#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše dlouhodobé pracovní úsilí se konečně vyplatí. Váš nadřízený si je moc dobře vědom vašeho nasazení, a můžete se proto těšit na náležité ocenění. Však si ho také zasloužíte! Pracujete na sobě opravdu neúnavně a hlavně s neuvěřitelným odhodláním.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Přerušíte kontakty s bývalým protějškem. I když to bude poněkud náročné a neobejde se to bez citového vypětí, uvidíte, že je to jediné moudré řešení. Navíc se pravděpodobně nejedná o trvalý stav. Časem se může spoustu věcí změnit. Myslete pozitivně!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Konečně nabudete životní jistoty. Bude to velice příjemný pocit, který si také budete náležitě užívat. Nic není dokonalé, proto se i vy budete muset připravit na všemožné zádrhely. Dílčí problémy vás však nerozhodí, se vším se s přehledem vypořádáte!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neuniknete partnerovu drobnohledu. I když vám to možná nebude úplně příjemné, uvědomte si, že jeho zájem pramení jen z lásky a přehnané opatrnosti. Pokud to bude nutné, nebojte se s protějškem promluvit. Uvidíte, že si vaše připomínky vezme k srdci.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Uvíznete v sítích lásky. V následujících dnech vás nejspíše klidný spánek nečeká, můžete se však těšit na příjemné rozechvění a spoustu pozitivní energie, jakou může přinést pouze zamilovanost. Užijete si ten pocit a nenecháte si jej ničím kazit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Rozhodování pro vás bude těžší než kdy jindy. Ocitli jste se na křižovatce, odkud vede několik cest. V tuto chvíli se všechny zdají lákavé, existují však významné rozdíly, které zatím nevidíte. Proto nelamte nic přes koleno, s rozhodnutím vyčkejte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pohled na vaši výplatní pásku vám vykouzlí obrovský úsměv na tváři. Však jste si onu finanční odměnu také náležitě zasloužili! Teď si ji proto budete jenom užívat. Nezapomeňte na svou rodinu a přátele. Jistě s vámi vaše úspěchy velice rádi oslaví!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše ambice v zaměstnání budou čím dál vyšší! Sebevědomí vám rozhodně nechybí a navíc moc dobře víte, že máte potenciál. Pracujete na sobě s neuvěřitelnou pílí a odhodláním, díky čemuž s vámi konkurence nedokáže držet krok. Máte velké předpoklady!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dostanete šanci okouzlit opačné pohlaví! A můžete si být jisti, že ji rozhodně nepropásnete. Naopak. Nápadníci vám budou doslova padat k nohám. Je jenom na vás, jak si vyberete. Nezapomenete na své priority. Máte velké nároky, kterým každý nevyhoví.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Komunikace ve vztahu bude poněkud váznout. Nemusíte však panikařit, jde jen o dočasnou záležitost, která vás nemusí nijak rmoutit. Nejlepším řešením bude klidit se s protějškem vzájemně z cesty, alespoň na nějakou dobu. Oběma by vám to prospělo.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Díky dědictví byste si mohli finančně polepšit. Připravte se však na to, že se záležitost neobejde bez menších zádrhelů. Pokud však vytrváte, uvidíte, že se vaše snaha vyplatí. Je skvělé, že máte jisté hranice, které v žádném případě nepřekročíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Můžete se těšit na menší finanční odměnu! I když nepůjde o žádné závratné peníze, jedná se o předzvěst lepších časů! Proto na sobě nepřestávejte pracovat. Do budoucnosti můžete hledět s optimismem a dobrou náladou. Čekají vás velmi příjemné chvíle!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY