Beran (21. 3. – 20. 4.)

V tomto týdnu vás někdo výjimečný oslní svou velkou výřečností. Nemáte příliš rádi lidi, kteří jsou podle vašich měřítek upovídaní až moc. Tento jedinec však ví, o čem mluví a umí to podat s opravdovou vášní. To vás neskutečně baví, ale i motivuje. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Poslední dobou jste trochu zvolnili tempo. Zaměřili jste se na své nitro a věnujte se také svým novým koníčkům. Všichni v okolí jsou s tímto vaším novým stavem velmi spokojeni až na vašeho šéfa. Nadřízenému vaše pomalejší tempo pěkně leze krkem. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Každá koruna navíc je pro vás momentálně velmi důležitá. Chtěli byste si dokonce konečně něco ušetřit, ale není to nic jednoduchého. Pokaždé se najde nějaký nečekaný výdaj, který je nutné zaplatit, anebo chcete třeba udělat radost někomu blízkému. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Celý červen máte pořádně nabitý. Nemáte moc čas na sebe, za to se plně věnujete své rodině a svým známým. Chodíte na výšlapy do přírody, do parku, či chodíte někam cvičit. Také se věnujete kreativním činnostem, které vás pozitivně nabíjí energií. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nejraději byste si lehli doma a váleli si šunky. I když se úplně necítíte na to jít někam na akci, tak se překonejte. Pokud ale vyrazíte někam za zábavou, tak i v omezeném provozu se skvěle pobavíte a setkáte se s někým naprosto úžasným ale i záhadným. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na někoho důležitého ve vašem okolí uděláte úžasný dojem. Máte totiž momentálně skvělou náladu, jste komunikativní a vaše charisma je na vrcholu. Po všech stránkách se prostě cítíte skvěle a možná i díky tomu umíte na své okolí výborně zapůsobit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nechce se vám do jisté záležitosti! Věc se vám jeví složitě a zejména náročně, a to nejen po finanční stránce, ale i po té časové. Když se však vzchopíte a zahodíte starosti za hlavu, tak uvidíte, že vám vše půjde skvěle a rychle od ruky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Znenadání zjistíte, že váš poměrně blízký kamarád s vámi hraje nečistou hru. Ze začátku se pořádně snažil, aby se vám dostal pod kůži a omotával si vás kolem prstu. Nyní se však ukázalo, jak moc falešný člověk to byl a že vás jen sprostě využíval. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ukázalo se, že se zdravím na tom nejste moc dobře. Pokoušíte se sice dát co nejrychleji dokupy, ale ty promeškané roky hned tak jednoduše nedoženete. Ale je naprosto úžasné, že jste už se sebou začali něco dělat a výsledky jsou ihned pozitivně znát. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V práci předvádíte bravurní výkony, které jsou hodny povýšení. Váš šéf ale dělá jakoby nic a o vašich přesčasech a skvělých nápadech nepadne ani slovo. To vás pořádně namíchne až do té míry, že se rozhodnete najít si nové místo, kde vás dobře ocení. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Poslední dobou často podléháte stresu, ale i špatné náladě a negativním emocím. Vaše špatné myšlenky vás dovedou až k přesvědčení, že byste si měli najít odbornou pomoc, která by vám ukázala směr. Není to vůbec špatné rozhodnutí a moc vám pomůže. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Celý měsíc je věnován tenkému střevu a vy byste se na něj měli rovněž zaměřit. Poslední dobou jste hřešili a na vašem těle je to znát. Pokud jste nestihli jarní očistu, tak nyní je pro ni největší čas. Pozornost věnujte červeným a zeleným potravinám. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY