#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Párům, jež jsou spolu v tuto chvíli teprve krátce, hrozí krize a potenciální rozchod. Začnete mít totiž pochybnosti o svém budoucím směřování a nejistota se promítne i do vztahu, který je stále ještě v plínkách. Dejte si proto pozor na unáhlenost.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden utratíte více peněz, než máte ve zvyku. Výsledkem bude rozporuplná nálada. Na jednu stranu budete mít radost z nákupů, na stranu druhou jste si vědomi, že v následujícím týdnu si budete muset leccos odpustit. Avšak dobrý pocit převáží!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zamyslíte se nad tím, zda svými činy nechtěně neubližujete někomu z okolí. Faktem totiž je, že dosud jste své kroky vnímali jen a pouze ze svého hlediska. Je tedy dobře, že jste sáhli do svědomí. Naštěstí se však ukáže, že je vše v nejlepším pořádku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V zaměstnání se vám podaří vyniknout nad ostatními. Máte totiž nejenom vytrvalost a odhodlání, ale také bystrou mysl a smysl pro detail. Nepracujete bezhlavě, ale nad důsledky a premisami svých kroků přemýšlíte. To vám dává obrovský nadhled a výhodu!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vůči dobývání jistého ctitele či ctitelky budete zcela imunní. Když jednou řeknete ne, myslíte to zcela vážně a nic a nikdo vás již nepřesvědčí o opaku. Proto vás náznaky obdivovatelů nechají naprosto chladnými. Může se to zdát kruté, ale je to fér.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konečně se dočkáte odpočinku a prázdninového dobrodružství. Poznáte nová místa a nové lidi. I když to bude poněkud fyzicky vyčerpávající, můžete si být jisti, že psychicky vás to nabije na dlouhou dobu dopředu. Pozitivní energie z vás přímo sálá!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V zaměstnání přijde vaše velká chvíle. Proto mějte oči na stopkách a nedovolte, aby vám jedinečná příležitost unikla. Nejenom, že se můžete skvěle zviditelnit, ale také se vám podaří získat spoustu cenných zkušeností, které se budou v budoucnu hodit!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na jistou osobu budete myslet ve dne v noci. I když víte, že byste se měli soustředit na sebe a přítomnost, myšlenky vám to nedovolí. Je to zcela přirozené, nebraňte se jakýmkoliv pocitům. Jen se snažte, aby vás to neovlivňovalo v běžném životě.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaše popularita u přátel vzroste. Příčinou bude nejen váš smysl pro humor a dobrodružství, který způsobuje, že se s vámi nikdo nenudí, ale také empatie a pozorné chování. Umíte zařídit, aby se lidé ve vašem okolí cítili výjimeční. A to je důležité!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Překvapíte sami sebe, když zjistíte, jak jste zruční. Manuální práce totiž, jak jste si alespoň dosud mysleli, nepatří k vašim silným stránkám. Jak se ale ukazuje, život nám nabízí netušené možnosti a vy jste dost možná odhalili svůj skrytý talent.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Kdosi vám bude chtít přebrat lásku. I když jste většinou mírní a spory se snažíte řešit v klidu a tichu, tentokrát předvedete, že si s vámi nikdo nesmí zahrávat. Konkurenci doslova zadupete do země a ostatním dost rázně pohrozíte. Umíte se bránit!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Kamarád vás bude přemlouvat, abyste s ním začali podnikat. I když bude nabídka lákavá, neunáhlíte se a pečlivě zvážíte všechna pro a proti. Spolupráce s přítelem má nepochybné výhody, ale zároveň ohrožuje to, co je pro vás nejcennější. Přátelství.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY