Horoskop Jarmily Gričové

Jde o týden, který je až na jedinou výjimku výhradně pod vlivem Luny a kdy se tedy na city a emoce soustředit nejen můžeme, ale vlastně i musíme. Jediným planetárním aspektem je konjunkce Venuše s Plutem, která se odehraje ve čtvrtek v časných ranních hodinách. K duhu půjde kromě Kozorohů i Býkům a Pannám. Všechna zemská znamení se s její pomocí rozhodnou, že definitivně vyřeší veškeré své partnerské rozpory. Pozor by si měli dávat Berani, Raci a Váhy. Přejí si sice totéž, ale jejich metody jsou nevybíravé a vztahy by mohli řešit až moc rázně.

Beran (21. 3.–20. 4.)

O vysvětlení některých věcí se nepokoušejte, protože se vám to stejně nepodaří. Musíte se vyrovnat s tím, že tak to prostě je, a nové skutečnosti zapracovat do svých starých plánů. Podaří se vám to opravdu skvěle, takže nemáte důvod k nářkům a stížnostem.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nudit se nebudete, o to se postarají vaše milé děti. Během zimy jim totiž výrazně poporostly nožky a vy musíte jít kupovat nové zimní boty. Když vyrazíte na nákupy ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, určitě vyberete něco, co se dětem zalíbí a vás nezruinuje.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Nový člen rodiny, kterého vám představí dospívající nebo dospělé dítě, vám okamžitě padne do noty. Jde o jedince, který má stejný smysl pro humor jako vy a s nímž si od počátku rozumíte tak, až si dáváte pozor, abyste to s projevy sympatií nepřeháněli.

Rak (22. 6.–22. 7.)

S nároky, které na partnera máte, byste to neměli přehánět ani v případě, kdy jsou podle vašeho názoru oprávněné a opodstatněné. Když vám dojde, že i váš miláček má občas nárok na únavu, uděláte pro kvalitu svého vztahu víc, než si umíte představit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když o lásce mluvíte neradi, protože se ostýcháte a připadá vám to jaksi nepatřičné, v tomto týdnu je potřeba, abyste udělali výjimku. Váš miláček je na ujišťování o tom, že ho milujete, doslova nažhavený. Když o lásce mluvit nebudete, pochopí, ale neodpustí…

Panna (23. 8.–22. 9.)

Po minulém týdnu, kdy jste měli práce až nad hlavu a kdy jste čas, který jste mohli věnovat sami sobě, museli odměřovat na minuty, si konečně užíváte klidu. Kdybyste našli volný termín na návštěvu výstavy, kterou už dlouho chcete vidět, bude to super!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

K tomu všemu, co vás baví a čím se ve volném čase rádi zabýváte, přibude v tomto týdnu něco, co vás téměř pohltí. Pokud vám někdo nabídne virtuální farmaření nebo něco podobného, uvědomte si, že je to sice skvělá zábava, ale zároveň opravdový žrout vašeho volného času.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Minimálně jednou v týdnu se dostanete do hodně náročné situace. Když vás kolegové nebo přátelé přichytí při dlouhém a evidentně důvěrném hovoru s reprezentantem opačného pohlaví, jen těžko jim budete vysvětlovat, že spolu nic nemáte a že o nic nejde.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když se vám něco v poslední době nepodařilo dvakrát, potřetí se o to už nepokoušejte. Další neúspěch by byl zbytečnou zátěží pro vaše sebevědomí, které budete v tomto týdnu opravdu hodně potřebovat. Dělejte jen to, co opravdu umíte, a dělejte to dobře!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Veškeré úvahy o své další budoucnosti si nechte až na víkend! Ve čtvrtek se totiž ve vašem znamení setká Venuše s Plutem, což vašimi plány pěkně zamíchá. Najednou zjistíte, že existují okolnosti, na jejichž průběh nemáte vliv – a přesto s nimi musíte počítat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jediné, bez čeho se v tomto týdnu neobejdete, je dostatečné množství čokolády. Budete ji potřebovat ve chvíli, kdy vám bude dobře, aby vám s její pomocí bylo ještě lépe. Využijete ji však především ve chvílích, kdy vás zničí únava a vy budete potřebovat doping.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Při vaření se nedržte přesně a do posledního písmene receptu, ale vsaďte raději na improvizaci! Chce to sice trochu odvahy, ale nakonec bude výsledek podstatně lepší, než kdybyste se drželi oficiálního postupu. V tomto týdnu právem získáte renomé skvělého kuchaře!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11