Beran (21. 3. – 20. 4.)

Velmi usilovně pracujete na své image. Je pro vás důležitý a řekněme si upřímně, že ho k práci potřebujete. Občas vám však přehnaná snaha být dokonalý zasahuje do soukromého sektoru vašeho života. To by nebylo na škodu, kdyby to nevadilo ostatním. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nechtěný přešlap se vám může podařit v oblasti financí. Buďte tedy ve svých dalších krocích opatrnější než jindy. Pamatujte na to, že mnohdy jste až příliš zbrklí a unáhlení ve svém jednání, milí Blíženci. Může to nadělat paseku i v osobních vztazích. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Trochu to tento týden nezvládnete se sebeovládáním. Obzvlášť v práci budete mít potíž se svými zběsilými emocemi. Vedení firmy z vašeho chování nebude nadšené a vy se budete muset omluvit zákazníkům, či obchodním partnerům. Takové ponížení nesnesete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Podaří se vám tento týden velmi výhodná koupě. Již dlouhou dobu jste šetřili na předměty, na které máte zálusk. Tento týden si je konečně pořídíte a ještě k tomu za skvělou cenu. Budete z toho příjemně naladění a hlavně vám to udělá ohromnou radost. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ohledně jistých záležitostí dejte na rady ostatních. Obzvlášť pokud vám radí ve finanční sféře. V té si totiž nejste jisti v kramflecích a je pravda, že občas trochu ulítnete a pak litujete. Naštěstí máte kolem spoustu pohotových lidí, kteří pomohou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy ve vaší rodině jsou značně proměnlivé. Hlavně vztahy s rodiči budou momentálně tak trochu na bodu mrazu. Přitom k nim jindy máte velmi vřelý vztah. Momentálně vás však naštvou svým postojem, ale i tím, že se vám do všeho až příliš pletou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V práci to momentálně vře. Možná za to trochu může vaše zvýšené sebevědomí, které je vidět široko daleko. Vy jste ze znovuzískané sebejistoty nadšení, ale váš šéf už ne. Není zvyklý na takové chování a rozhodně nechce od nikoho poslouchat rozkazy. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Velmi vás mrzí chování člena rodiny. Vždy to byl fajn člověk, který se uměl zasmát a sám zábavu vymýšlel. Nyní se z něj stal zapšklý divný patron, který naopak každou zábavu zkazí svými nemístnými a rýpavými poznámkami. Vy toho už máte ale dost. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento týden vám nebude chybět kuráž. Jste totiž v té správné bojovné náladě na to, abyste řekli někomu z okolí, kdo vás už pěkně dlouho štve, co si o jeho chování a činech myslíte. Daná osoba poslední dobou vyvádí hrozné nesmysly a vy toho máte dost. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Opačné pohlaví je doslova unešeno vaší povahou. Umíte si lidi kolem omotat kolem prstu, ale rozhodně ne v tom špatném smyslu. Nezneužíváte toho, ale ve svůj prospěch to občas použijete. Navíc se vám líbí, že po vás pokukuje jeden konkrétní jedinec. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Druhý červencový týden se pustíte do úprav vašeho domova. Pokud máte domeček, tak se bude jednat o venkovní úpravy, ale ani balkon v paneláku nepřijde zkrátka a vy si ho vylepšíte do nevídaných rozměrů. Určitě pouvažujte o koupi venkovního nábytku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Přehnaná snaha v práci se vám tento týden nevyplatí. Kolegové si budou myslet, že lezete šéfovi kam nemáte a ten z vašich nápadů taky odvařený není. Máte poslední dobou pocit, že si vás v zaměstnání nikdo neváží a přitom se tolik snažíte. Je čas na změnu! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY