Horoskop Jarmily Gričové

Ať už patříte k jakémukoliv znamení, stěžovat si nemusíte, protože něco pozitivního se tentokrát najde pro všechny! V úterý si užijí trigonu mezi Merkurem a Saturnem vzdušná znamení, která chrlí myšlenky rychleji než pohádkový drak oheň. Ve čtvrtek přinese sextil mezi Jupiterem a Neptunem radost do života znamením zemským a vodním. Zrozenci udiveně zjistí, že se občas uskuteční i ty nejdivočejší sny. Ohnivým znamením planety až tak nepřejí, ale jejich lidé si zase mohou vychutnávat vítězství minulá a plánovat další…

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na začátku týdne, kdy je Luna ve Lvu, se vám daří všechno, na co jen sáhnete. V pondělí si však budete muset vybírat mezi štěstím v lásce a úspěchem v práci. Nezbude, než abyste si hodili korunou, protože rozumem tak těžké dilema patrně nevyřešíte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V prvních třech dnech týdne, kdy je ještě Venuše ve vašem znamení, využijte jejího vztahu k posílení vlastních financí. Máte šanci, abyste se šéfa zeptali, jak to vypadá se zvýšením vašeho platu, o němž se mluvilo, ale které zatím neproběhlo.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Když se kamarádi hádají, nesnažte se je smiřovat, protože by to stejně žádný efekt nemělo, ale taky se nenechte do jejich sporů vtáhnout. Vyslechněte obě strany, abyste věděli, co se vlastně stalo, a pak si na celou záležitost udělejte vlastní názor.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve čtvrtek se připravte na zajímavé překvapení, které přinese na přetřes záležitosti, jež jste už dávno vzdali. Najednou si uvědomíte, že máte spoustu šanci a je jen na vás, zda je proměníte ve skutek nebo se rozhodnete neriskovat a podruhé je vzdáte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

To, že jste se definitivně rozhodli ohledně svého dalšího osudu, je sice dobře, ale od nejbližšího okolí žádné velké nadšení nečekejte. Vaši blízcí si zvykli, že jste jim za všech okolností k dispozici a teď se jen těžko smiřují s tím, že se musí starat sami.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Příznivé jsou první tři dny týdne, kdy se můžete spolehnout na Venuši. Pokud máte pocit, že mezi vámi a partnerem zůstalo něco nedopovězeného, klidně celou záležitost otevřete. Pravděpodobnost, že tak vrátíte do vašeho života harmonii, je vysoká.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Trigon mezi Merkurem a Saturnem, který ovlivňuje celé úterý, vás vysílá na úřady a na nejrůznější jednání. Když si předem nachystáte argumenty a seřadíte veškeré materiály, úspěch vás určitě nemine. Za odměnu si můžete dopřát víkend podle svých představ.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Neděle s Lunou ve vašem znamení by neměla sloužit ani sportu, ani práci, ale docela normálnímu odpočinku. Kromě jiného byste si měli promluvit s partnerem o dovolené, které se blíží. Pokud se domluvíte na termínu i na místě, kde je strávíte, je to úspěch!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Páteční kvadratura mezi Venuší a Neptunem vás v lásce dostane do nemilé situace. Partner pochopí, že se v jisté záležitosti nedozvěděl pravdu a bude mít zbytečné řeči. Nevysvětlujte mu, co a jak se vlastně stalo, protože to stejně nepochopí. Radši mlčte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Se sliby je to v tomto týdnu podivné. Dostanete jich více, než jste chtěli, ale když budete vyžadovat plnění, dozvíte se, že není vhodná doba nebo něco podobně nejapného. Čím méně se budete spoléhat na jiné a budete se starat sami, tím je to lepší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

O tom, že jste komunikativní, dávno víte, ale to, jak se rozpovídáte v pátek a v sobotu, i vás samotné překvapí. Budete navazovat kontakty s neznámými lidmi. Bez problémů si s nimi padnete do noty tak, že není vyloučeno ani navázání nového přátelství.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vstup Venuše do Blíženců vám silně zkomplikuje život. Najednou pochopíte, že doma máte sice partnera, s nímž žijete a na něhož je spolehnutí, ale zároveň vám dojde, že vás srdce táhne k někomu úplně jinému. Rozmyslete si to dobře, cesta zpátky totiž neexistuje!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11