#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto týdnu vás bude doprovázet odvaha a energie na každém kroku, takže se budete chtít odvážně utkat se všemi problémy a výzvami. Nedivte se proto, pokud vám váš elán nevydrží a o víkendu na vás padne únava. Je to přirozené, prostě odpočívejte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete se snažit usilovně vyřešit vaše dilema, což se vám podaří. Nastane velká úleva! Také přehodnotíte některé postoje a plány. V kariéře se vám rýsuje možnost pozitivních změn, nestůjte stranou, dejte o sobě vědět. Věnujte více času odpočinku.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zaměříte se na dosažení svých cílů a snů. Budete v tom nepřekonatelní a půjdete si za svým. Nezapomeňte, že základem úspěchu je kvalitní plán. Ten měli přece i slavní vojevůdci! Tak si taky takový podobný udělejte, pomůže vám. Bojujte sami za sebe.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden vám dá rozhodně docela zabrat. Budete mrzutí, přetažení a plní pesimistických myšlenek. Vše se změní teprve o víkendu, takže se snažte využít volna na maximum a odreagovat se. K tomu vám pomůže nejen rodina, ale samozřejmě i vaši přátelé.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu dostanete šanci uspět ve svém zaměstnání. Je také vhodné období pro studium, sebevzdělávání a hledání nových obzorů. Peníze vám scházet nebudou, můžete si ledacos dopřát. Vyhněte se ale zbytečnému utrácení. V rodině bude vše v pořádku.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čeká vás poněkud zadumaný týden. Budete se zaobírat tím, jak se chováte k ostatním lidem a jak vás vidí oni. Přijdete na to, že je třeba ve svém chování něco změnit. Zaujme vás také šance na posun v kariéře, který přijde díky přímluvě vlivné osoby.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V hektickém tempu tohoto týdne se budete cítit jako ryba ve vodě. Využijete každé příležitosti k tomu, abyste se prosadili a dali o sobě vědět. Věnujte pozornost investicím a buďte opatrní, ať se nespálíte. Se svou rodinou mějte více trpělivosti.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto týdnu budete muset prokázat hodně odolnosti. Události, které přijdou, nejsou moc příjemné. Planety to tak čas od času připraví každému znamení, v tom jsou velmi spravedlivé. Vy však vše zvládnete a o víkendu se vám dokonce citelně uleví.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V centru vaší pozornosti budou mezilidské vztahy a vaše vazby s okolím. Přehodnotíte, které jsou pro vás prospěšné a které už dávno postrádají význam. Budete se zabývat i svými plány a možnostmi, jak si udělat pořádek v životě. Pozor na aroganci!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu budete konfrontováni s problémem, který vás trápí už delší dobu, ale nebyli jste schopní s ním pohnout. Okolnosti vás budou tlačit k tomu, abyste tentokrát věci dotáhli do konce. Konečně si najdete čas i na to, abyste něco udělali doma.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Kritické rozpoložení vás bude provázet po celý týden. Budete mít nutkání se vyjadřovat ke všemu okolo, ale naštěstí si to většinou na poslední chvíli rozmyslíte. To je dobře, jinak byste z hádek nevyšli. Na konci týdne vás potrápí lehčí deprese.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše bezprostřednost vás v tomto týdnu nejednou dostane do pěkně ošemetné situace. Je nutné, abyste se naučili lépe vážit svá slova. I když to myslíte dobře, můžete tak snadno někomu ublížit nebo někoho urazit. Prostě se to už naučte, bude to lepší.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY