#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zaskočí vás velice vášnivý projev citů od osoby, od které byste podobné výlevy rozhodně nečekali. Opět se vám tedy potvrdí, že lidé mají mnoho tváří, které vás nikdy nepřestanou udivovat. Proto mějte oči otevřené a snažte se své blízké neškatulkovat!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Určitý člověk vás požádá o diskrétnost. I když budete mít sto chutí slib porušit, nakonec se ovládnete a zachováte mlčení. Uvědomíte si totiž, jak byste se vy sami cítili v podobné situaci. Navíc dokážete, že na vás je opravdu spolehnutí. To se cení.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Neustále si šlapete po štěstí. Zamyslete se nad sebou a uvědomte si, že svoji spokojenost nikdy nenajdete u druhých. Konečně překonejte bolest, ve které se utápíte už moc dlouho, a začněte od začátku. To je jediné východisko z vaší současné situace!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden si budete užívat především ve společnosti svých přátel a dobrého vína! Povinnosti vás rozhodně trápit nebudou, spíš naopak. Všechny starosti hodíte za hlavu a oddáte se sladkému nicnedělání a klábosení s kamarády. Jednou za čas, proč ne!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Celý týden se ponese ve znamení příprav na víkendovou akci, které se nemůžete dočkat. Neponecháte nic náhodě a pečlivě dohlédnete na to, aby všechno klaplo. Vaše snaha bude úspěšná. Rozhodně se máte na co těšit, víkend si užijete. Jen se nepřeceňte!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nečekaně narazíte na pohlednou osobu. Přestože bude vaše setkání krátké, dotyčného či dotyčnou nebudete moci ještě dlouho pustit z hlavy! Utvrdí vás to v tom, že vaše cesta je správná a s výběrem partnera není třeba spěchat. Vždyť si můžete užívat!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Podaří se vám utužit vztahy na pracovišti. A to přesto, že s některými kolegy nevycházíte v poslední době zrovna nejlépe. Naštěstí si dobře uvědomujete, jak je dobrý kolektiv důležitý pro pracovní morálku a odhodlání každého jednotlivého člena týmu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Po dlouhé době se setkáte s přáteli, které jste neviděli snad věčnost. Sraz se navíc povede. Nejenom, že se dozvíte spoustu zajímavých novinek, ale také opět naleznete cestu k jednomu ze svých dávných kamarádů. A možná sympatie přerostou v něco víc!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Novou známost si pustíte k tělu víc, než je zdrávo. Pokud jde o lásku a vztahy, občas máte sklon jednat ukvapeně, téměř bezhlavě. S přesvědčením, že risk je zisk, se vrháte do vztahů bez rozmyslu a sebemenší opatrnosti. Ovšem vyjde to i tentokrát?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Překvapíte okolí svými dovednostmi. Nečekaný talent zaskočí nejen vaše blízké, ale také vás samé. Zamyslete se, jak by se daly vaše nevídané schopnosti využít! Je totiž škoda nechat ležet toto výjimečné nadání ladem. Máte možnost ho skvěle zúročit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Podaří se vám zvládnout nával práce a povinností, jaký nepamatujete. Kvůli tomu nebude tento týden patřit k nejpohodovějším. Je to daň za vaši minulou lenost a nicnedělání. Nicméně nemusíte zoufat! Všechno nakonec šťastně překonáte a budete mít klid.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Podaří se vám upevnit svůj milostný vztah. Díky tomu se opět s partnerem naladíte na stejnou vlnu a nebudete si konečně nic vyčítat. Výsledkem bude pár více než příjemných dní plných usmiřování, ujišťování o vzájemné lásce a také perfektního sexu.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY