Ve hvězdách

Na začátku týdne, který ovládá kvadratura mezi Marsem a Saturnem, si dejte pozor na překážky, které sice na první pohled vypadají nenápadně, ale které vám mohou účinně bránit v rozletu. Ve středu mohou nabrat jak v lásce, tak ve vztazích vůbec druhý dech Býci, Panny a Kozorozi. Venuše se dostává do Kozoroha a romantika v lásce ustoupí odpovědnosti a realistickému přístupu k životu. Pokud se pod jejím vlivem rozhodnete pro svatbu, je vysoká šance, že vaše manželství vydrží dlouho a bude skvělé.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Počítejte s týdnem, kdy se nezastavíte, protože musíte dát dotáhnout všechno, co jste na přelomu roku zanedbali. Je docela možné, že si práce vyžádá i část víkendu. Když však budete mít v neděli večer všechno hotovo, pochopíte, že to za to stálo.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Velice příznivý den vás čeká ve čtvrtek, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem. To, co od vás partner chce, beze slova pochopíte, a jeho přání mu bez váhání splníte. Není to pro vás vůbec těžké, protože chce jen to, po čem toužíte i vy sami.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Když přijde na konflikt, zapomeňte na pravidlo, které říká, že moudřejší ustoupí, a do obhajoby svých zájmů se vrhněte naplno. Můžete si sice získat pověst člověka, který dělá zbytečně z komára velblouda, ale to vám při oslavě vítězství může být jedno.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V pondělí, kdy jste pod náročným vlivem kvadratury mezi Marsem a Saturnem, si dávejte pozor za volantem. Nejde o to, že byste bourali, ale o to, že by výchovný pohovor, který byste vedli s dopravní policií, trval dlouho a připravil vás o opravdu cenný čas.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Na to, abyste ještě jednou pohovořili o svých citech s člověkem, který se vám už dlouho líbí, máte pondělí a úterý. Planety jsou na vaší straně, takže se nemusíte bát třeba i drobného citového vydírání, které dotyčného přesvědčí, že ho ve vás potkalo štěstí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čtvrteční sextil mezi Venuší a Neptunem vás dostane do situace, která vám dokáže, že i vy máte sny. To, že jste je dosud potlačovali, a říkali, že stejně nemají cenu, přestane hrát roli. Usoudíte, že i vy můžete zariskovat a sáhnout po tom, co opravdu chcete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Týden zvládnete v klidu, ale všechno vám vynahradí neděle, kdy se vaše vládkyně Venuše dostává do kvadratury s Uranem. I když usoudíte, že si váš citový život zasluhuje čerstvý vzduch, nesmíte to přehánět a bezohledně bourat všechno, čím jste až dosud žili.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud jste si mysleli, že víkend strávíte v klidu a v blahodárné samotě, je to zásadní omyl! Páteční nov ve vašem komunikačním sektoru vám pošle ke dveřím kamarády, kteří budou naléhat tak dlouho, až vás vytáhnou ven. Neoponujte, zábava bude skvělá!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte talent nazvat pravým jménem to, kolem čeho ostatní opatrně našlapují, a na možné následky se nijak neohlížet. Doma vám drahá polovička sice řekne, že jste blázen, který zbytečně riskuje, ale děti budou vaší odvahou nadšené a vezmou si vás jako příklad.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Čtvrteční vstup Venuše do vašeho znamení přijde právě včas. Práce se vám pěkně rozběhla, takže jí nemusíte věnovat přehnanou pozornost. O to, abyste se nenudili, se postará nový člověk, který se objeví ve vašem životě a přinutí vás, abyste o něm přemýšleli ve dne i v noci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nevracejte se do minulosti, protože to k ničemu není. V tomto týdnu si můžete udělat inventuru svědomí a rozhodnout se, kam půjdete dál. Pozor si dávejte i na peníze, které vám dost chybí. Pokud to jde, nepůjčujte si, ale snažte se vyjít s tím, co máte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S velkorysostí to nepřehánějte, nabídky pomoci omezte na minimum. Pozor si dejte zejména na lidi, sami moc nepracují, ale jsou mistry v přehazování odpovědnosti na druhé. Je potřeba, abyste je při prvním pokusu zadrželi, a vysvětlili, že vy jim nenaletíte.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY