Horoskop Jarmily Gričové

Čas, který v tomto týdnu věnujete dětem, příbuzným a rodině vůbec, patří k investicím, které se vám později mnohokrát vyplatí. Poznáte to hlavně v úterý, kdy planeta lásky Venuše vstupuje do znamení rodiny – Raka. Ve středu, kdy se Merkur ve Lvu otáčí do přímého chodu, se zase můžete těšit na velice příjemné chvíle, které strávíte s dětmi. Ke svému údivu zjistíte, že mají ve spoustě důležitých životních otázek (alespoň teoreticky) jasno. Vychutnejte si chvíli, kdy můžete být pyšní na výsledek své výchovy!

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se nezastavíte. Neustále řešíte problémy své vlastní i jiných, přičemž při řešení těch druhých máte daleko více úspěchů. Pokud by vás napadlo, že byste se mohli život jako profesionální poradci, je to velice rozumné.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Úterní vstup Venuše do Raka je velice příznivý – ale jenom v případě, že nebudete svou péči o rodinu zbytečně přehánět. Ve chvíli, kdy vy budete kmitat, a ratolesti budou rozložené na sedačce před televizorem, vám musí být jasné, že je něco špatně.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, čekejte zajímavé podněty. Dostanete se do situace, kdy se po vás bude chtít, abyste něco udělali, a kdy vám vaše pýcha nedovolí, abyste přiznali, že s tím dosud nemáte zkušenosti. Zariskujte, výhra je téměř jistá.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na romantické procházky na břehu mořském, na nichž si vychutnáváte jak šumění vln, tak příjemnou společnost člověka, který vás doprovází, si udělejte čas v noci ze čtvrtka na pátek. Trigon mezi Venuší a Neptunem vám zaručí zážitky, na které se nezapomíná.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když jste na zasloužené dovolené a veškerá práce je vám ukradená, měli byste se překonat a ve středu do práce zavolat. Využijete tak stacionárního Merkura ve svém znamení, a postaráte se, aby se pracovní záležitosti posunuly tak, jak sami potřebujete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čím méně se budete snažit, tím zdařilejší průběh tohoto týdne bude. Nepřesvědčujte zbylé členy rodiny, aby vám pomáhali, ale vysvětlete, že když pomáhat nebudou, ponesou si následky sami. O víkendu si dejte pozor na povídavé příbuzné, kteří roznáší klepy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Využijte každé šance, abyste si sedli za volant a trochu si pojezdili. To, že zatím nemáte s řízením větší zkušenosti, vás neomlouvá! Už o víkendu zjistíte, že se situace změnila a že budete na své vlastní řidičské umění odkázaní daleko více než dosud.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vstup Venuše do Raka vás nutí k velkorysosti i tam, kde byste to u sebe nikdy nepředpokládali. Pokud se stane a děti něco vyvedou, dokážete omezit výchovné hovory na přijatelnou míru a zbytečně se k celé nepříjemné záležitosti nevracet. Výchovný efekt je zaručený!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Než se nelichotivě vyjádříte na adresu jednoho ze svých kamarádů, měli byste se raději kousnout do jazyka. Mezi lidmi, s nimiž o tom budete mluvit, se určitě najde někdo, kdo mu to zatepla sdělí. Vy pak můžete přemýšlet, zda to udělal z hlouposti nebo ze zlomyslnosti.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zapomeňte na svou obvyklou skromnost, potlačte úvahy o tom, že pro vás stačí to, co ostatní členové rodiny odloží. Pokud si chcete koupit mobil, počítač nebo něco podobného, vyberte takový, který vám bude všestranně vyhovovat. Na to, kolik vlastně stojí, se dívejte až nakonec.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

O víkendu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, nepropaste ani jednu příležitosti k seznámení. Lidi, které si v těchto dnech pustíte do života, vám v něm vydrží neobyčejně dlouho. Láska to sice být nemusí, ale ani kamarádství není k zahození.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ať se pustíte do čehokoliv, je pravděpodobnost úspěchu značně vysoká. Od úterního odpoledne můžete navíc využívat Venuše z Raka a bez problémů navazovat kontakty s lidmi, na které se jindy díváte se zbožným obdivem, a z nichž si teď děláte nové kamarády.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11