#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Mikulášský týden zapůsobí na vaši požitkářskou strunu a vy se budete více rozmazlovat. Kde jsou ty doby, kdy většina věcí patřila k nedostatkovému zboží. Navíc vy umíte rozmazlovat nejenom sebe, ale i blízké, které se vám za vaši péči také odvděčí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dostat se do adventní pohody vám bude trochu trvat, protože u vás stále ještě hraje prim práce. Nicméně nemusíte se z toho dělat těžkou hlavu, do vánoc máte pořád fůru času na to, abyste s tím něco provedli. Zavítejte třeba na nějakou vánoční akci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zafungujete jako rodinný stmelovač a zatímco jiní před blízkými s blížícími se svátky prchají na hory, vy spokojeně rozesíláte pozvánky na adventní akce a vůbec vám nevadí zvýšený ruch ve vaší domovině. A v zaměstnání také hýříte dobrou náladou.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Některé věci byste měli tento týden změnit k lepšímu. Ať už se to týká vašeho denního rytmu, nebo vztahů s blízkými, i malá změna udělá dobře vaší psychice. V zaměstnání dostanou zelenou inovativní nápady, které ukážou, že máte správný tah na branku.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden nemáte potřebu si něco dokazovat, i když právě nesvítí sluníčko, dovedete si najít pohodlné místo u krbu a spokojeně se vyhřívat. Dobře víte, že jste tento rok udělali spoustu dobrých věcí, na které můžete pěkně ze zázemí domova myslet.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Váš smysl pro detail dovede tento týden otevřít spoustu dveří, které by méně pečliví jedinci měli uzavřené. Můžete získat práci snů, nebo jenom přízeň někoho z náročných klientů, každopádně budete mít být na co pyšní, a vaše rodinka samozřejmě taktéž.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Je ideální doba na vyslechnutí dětských přání, protože jejich seznam dárků pod stromeček se mohl mírně upravit a vy byste měli mít aktuální přehled. Jinak zkuste zapojit do příprav všechny členy rodiny. Potřebujete se totiž realizovat také v práci.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jestliže se pokusíte v tomto týdnu přijít některým věcem na kloub, neměli byste zapomínat na to, že jsou určité hranice, za které byste již neměli chodit. Jinak hrozí, že vzbudíte velkou nelibost a budete mít co vysvětlovat blízkým i partnerovi.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Potíže vám bude dělat hlavně soustředěnost. Kdyby se dala koupit třeba na adventních trzích, hned byste věděli, co by vám měli vaši blízcí nadělit pod stromeček. Takto si ale musíte poradit sami, a to jak v zaměstnání, tak doma. Koncentrujte se.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ne všechny setkání vás tento týden tak docela potěší, ale zase byste neměli soudit podle prvního dojmu. Všechno se může vyvinout i k vaší spokojenosti. Zapomínat byste neměli ani na to, co je pro vás opravdu důležité, a to platí ve všech sférách.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Je lehké házet vinu na druhé, ale nikam to nevede. Raději si najděte klidné místečko, a zkuste si v duchu rozebrat vše, co vás mrzí a štve. Přijdete brzy na to, že kořeny potíží tkví v něčem osobním z minulosti a že tento týden máte sílu věci měnit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nejraději byste se v tomto týdnu ponořili do adventních příprav a věnovali se jen zábavným věcem, které vám umožní těšit se na nejhezčí svátky v roce. Několik zádrhelů se ale přesto najde, tak se do nich vrhněte, ať se vám pak nekupí do dalšího týdne.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY