Ve hvězdách

Jde o poměrně klidný týden, v němž se o jediný vzruch postarají planety, které mění směr pohybu. Ve středu to bude Merkur, který se ve Střelci točí do zpětného chodu. Střelci, Berani a Lvi by si měli hlídat nejenom slova, ale i psaný projev. Mají sice nakročeno k úspěchu, ale musí mít všechno pod kontrolou. Další planetou je Neptun, který se v neděli obrací do přímého chodu. Ryby, Raci a Štíři se mohou těšit na bohatou uměleckou inspiraci, díky níž mají šanci poznat i ty krásy života, jimž dosud pozornost nevěnovali.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Všechno důležité musíte stihnout v pondělí a v úterý, a to i v případě, kdy byste si kvůli tomu museli vzít dovolenou. Zbytek týdne pak můžete bez výčitek věnovat tomu, co vás baví, a těšit se ze společnosti lidí, kteří jsou vám duševně blízcí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

I když se obvykle se svými city nechlubíte, v tomto týdnu byste si je opravdu neměli nechávat pro sebe. Váš partner má v poslední době pocit, že vám na něm už nezáleží tak jako dřív, a vy musíte tyto obavy rozptýlit. Investujte do svého partnerství čas i energii!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Odložte pesimistické nastavení, nasaďte úsměv! Všechno, o co požádáte s radostným a optimistickým výrazem, se vám splní tak rychle, až budete mít pocit, že je to skoro zázrak. V práci si hlídejte čtvrtek a pátek, protože vás mohou přistihnout při chybě.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jde o týden, který charakterizuje pohoda. Díky Slunci ze Štíra si užíváte dní, kdy milujete, a zároveň máte jistotu, že i vy jste milovaní. Ve druhé polovině týdne zmírněte přísný vztah k dětem. Vychovávat je musíte, ale nic se nesmí přehánět.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ve středu, kdy jste pod vlivem stacionárního Merkura ze Střelce, si můžete bez obav dovolit i malou extravaganci. Pokud se vám někdo líbí, nehleďte na to, co předepisuje slušné vychování, a klidně ho oslovte jako první. Vyberete takovou formu, že je jeho okouzlení jisté!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Dvakrát do stejné řeky se prý vstoupit nedá, ale vy to bez problémů dokážete. Potíž je však v tom, že jste pod vlivem stacionárního Neptuna, takže důsledně zavíráte oči před vším, co není podle vašich představ. Nezdá se vám, že zbytečně riskujete?

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Je potřeba, abyste odložili veškeré ohledy, které jste během života nasbírali, a bez obav začali bojovat o své štěstí. Pokud to neuděláte, dostanete se do situace, kdy někdo jiný bez nejmenší námahy získá to, na čem vám záleží a co jste měli původně dostat vy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Konečně máte šanci, abyste velmi intenzivním způsobem procítili jak radost ze života, tak pýchu na to, čeho jste dosáhli. Když si promítnete období, které uplynulo od vašich posledních narozenin, můžete říct, že to nebylo vždycky lehké, ale vy jste to zvládli.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kombinace stacionárního Merkura a stacionárního Neptuna, která na vás v tomto týdnu působí, je opravdu náročná. Pokud se chcete vyhnout pozdějším potížím, věřte především svým instinktům. Naopak nevěřte nikomu, s kým máte špatné zkušenosti.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Po období, kdy jste měli pocit, že se vám absolutně nic nedaří, se situace konečně změnila. V tomto týdnu dokonce můžete mít občas pocit, že vám váš životní boj pomáhají zvládat i předkové, kteří s vámi už dávno nejsou. Poděkujte jim za jejich pomoc!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Všechno, co je ve vašem životě důležité, odložte na víkend, kdy jste pod pozitivním vlivem Luny ve Vahách. Na rozdíl od ostatních dnů se nebudete zbytečně rozčilovat kvůli tomu, co si to nezaslouží. Navíc se chováte tak, že vás všichni berou vážně.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaším dnem je pátek, kdy jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem. Na lidi kolem působíte jako magnet a vychutnáváte si situaci, kdy dělají všechno pro to, aby vám pomohli. Navíc si z dosavadních odpůrců dokážete udělat kamarády, což je ještě lepší…

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY