Horoskop Jarmily Gričové

Když týden začíná úplňkem, jako je tomu v tomto případě, je to záruka, že se nebudete ani chvíli nudit! Pondělní úplněk je v Raku, což znamená, že ke slovu přijdou veškeré rodinné záležitosti. Na to, že byste se však mohli domluvit v klidu, zapomeňte! Kvadratura mezi Merkurem a Uranem vrcholí sice ráno, ale ještě večer bude mít dost sil, aby do rodinných debat vnesla vášně a zvýšené hlasy. Dalším zajímavým dnem je pátek, kdy je Venuše naposledy na hodně dlouhou dobu v konjunkci s Neptunem ve Vodnáři. Pokud se chcete jejího vlivu využít, snažte se, protože jde o šanci, která se až do roku 2162 nevrátí.

Beran (21. 3.–20. 4.)

K veškerým nabídkám, které mají vylepšit vaši finanční situaci, přistupujte s rozvahou. Když si všechno pořádně propočítáte, zjistíte, že vlastně není o co stát. O víkendu zapomeňte na sport! Musíte se odít do slavnostního hávu a vyrazit do společnosti.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Se vším důležitým počkejte až do neděle, kdy budete pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Jupiterem ve vašem znamení. O svých přáních dokážete mluvit s takovým nadšením, že vám všichni s jejich uskutečněním začnou pomáhat. Uděláte řádný krok kupředu!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Konečně máte dost času, abyste se věnovali sami sobě. Pokud jste se před Vánoci nestihli ponořit do skříní a vyhodit nebo rozdat všechno, co tam přebývá, udělejte to v sobotu ráno. Odpoledne bude Luna už ve Vahách a vy byste stejně nic nevyhodili.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pondělní úplněk ve svém znamení musíte využít hlavně a především pro sebe. To, že jsou rozčilení všichni kolem, ještě neznamená, že musíte následovat jejich příkladu! Prosazujte to, co považujete za rozumné, a od svých plánů se nenechte odradit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pátku třináctého se tentokrát bát nemusíte! Proběhne pod pozitivním vlivem trigonu mezi Venuší a Saturnem. Vztahy se stabilizují a vy zjišťujete, že se o partnera nemáte proč bát. Když spolu někam jdete, má oči jen pro vás a ostatní jsou mu lhostejní.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na konci týdne, kdy je Luna ve vašem znamení, to máte sklon s výchovou přehánět. Uvědomte si, že děti toho mají za celý týden až nad hlavu, a nechte je, ať si část víkendu zorganizují podle svého. Zaveďte řeč na vysvědčení. Ušetří vám to nemilé překvapení!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rodinným oslavám se o víkendu nevyhnete. Naštěstí je od sobotního poledne do neděle Luna ve vašem znamení a vy dokážete vyjít i s těmi příbuznými, které obvykle moc nemusíte. K jejich nabídkám na společnou letní dovolenou však přistupujte s rezervou!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Sobotní vstup Venuše do Ryb totálně změní váš vztah k opačnému pohlaví. Přestanete si namlouvat, že musíte všechno zvládnout sami a klidně část starostí přehodíte na svou drahou polovičku. Pokud se objeví nový ctitel, zapřáhnete do práce i jeho.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když se vám neozývá člověk, s kterým jste měli domluvenou spolupráci, překonejte se a ozvěte se mu jako první. Když vám začne vysvětlovat, že nemohl zavolat, protože přišel o mobil s vaším telefonním číslem, tvařte se chápavě. Opravdu to není výmluva!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud vás v tomto týdnu čeká oslava narozenin, s pohoštěním to moc nepřehánějte! Všichni jsou ještě po svátcích přesycení dobrotami a na vámi připravené lahůdky nebudou mít chuť. Když bude méně jídla a více povídání, bude to po všech stránkách lepší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V pátek, kdy ve vašem znamení probíhá poslední konjunkce mezi Venuší a Neptunem, se novým kontaktům spíše vyhýbejte. Pod vlivem tohoto aspektu máte sklon své ctitele přeceňovat a jejich zájmy prosazovat s daleko větší razancí než to, co chcete vy sami.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Neřešte nic ani v práci, ani doma. Čím déle věci zůstanou tak, jak jsou, tím větší šanci pro prosazení příznivých změn budete později mít. Celý týden si vytvářejte dohromady seznam lidí, o kterých jste si jistí, že se v pravé chvíli postaví na vaši stranu.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11