#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zjistíte, že váš nadřízený je také jenom člověk. Jinými slovy, uvědomíte si, že respekt a úcta, kterou jste mu dopřávali v poněkud přehnané míře, byla zbytečná. Paradoxně si však svého šéfa začnete mnohem více vážit. Bude vám totiž o dost bližší!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve vztahu dojde k velkému nedorozumění. Naštěstí se vám však brzy podaří zjistit, kde je zakopaný pes, a s partnerem si všechno vysvětlíte. Není proto důvod propadat panice a skeptickým náladám! Stačí, když budete svému protějšku bedlivě naslouchat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čekají vás vynikající výsledky v práci i v podnikání. Můžete se tedy těšit na týden plný úspěchů! Zároveň se však připravte na dílčí překážky, které vám přidělají vrásky na čele. Ty však naštěstí překonáte bez zaváhání. Získáte tak mnoho zkušeností!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden přeje hlavně kamarádským vazbám! Proto se snažte naslouchat svým přátelům a ubezpečte je, že jste tu vždy pro ně. Uvidíte, že vám oplatí stejnou mincí. Díky nim se budete cítit velice sebejistě a v pohodě. Jen těžko vás něco rozhodí!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čerstvé partnerské vztahy získají na intenzitě! Výsledkem bude týden plný lásky, vášně, ale také vypjatých emocí. Jen těžko budete držet své city na uzdě. Výsledkem proto může být výbušná nálada. Naštěstí pro vás budou mít všichni dostatek pochopení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

S partnerem proberete plánovanou změnu bydlení. I když se pravděpodobně neshodnete na všech detailech, v zásadě budete oba sdílet stejný pohled na věc. A to je důležité! Nenechte se proto drobnostmi odradit a užijte si nadějné vyhlídky do budoucna!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V kariéře vám nebývale pomohou dobré kontakty. Nebojte se proto požádat známého o laskavost. Není na tom nic špatného! Uvidíte, že se díky tomu posunete o velký kus vpřed. Byla by škoda svoji šanci zahodit jenom kvůli naprosto zbytečné ješitnosti.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Sblížíte se s lidmi, kterým jste se v poslední době spíše vyhýbali. Tento týden však zjistíte, že nepříliš sympatická slupka skrývá výjimečné jádro! Vezmete si z toho cenné ponaučení, že první dojem bývá většinou zavádějící. Člověk má mnoho vrstev!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Rodina vám rozmluví změnu zaměstnání. I když vám jejich názor nebude příliš po chuti, zjistíte, že vaši blízcí mají kus pravdy. Proto, ač s nelibostí, ustoupíte od původních plánů a celou záležitost raději ještě jednou promyslíte. A dobře uděláte!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Váš partnerský vztah se ukáže být velice stabilním. Žárlivost a pochybnosti proto nejsou na místě. Můžete se nechat s klidem unášet na vlně harmonie a pohody a užívat si každý moment s partnerem. Oba dva si zasloužíte období štěstí, užijte si jej!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

S úspěchy v lásce budete spokojeni. S potenciálními i dlouhodobými partnery budete vycházet naprosto perfektně. Budoucnost se jeví růžově, proto si neotravujte život zbytečnými hádkami a sporům se raději vyhýbejte. Nemá cenu otravovat atmosféru!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Někdo ze známých vás požádá o finanční výpomoc. Radost vám to sice neudělá, s největší pravděpodobností však podlehnete. Přesto se snažte vyjednat co nejlepší a nejjasnější podmínky půjčky. V opačném případě by vás mohlo čekat nepříjemné vyjednávání.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY