Horoskop Jarmily Gričové

Z astrologického hlediska jde o týden, který posílí ze všeho nejvíce Berany, potažmo jiná ohnivá znamení. Ve středu večer se dostává do Berana Merkur, v sobotu těsně po půlnoci se do Berana podruhé a naposledy vrací Uran. Pokud patříte k těm šťastným, na které Uran z tohoto znamení působí pozitivně, čeká vás dalších sedm let, kdy se nemusíte bát ničeho nového a kdy si můžete dovolit i risk. Problém mohou mít Raci, Váhy a Kozorozi, kteří sice mohou riskovat taky, ale výsledky jejich snažení nebudou zdaleka tak pozitivní, jak čekali.

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pondělí a v úterý je sice Luna ve vašem znamení, ale přesto jsou to jediné dva dny, kdy si máte šanci oddechnout a věnovat se alespoň trochu sami sobě. Ve zbytku týdne váš čeká spousta podnětů, na které musíte reagovat nejenom rychle, ale i dobře.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Neustále se k vám vrací člověk, kterého byste nejradši viděli někde za horami. Veškerá trpělivost vás začíná přecházet a vy přemýšlíte, jak mu vysvětlit, že vás jeho přítomnost opravdu nebaví. Zkuste mu to říct ve středu, kdy lehce najdete ta pravá slova.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Za pokus, který má vést k vylepšení vašeho života, nic nedáte. Ve středu využijte příznivého večera, a dejte si dohromady plány na jaro, které se kvapem blíží! Musíte však do nich zahrnout i nějaké tělesné cvičení, bez něhož to bohužel nejde a nepůjde.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Středa, která je v tomto týdnu Popeleční, startuje předvelikonoční půst. Pokud chcete něco udělat pro své zdraví, máte záviděníhodnou šanci! Léčebný režim bez masa, který si naordinujete, nebudete brát jako újmu, ale budete si jej naopak užívat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Všechny zaručeně pravdivé historky, které v tomto týdnu uslyšíte, berte ve vlastním zájmu s rezervou. Moc dobře se sice poslouchají, ale jejich informační hodnota je nulová. Uvědomte si to dřív, než se na jejich základně rozhodnete k jakýmkoliv změnám.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ve středu v podvečer, kdy se ve vašem partnerském sektoru setkává Merkur s Uranem, musíte každé slovo vážit na lékárenských váhách. Když se vám podaří miláčka nepromyšleným výrokem naštvat, dlouho mu to vydrží a nikdy vám to tak zcela neodpustí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váš miláček, který v poslední době vypadal skoro až apaticky, se najednou má k akci! Vymýšlí náročný program, doufá, že spolu budete chodit cvičit, a vůbec se stará, abyste se nenudili. Nesnažte se jeho aktivitu brzdit a buďte rádi, že se vám věnuje.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Překvapí vás změny, které proběhnou ve vaší práci a které svou intenzitou připomínají zemětřesení. Hlavní šok přijde ve středu ráno, kdy se vás zeptají, zda nemáte zájem o místo, které se uvolnilo. Využijte příznivého Slunce a okamžitě vyslovte souhlas!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když usoudíte, že něco přesahuje vaše síly, není ostuda, když předem prohraný boj vzdáte. Neztrácejte však čas tím, že byste důvody vysvětlovali někomu jinému! Těm, co to mají právo vědět, to ohlaste holou větou, a zbytku světa do vašich důvodů nic není.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jde o týden, kdy si můžete bez výčitek svědomí koupit nový počítač, fotoaparát nebo mobil. Když využijete středečního odpoledne, kdy se v Rybách odehrává konjunkce Merkura s Uranem, můžete mít štěstí a při nákupu se přimotat k velice výhodné slevové akci!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud si sami platíte daně, je nejvyšší čas, abyste se začali zajímat, kolik to letos bude. Pokud je sami neplatíte, měli byste posbírat doklady o pojistkách, které můžete od daní odečíst, a zanést je do své mzdové účtárny. Přinesou vám příjemnou částku!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Všichni ví, co byste měli dělat, ale nikoho nenapadne, aby vám pomohl. Během týdne si najděte čas a kolegům i rodině vysvětlete, že se vaše aktivita záhy rapidně sníží. Může za to Uran, který po sedmi letech opustí vaše znamení a dlouho se tam nevrátí.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11