Horoskop Jarmily Gričové

Pokud neumíte lhát, v tomto týdnu se to neučte! Neptun, který se ve středu otáčí do přímého chodu, a je tedy velice silný, by se zaručeně postaral, aby vám veškeré nepravdy přerostly přes hlavu a vnesly vám do života značný zmatek. Stejně tak buďte opatrní ve chvíli, kdy vám u dveří zazvoní podomní obchodník nebo člověk, který se představuje jako zaměstnanec elektráren nebo plynáren. Bez toho, aby ukázal průkaz, ho přes práh nepouštějte!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pondělí a úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, k celému světu přistupujete tak, jako byste měli patent na pravdu. V práci jsou na vás zvyklí, takže vám to budou tolerovat, ale doma může kvůli vašemu autoritativnímu chování dojít ke zbytečným sporům.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vaším dnem je čtvrtek, kdy ve vašem znamení probíhá úplněk. V práci se prosazujete tak, že vám vaše dosavadní konkurence jde raději z cesty. V lásce umíte o krásách vašeho budoucího společného života hovořit tak krásně, až vás partner nakonec vyslyší.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Problém nastane ve chvíli, kdy přeceníte své schopnosti a talenty. Hned na začátku týdne je potřeba, abyste si uvědomili, že i vy potřebujete čas na spánek a regeneraci sil. Pokud z tohoto důvodu odmítnete i lákavou pracovní nabídku, je to jen rozumné.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jde o týden, který je plný nejistoty, což opravdu nemáte rádi. Nikdo neví, kam vás v práci hodlají od začátku nového roku zařadit. Rozhodne se to sice už na konci tohoto týdne, ale to budete tak nervózní, že ze svého povýšení nebudete mít ani radost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hovory o dětech, které v tomto týdnu v rodině se značnou intenzitou probíhají, vás vyloženě rozčilují. Každý je plný teoretických moudrostí, ale vás jako starého praktika se nikdo nezeptá. Nečekejte, až je to napadne, a o své zkušenosti se podělte sami!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vstup Marse do vašeho znamení, který nastane v pátek, se vám postará o bouřlivý víkend. Máte fungovat jako doprovod dětí na různé akce, a přitom se od vás čeká, že zvládnete všechno, co obvykle, což ani tak výkonnému člověku jako vám podařit nemůže.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Veškeré debaty o půjčkách, na které se o víkendu stočí řeč, utněte hned v zárodku. Při Saturnu ve vašem znamení je vám jasné, že si nic podobného dovolit nesmíte. Rodině vysvětlete, že se místo šetření bude vytvářet rezerva a nechte ji, ať si to přebere.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pondělní opozice mezi Marsem a Neptunem vás přinutí, abyste změnili názor na člověka, kterého už dlouho znáte. Ve chvíli, kdy začnete mít pocit, že se vámi pokouší manipulovat, nahlas nic neříkejte, ale chovejte se tak, aby mu bylo jasné, že se nechytá.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Páteční večer, kdy jste současně pod vlivem Luny v partnerském sektoru a Marse v Panně, dopadne zcela jinak, než jste čekali. Váš miláček se ve společnosti dostane do ostrého konfliktu, takže vám nezbude, než abyste ho co nejrychleji odexpedovali domů.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Všechno, co se v tomto týdnu stane, vám dříve nebo později přinese velice zajímavé zisky. Je jenom potřeba, abyste se nebáli ničeho nového a nestyděli se přiznat, že něco neumíte. Zvlášť zajímavý je pátek, kdy se potvrdí, že jste ve firmě jednička!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Opozice mezi Marsem a Neptunem může mít dost nepříjemné následky. Hrozí, že se v pondělí pod jejím vlivem necháte vyprovokovat k výrokům, které si hned po jejich vyřčení začnete vyčítat. Čím méně toho během celého týdne namluvíte, tím to je pro vás lepší!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Slunce ve Štíru se stará, abyste znovu uvěřili, že i vás může v lásce potkat štěstí. Navíc je možné, že se vám do cesty přimotá člověk, s nímž jste se už jednou potkali a minuli. Teď jste starší a moudřejší, a oba si slibujete, že se to opakovat nebude.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11