#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste v situaci, která je zejména vhodná pro milostné avantýry. V dlouhodobých vztazích se můžete také s partnerem cítit lépe, zejména v milostné oblasti. Rovněž stoupá vaše kreativnost. Pracovně se vám bude ale dařit obtížně kvůli intrikám na pracovišti. Nabruste si proto své lokty a hrr do akce.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Venuše nyní stojí ve znamení Lva. Bude dobré věnovat se koníčkům, na které v minulosti nebyl čas. Lásku berete příliš vážně a pravděpodobně ji projevujete spíše pečujícím způsobem. Raději koketujte, tím partnera zaujmete více a vy sami si tak do svého života opět přivějete více humoru a vášně.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Poslední dobou musíte zvládat náročné situace v rodině. Žádá se po vás veliký zájem o domácí práce, vy ale raději navštěvujete vzdělávací kurzy a zajímavé lidi, kteří vás svým duševním rozletem mohou obohatit. Nicméně ke konci týdne se vám začíná dařit obměkčit srdce svého milované protějšku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden přestala působit blahodárná Venuše ze znamení Raka, protože přešla do Lva. Budete se náhle cítit trochu nejistí, odstrčení a málo zajímaví pro opačné pohlaví. Jde samozřejmě jen o váš vnitřní pocit, kterého je třeba se zbavit. Pracovně máte ale i v tomto období stále co nabídnout.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Venuše se ve vašem znamení cítí skvěle. Budete mít možnost naklonit si srdce člověka, který je pro vás významný. Jestliže plánujete ještě i v září dovolenou, měla by se vydařit díky spřízněnému Jupiteru ve znamení Blíženců. Využijte toto báječné období a užívejte si radostně všech darů života.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte nyní vynikající čas pro nová přátelství. Komunikujete snadno a lidé vás s nadšením poslouchají. V zaměstnání se stále zajímáte o kurzy zvyšující vaši kvalifikaci. V lásce jste ale naopak velmi nejistí a spíše se držíte zpět. Tento protiklad nicméně může přijít vaší drahé polovičce obzvláště okouzlující.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Saturn ve vašem znamení ukazuje stále na nutnost plánovat si povinnosti a dodržovat důsledněji časový harmonogram. Je vhodné se vrátit do nedávné minulosti, kdy jste si v rodině rozdělili povinnosti, nyní se na tehdejší úmluvu zase trochu pozapomnělo a práce doma děláte opět jen vy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V práci jste stabilně úspěšní. Umíte být velice výkonní díky nevšední podpoře planety Mars. Planeta Mars se po dvouleté pouti opět dostala do vašeho znamení a umožňuje vám plnit si kariérní sny. Jste také v jiných směrech více odvážní. V lásce se trochu přestalo dařit, ale vy skóre snadno srovnáte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Velmi náročné dny pro vaši psychiku. Budete zvládat jenom rutinní méně zátěžové práce. Pokuste se věnovat spíše duchovnímu rozjímání. Pravděpodobně vás vytočí vaši potomci nebo rodiče. A není vyloučeno, že to zvládnou svorně bok po boku. Vaší spásou ale bude humor, ten vám dá nadhled.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Venuše přešla do znamení Lva, které vám může způsobit nemalé rozčarování ohledně věrnosti partnera. Snažíte se díky fungující komunikace okamžitě mluvit a přijít na kloub partnerovo záletům, ale je otázka, nakolik vás jeho odpovědi uspokojí. Promyslete si, kolik jste ochotni ještě tolerovat...

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V lásce jste trochu rezervovaní. Protějška to zamrzí. V zaměstnání vám Mars ve Štíru přidělává potíže, nedokážete kolegům vysvětlit, kde dělají chyby, jakoby váš názor byl přehlížen. Vůči dětem jste málo hraví, spíše působíte velice přísně. Zkuste se v první řadě uvolnit a dávat více najevo svoje city.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Venuše v ohnivém znamení vám v lásce nedělá dobře. Partner po vás vyžaduje teatrální projevy citů, ale vy byste raději vyjevovali svou lásku v drobnostech a jemně. V zaměstnání jste spokojení, nalézáte spojence a můžete se věnovat i činnostem, které vás baví. Dopřejte si ale čas i na odpočinek.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY