nedá vyjít, což je to poslední, co aktuálně potřebujete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hlídejte si termíny pracovních úkolů, abyste na něco nezapomněli. Stejnou pozornost věnujte všem rodinným výročím. Koncem týdne si užijte oslav, které jsou zajímavé už tím, že na ně nemusíte nic chystat, ale kde vám podají jídlo, které uvaří někdo jiný.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pondělní sextil mezi Venuší a Uranem se vám postará o opravdu zajímavou koledu! Nabídka láskyplného vztahu, kterou dostanete, patří k těm, co se nedají odmítnout. Marně přemýšlíte, jak nečekané štěstí zamontovat do svého nynějšího uspořádaného života.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Stacionární Pluto, který vás pozitivně ovlivňuje od pondělka do středy, vás nutí, abyste se za své záležitosti bili s dvojnásobnou intenzitou. Ve chvíli, kdy usoudíte, že máte pravdu, se začnete prosazovat tak, že vám každý co nejrychleji ustoupí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Koleda proběhne letos naprosto jinak než v jiných letech. Dosud jste všechno připravovali proto, aby vás nikdo nepomluvil, ale teď je vám to skoro jedno. Přes den si vyrazíte někam do jarní přírody, a večer, kdy už bude klid, si dáte skleničku s kamarády.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Využijte stacionárního Marse ve vašem sektoru přátelství a koncem týdne se konečně s kamarády domluvte na už dlouho plánované společné dovolené. Pokud se vám to nepodaří, nezbude, než abyste představu prázdnin s partou vzdali a začali plánovat sami.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve chvíli, kdy se někdo rozhodne, že jste už dlouho sami a usoudí, že vás seznámí, se nesmíte urazit. Berte to jako nabídku na kontakt s člověkem, s kterým byste se pravděpodobně nikdy nesetkali. Navíc je pravděpodobné, že vás na první pohled zaujme!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nedělní opozice mezi Sluncem a vaším vládcem Saturnem je dost náročná. I když víte, že máte ve všem, co se rodinného hospodaření týče, pravdu, s tlakem na zbytek rodiny to nepřehánějte. Je sice pravda, že se musí šetřit, ale taky musíte z něčeho žít!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Po vypětí, které jste museli zvládnout koncem března, si teď konečně užíváte klidu. Zvlášť zajímavé bude pondělí! Volna, které ostatní tráví na návštěvách, vy využijete k tomu, že zalezete s oblíbenou knížkou a na to, co se děje venku, reagovat nebudete.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když to zní paradoxně, je vám síla vůle spíše nepřítelem. Pokud usoudíte, že vám práce nejde od ruky (zvláště v úterý a ve středu), bude lepší, když ji odložíte na druhou polovinu týdne a zatím se budete věnovat něčemu jinému. Ušetříte si tím nervy!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11