#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jistý telefonát vám podstatně zvedne náladu. Potěšení bude o to větší, že jste v podobný rozhovor ani nedoufali. Zcela změní váš pohled na současnou situaci a následně i vaše činy. Nenechte se však přespříliš ovlivnit pocitem důležitosti a vážnosti.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Protějšek ocení vaši zásadovost a přesnost. Dokážete mu, že za svými názory si stojíte a nenecháte se zviklat ani párem koní. Tyto vlastnosti jsou obzvláště ve vztahu velice ceněné. Netrpíte náhlými změnami postoje a váš vztah je díky tomu stabilní.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Určitá věc vám způsobí šok. Podobné překvapení byste totiž rozhodně nečekali. Vývoj událostí však nezměníte a proto se s ním raději smiřte. Uvidíte, že počáteční ohromení brzy vystřídá smíření. A možná vám bude dokonce nastalá situace vyhovovat.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ukážete svoji férovost a zásadovost, když splníte slib, který jste dali určitému člověku. Váš přítel si vás bude pro tuto vlastnost nesmírně vážit. Proto nepolevujte ve své poctivosti. Uvidíte, že nakonec vám přinese spoustu dobrého. Jenom vytrvejte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ve společnosti příjemných a milých lidí se uvolníte a užijete si skvělý týden. Chce to jenom trochu empatie a společenské asertivity. Nebojte se navazovat kontakty a být iniciátory konverzace. Dobrá nálada a komunikativnost se vám rozhodně vyplatí!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Putuje k vám dobrá zpráva! Musíte jenom chvilku vydržet. Neztrácejte proto svoji trpělivost a věřte v dobrý konec. Jenom tak se totiž smůla obrátí ve štěstí a vy si budete užívat období pohody a stability. Prozatím stačí vyčkávat. Buďte připraveni!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Setkáte se s velkým pokušením. Odoláte? Měli byste, protože jinak si přiděláte nemalé problémy. Pamatujte si proto, že trpělivost a zásadovost jsou pro úspěch stěžejní. Pokud si však nevěříte, bude tento týden nejlepší se podobným lákadlům vyhýbat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Partner vám na tento týden vymyslí lákavý program. A i když zpočátku budete nad některými jeho body ohrnovat nos, nakonec si užijete perfektních sedm dní, které vám bude každý závidět. Jenom musíte potlačit svoji dominanci a touhu vše rozhodovat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Čeká vás zajímavé a lákavé finanční ocenění, které vám bude každý závidět. Radost bude nezměrná a náležitě si ji užijete. Jenom nesmíte usnout na vavřínech. Pokud se budete i nadále trpělivě a pilně vzdělávat, podobné bonusy budou čím dál častější!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vydáte se na návštěvu. Setkání bude až nečekaně milé a příjemné, což vás překvapí. Největším šokem však bude obětavost a pozornost hostitelů. Náklonnost bude oboustranná a obě strany si ji náležitě užijí. Možná byste měli zavítat na návštěvu častěji.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Konečně získáte vytoužený obdiv svého okolí. A to kvůli činu, který vy sami považujete za samozřejmý a ani by vás nenapadlo za něj vyžadovat respekt. O to větší lesk však svému úspěchu dodáte. Užijte si ho, jenom raději nenoste nos příliš nahoru.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Od určitého člověka získáte malou pozornost. Přestože nepůjde o finančně hodnotný dar, jeho cena bude pro vás nezměrná. Půjde totiž o dárek od srdce darovaný s tím nejlepším úmyslem. A navíc zdánlivě bez důvodu. Vyjádřete kamarádovi svoji vděčnost.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY