Ve hvězdách

Jde o zajímavý týden, který je celý pod vlivem stacionárního Pluta z Kozoroha. Připomeňte si své zanedbané povinnosti dřív, než to udělá někdo jiný, a sami sobě slibte, že dohoníte, co se jenom dá. V neděli, kdy se dostává Merkur do Berana, se připravte na lidi, kteří budou svůj názor prosazovat za každou cenu. Pokud však dokážete využít Luny v Blížencích, mohli byste navodit přátelskou atmosféru a bez problémů se s nimi domluvit.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Středeční novoluní ve vašem znamení vám dává nové a naprosto nečekané šance. Pracovních úkolů se nebojte, ale i doma zkoušejte všechna možná vylepšení, která vás napadnou nebo je někde vyčtete. V neděli využijte vstupu Merkura do svého znamení a prosaďte to, co se zatím nepodařilo.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vybíráte si práci, kterou můžete vykonávat o samotě, protože se při ní dá krásně přemýšlet. Navíc se můžete těšit na sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy k vám přijde opravdu milá návštěva. Sledujte, o čem si povídají vaše děti, a berte to jako zajímavé téma k přemýšlení.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

I když máte na víkend ctižádostivé plány, které se týkají úklidu, práce na zahradě a podobných jarních záležitostí, nakonec dopadne všechno jinak. Luna, která je od sobotního odpoledne ve vašem znamení, vám do cesty pošle kamarády, kteří vás donutí, abyste zapomněli na práci a věnovali se zábavě.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Je nejvyšší čas, abyste na zahradu přestali chodit v obnošených botách, ve kterých si leda tak koledujete o úraz, a pořídili si elegantní a přitom bezpečnou obuv. Využijte čtvrtka nebo pátku, kdy je Luna v Býku, a pořiďte si barevné gumáčky, ve kterých budou vaše nohy jako v bavlnce.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Týden probíhá klidně a vy si opravdu nemáte na co stěžovat. Středečního novoluní v Beranu využijte k plánování letní dovolené. Pokud se můžete podívat někam, kde se vám to před dávnými léty hodně líbilo, neváhejte a jeďte. Čeká vás příznivé léto a bude se vám tam líbit ještě víc…

Panna (23. 8.–22. 9.)

Stacionární Pluto, který vás celé týden ovlivňuje, vás nutí, abyste se jinak podívali jak na svůj dosavadní život, tak na své lásky. Nebojte se a dejte miláčkovi jednoznačně najevo, že vám nynější podoba vašeho vztahu nevyhovuje. Ve stejném duchu dál nepokračujte, protože by to byla zbytečná ztráta času.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Merkur, který se v neděli dostává do vašeho partnerského sektoru, vám dává nové zajímavé šance. Přestáváte uvažovat, co dělat, abyste se zamlouvali partnerům (jak soukromým, tak pracovním), a konečně si začínáte život konstruovat tak, aby vyhovoval především vám.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hned v pondělí si do diáře poznamenejte všechna důležitá data, která se vaší rodiny i přátel týkají. Vyhnete se tak nepříjemné situaci, kdy byste až večer zjistili, že někdo, kdo je vám opravdu blízký, čeká už od rána na vaši gratulaci, a pořád přemýšlí, proč jste se mu ještě neozvali…

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Období, kdy je Slunce v Beranu, je vám příznivé natolik, že se musíte opravdu silou držet, abyste zbytečně neriskovali. Zvláště o víkendu byste měli aktivně potlačit tendence, které vás nutí, abyste se předváděli před partnerem. Ať děláte cokoliv, musí být bezpečnost na prvním místě.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se konečně můžete vrhnout na zahrádku. Pokud ji náhodou nemáte, věnujte stejnou pozornost kytkám v květináčích, které si vaši péči taky zaslouží. Odměnu za námahu si vyberte o víkendu, kdy nemusíte vařit, protože si k plotně dobrovolně stoupnou Blíženci nebo Váhy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Máte obrovské štěstí na lidi, kteří se vás vyptávají na to, po čem jim nic není, a ještě se diví, že se do odpovědí zrovna neženete. Naštěstí jste dost výmluvní, takže jim dokážete vysvětlit, že jste na podobné otázky alergičtí, takže vám je ve vlastním zájmu klást nemají.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, reagujete přecitlivěle i na to, na co byste zrovna nemuseli. Nehledejte v každé větě skrytý útok, a hlavně si nemyslete, že lidé, kteří se při vašem vstupu do místnosti rozchechtají, se smějí právě vám. Když se nad podobné pocity povznesete, bude život snazší!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY