#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Chcete se líbit, takže nákup oblečení, módních doplňků a údržba vzhledu je aktuálním tématem. Finanční výhody vám může poskytovat i opačné pohlaví, takže na sympatiích neproděláte. Jenom to chce zacílit pozornost tím správným směrem ve všech ohledech.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ne, že by vám tento týden peníze scházely, ale může vám být vytknuto, že peníze nesmyslně rozhazujete, nebo nezdravě škudlíte. Zkuste najít zlatou střední cestu a nechat ostatní ve vašem okolí, aby na nějakou dobu převzali iniciativu ve vašem domě.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Máte dobrou zručnost a výjimečně dobrou intuici, která dává štěstí ve spekulacích. Apropó, vsadit si můžete i doslovně. Venuše sice neslibuje, že vyhrajete jackpot, ale menší výhru nevylučuje. A vás sázení baví, vaši blízcí už od vás dostali los.

Rak (22. 6.–22. 7.)

S rodiči budete vycházet dobře, ale s ročníky mladších generací to bude naopak. Chcete to zachovat klid a nezapomenout, že novými přístupy zmůžete více, než když se budete donekonečna rmoutit tím, že jsou věci tak, jak jsou. Vyjděte si za zábavou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše charisma a vystupování přitahuje zámožné lidi, očekávejte, že vás může postrčit i někdo z jejich řad. A co je pro vás v tomto týdnu nejlepší investicí? Víte to sami nejlépe, a pokud si nejste jisti, pak zkuste zlato a cenné papíry, nic nezkazíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Dostanete tolik zajímavých pozvánek na návštěvu, že si budete připadat pomalu jako prezident na objížďce. Zkuste je logicky seřadit a uvidíte, zda zvládnete akční kolečko za jeden den. Vezměte sebou i vaše blízké, nebo alespoň domácího mazlíčka.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve druhé polovině týdne je vhodné zapojit se do dobročinné činnosti, mohou z toho plynout i finanční výhody. Čím více se v těchto směrech aktivujete, tím kýženější bude z toho dopad v blízké budoucnosti, pro vás, peněženku, ale i milovanou rodinu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše práce vás bude bavit. Noví klienti jsou k vám přitahováni jako magnetem! Ve druhé polovině týdne se připravte na výlevy a prioritně ve dnech kolem víkendu neřešte finance s partnerem, uškodili byste si vy i on, což by nepotěšilo žádného z vás.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přínosem jsou v tomto týdnu kontakty s cizinou a setkávání se s vlivnými lidmi. Touží mnozí z vás po nákupu luxusní věcičky pro vlastní potěšení? Upřednostněte období kolem poloviny týdne, radost vám dlouho vydrží a nebudete si vyčítat menší úlet.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Šéf vám brzy zmizí na dovolenou. Snažte se věci pro zisk rozjet do tohoto data! Jste pracovní nezmaři, a navíc cílevědomí, takže nehrozí, abyste se ocitli v situaci, kdy zůstanete bez prostředků. Chvíle zvýšené práce si pak vykompenzujte volnem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Má některý z vás zálusk na luxus? Venuše je od první poloviny týdne ve svádění k utrácení přímo bravurní - jedinou obranou je skromnost, což platí pro vás i vaši drahou polovičku!. Najděte si raději aktivitu, která je zadarmo a ještě vás bude bavit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vy, kteří jste v pracovním poměru a již dlouho čekáte na lepší finanční ohodnocení, můžete se v tomto období dočkat zvýšení platu. Máte k dispozici vesmírné trumfy a byla by škoda stát v koutě a nepřipomenout se šéfovi. Klidně se mu teď připomeňte!

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY