Beran (21. 3. – 20. 4.)

Milí Berani, máte před sebou skvělé období plné úspěchu, lásky a nových příležitostí. Hlavně si to nepokažte svou občasnou tvrdohlavostí a nevraživostí. Uvidíte, jak je svět krásnější, když se na něj díváte pozitivně. Optimismus má zázračné účinky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Neplýtvejte v tomto týdnu energií na hloupé lidi, kteří se vám snaží v životě zavařit. Ne nadarmo se říká, že je karma zdarma, protože tito lidé se skutečně odměny za své chování dočkají. Vy toho budete přímým svědkem, ale radost z toho mít nebudete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Mars je v tomto týdnu v příjemném trigonu s vaším znamením. Rozhodně se na něj můžete spolehnout. Na holičkách vás nenechá ani v pracovním, ale ani v osobním životě. V zaměstnání budete za hvězdu celé kanceláře a doma vás vaše rodina na rukou nosí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Obrovské šance na úspěch máte milí Ráčci v oblasti lásky. Váš idol si vás konečně všimne. A nejen to! Doslova ho svou osobností a svým charismatem okouzlíte. Pozvánka na rande přijde velice záhy a musíte uznat, že to bude vskutku romantický zážitek. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste ve svém životě spokojeni, což vám ne každý úplně přeje. Máte harmonický rodinný život a i v práci se vám skvěle daří. Tento týden však zjistíte, kdo vám úmyslně škodí a nebude to příjemné zjištění. Jednat se totiž bude o vašeho blízkého kamaráda. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V práci se zapojíte do dobrovolného projektu. Jste totiž velmi aktivní jedinci a nové projekty vás vždy nadchnou. Svou kreativitou budete vítaným členem ve skupině a na vaše rady dá i nadřízený. Domů se budete vracet spokojení z dobře odvedené práce. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Poslední dobou vás trápily finanční nesnáze. Ty se vám však podaří tento týden rychle vyřešit. Dostane se vám nečekané peněžní vzpruhy. Možná si najdete dobře placenou brigádu, nebo výhodně prodáte nějaké zbytečnosti, co se vám již dlouho válí doma. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V lásce ztrácíte pevnou půdu pod nohama. Jste totiž neskutečně moc zamilování a pro svůj protějšek byste udělali cokoliv. Hvězdy osudu však varují před touto sžíravou vášní. Jsou totiž přesvědčené, že to není ten pravý a osudový jedinec pro vás. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, máte před sebou složité období a to po všech stránkách. V nouzi však poznáte přítele a ten vás na holičkách rozhodně nenechá. Nejen, že přiloží pomocnou ruku k dílu, ale bude i trpělivou vrbou a také moudrým rádcem ve chvilkách nepohody. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro své nejbližší budete v novém roce klíčovou a důležitou osobou, které se mohou vyplakat na rameni. Jejich problémy vás rovněž tíží, ale jste plně přesvědčeni, že se jedná jen o chvilkový problém. Nakonec se ukáže, že jste měli jako vždy pravdu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Velice snadno se tento týden rozčílíte, a proto není radno si s vámi zahrávat. Vaši nepřátelé se musí mít opravdu na pozoru. Stačí nepatrné popíchnutí a vy si to s nimi tvrdě vyřídíte. Ono možná někdy není na škodu si udělat ve svém životě pořádky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Snažíte se jak můžete, přesto se některým lidem ve vašem životě nezavděčíte. Stále vás vnímají stejně, i když vy už jste se už dávno posunuli dále. Nemusíte však stále někomu dokazovat, jak jste úspěšní. Stačí přece, že to víte vy a vaši nejbližší. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY