#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Velmi příznivou se ukáže tento týden finanční oblast. Máte úžasný dar intuice a ten využijete při nepřeberné škále těch nejrůznějších investic. Velmi dobře víte, kde se vaše penízky budou jen a jen množit a náležitě to umíte využít. Jen tak dál.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Týden plný destruktivních událostí je za vámi a nyní vás čeká neméně náročný týden. Musíte teď vše po té spoušti uklidit a dát do pořádku. Nejdříve však musíte začít u své mysli, kterou musíte zharmonizovat. Relaxační pobyt by vám v tom značně pomohl.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden věnujte pouze pořádnému odpočinku a lenošení. Konečně jste se dočkali a máte čas i na nějaký ten oddech a čas věnovaný pouze své osobě. Využijte těchto dnů naplno a nesnažte se ošidit. Vaše tělo, ale i mysl vám to následně vrátí dvojnásob.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Snažte se tento týden strávit co nejvíce se svými ratolestmi. Příjemnou diskuzí oživíte všední dny a děti se vám svěří s nejedním tajemstvím. Nově nabytá důvěra vás zahřeje na srdíčku a jednou budete na tyto dny s láskou, ale i pokorou vzpomínat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden bude milí Lvi věnován zejména společenským aktivitám. Na scénu přijdou vaši přátelé a vy se budete společně věnovat svým zájmům, ale i zájmům svých přátel, kterým jste dříve zas až tolik nefandili. Večery si zpříjemníte třeba grilovačkou.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Užívejte si tento týden společných chvil se svou rodinou a zejména se svými dětmi. Nevíte ani jak, ale za chvilku vám už děti odrostou a vy na tyto mnohdy možná i hektické chvíle s láskou vzpomínat, tak se nebojte naplno zapojit do různých aktivit.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud tento týden v práci nějaký ten den kvůli vlastnímu volnu vynecháte, tak věřte, že se svět nezboří a vy vůbec o nic nepřijdete. Vlastně si jen uvědomíte, že relax vám přišel k duhu a nabyl vás energií na celý týden. Možná to vyzkoušíte častěji.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vedení je vaší prací naprosto nadšené. Je spokojené s vaším nasazením, vaší pověstnou kreativitou, pracovitostí a zejména velkou mírou zodpovědnosti. Vlastně ve vašem případě není na co čekat a povýšení je už na spadnutí. Můžete být na sebe pyšní.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kolem vás se pohybuje jedinec se silnou záští nejen vůči vám, ale vůči světu obecně. Dělá jen samé naschvály, záviděl by vám i nos mezi očima. Nejvíc vás mrzí to, že daná osoba vám byla dříve tak blízká, ale s věkem se z ní stává zapšklý škarohlíd.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Máte tento týden jedinečnou možnost vydělat pěknou sumičku peněz. Brigáda, kterou vám dohodí jeden známý, se ukáže jako velmi plodná a vy si tak můžete dovolit pořídit si i něco navíc pro sebe, či své blízké. Navíc vás tato práce bude neskutečně bavit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V práci jste tento týden velice aktivním a dalo by se říct i nepostradatelným jedincem. Máte všechno pod palcem, vyřizujete administrativní záležitosti, komunikujete s obchodníky a dokonce se umíte poprat i s nějakými problémy. Máte všechen obdiv.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Milé Rybky, tento týden budete vládnout úžasnou mocí slova. Vaše komunikační schopnosti budou na úplném vrcholu a vy se dokážete vymluvit z jakéhokoliv problému. Pestrost vaší slovní zásoby však udělá dojem nejen v práci, ale i v milostném životě.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY