#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Měli byste se snažit o kariérní postup. Budete mít štěstí na inteligentní jedince po svém boku. Jste schopní se věnovat práci, která vyžaduje více různých myšlenkových disciplín. Další výhodou v tomto čase je, že vás nikdo neodtrhává od vašeho cíle. Lidé vaše návrhy respektují a celkově vám fandí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jistá domácí disharmonie vás bude vyvádět z rovnováhy. Nezbude vám tedy nic jiného než svou pozornost od druhých obrátit k sobě a věnovat se koníčkům, sebešlechtění, kultuře nebo milostným hrátkám, kterými si dodáte potřebné sebevědomí. Obecně to pro vás bude zkouška trpělivosti.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V oblasti peněz se vám daří velmi nadprůměrně. Vše si vyděláváte svou inteligencí a průbojnou vyřídilkou. Nic vám nepřichází samo od sebe. Vy jste si toho vědomi a snažíte o rozkvět své kariéry. I v případě menších ambicí se zaměřte alespoň na dílčí kariérní postup. Bohatě se vám to vyplatí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete vždy o kousek za vašimi kolegy, kteří vám případné dobré obchody vyfouknou před očima. Netrapte se tím, a naopak jim finance přejte. Řiďte se heslem - přej a bude ti přáno. Některé finanční transakce jsou nad vaše momentální síly a vy byste to měli umět přiznat. Rodina je vám oporou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pro současné hojné finanční zisky zapomínáte na dlouhodobý horizont ve svých snahách. Jestliže si nyní nevytvoříte stabilní pravidelné příjmy, můžete během několika týdnů pocítit existenční zavrávorání. Bude záležet na vašich zkušenostech, nakolik dovedete správně plánovat a předvídat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Projdete mnohými jednáními ohledně platu a nových zakázek. Každé jednání bude vyznívat v optimistickém duchu. Avšak výsledkem bude reálné nic a zklamání. Jak se říká, skutek utekl, a na vašem účtu se slíbené odměny neobjeví. Šéf se ale zatím utéct nechystá, tak se můžete dočkat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Neumíte si dát stopku v utrácení. Vyděláváte veliké sumy peněz, avšak všechny je umíte utratit. Často se jedná o vynaložení peněz pro investiční účely. Avšak vy investujete do uměleckých předmětů, které se vám líbí. Děláte si radost, a zda jde o opravdu výhodnou investici, se necháte překvapit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Doma se budete tvářit nevrle, protože vám ostatní připadají málo pracovití, nedostatečně přemýšliví, čestní, otevření, málo nadšení pro své koníčky, děti a podobně. Jste vnitřně znechuceni plochostí svým nejbližších. Rádi byste s nimi probírali ledacos, ale cítíte bariéru, kterou nyní neumíte překonat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jste velkorysí. Nejvíce vydáváte na chod své domácnosti. Na vše ale potřebujete zprostředkovatele, abyste se nemuseli zabývat jednotlivostmi. Nejlepší je samozřejmě varianta, že se vám o peníze stará nejbližší příbuzný - například rodič nebo partner. Samozřejmě jen tehdy, pokud jim opravdu věříte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Měli byste se zaměřit na ujasnění si svojí sféry vlivu. Jestliže jste doma dvě nebo více silných autorit, bude dobré stanovit si, co přesně bude každý z vás mít ve své pravomoci. Jinak se doma brzy poperete jako několik kohoutů na dvorku. Navíc vás domácí záležitosti rozptylují od práce.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste moudří a své příjmy vůbec neutrácíte. Jen málokdo pozná, že se vám daří citelně lépe. O penězích s nikým nemluvíte. Jste velmi uvážliví, pokud jde o výdej peněz na cokoliv. Váš protějšek ve většině případů kupodivu nesouhlasí se způsobem vašeho hospodaření, protože si chce více užívat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nesnažte se zastavit změny, které začnou probíhat ve vaší rodině. Pravděpodobně nebudete mít tu moc vzít okolnosti do svých rukou. Jen byste se pohádali a vytvořili doma značné dusno. Jestliže s některým z příbuzných nesouhlasíte v jeho konání, tak jej nechte. Časem se chytne do vlastní sítě.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY