Horoskop Jarmily Gričové

V tomto týdnu se toho děje tolik, že jedné skupině lidí bude až líto, že jsou dva dny svátků, protože nebudou mít prostor a čas, v němž by mohli realizovat profesní i mocenské ambice. Druhá skupina bude přesně z tohoto důvodu spokojená! Může doufat, že se jí všechny bouře přeženou nad hlavou a v práci i doma všechno zůstane takové, jak to bylo dosud. Ať už patříte kamkoliv, jste do pondělka pod vlivem Venuše z Raka, která vás nutí o své milé pečovat víc než jindy.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Trigon mezi Merkurem a Uranem se postará, abyste v úterý začali nečekaně promýšlet důležité věci. Je svátek, takže máte na to, abyste vše probrali z nejrůznějších úhlů, dostatek času. V žádném případě si nenechte vnutit cizí názory, které jsou zavádějící.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zatímco ostatní si užívají svátků s přidaným volným dnem, takže jdou do práce až ve čtvrtek, vy se nezastavíte. Pokud vás nečeká pracovní pohotovost, doháníte veškeré své resty. Pokud si najdete alespoň chvíli času na grilování, berte to jako výhru!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když o to vůbec nestojíte, máte štěstí na lidi, kteří se vám začnou svěřovat a chtějí, abyste jim sdělili svůj názor na jejich poslední životní peripetie. Dostanou vás tím do problematické situace. Ublížit jim nechcete, a proto jim pravdu říct nemůžete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pondělní vstup Venuše do vašeho znamení vám může pěkně zkomplikovat život! Pokud někdo z rodiny neví, kam dát přes volné dny děti na hlídání, můžete vzít jed na to, že je šoupne k vám. Vy však jste v pohodě, protože vám dětská společnost vůbec nevadí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Podle všech astrologických příruček byste měli utrácet především za to, co slouží ke zdůraznění vaší krásy, ale skutečnost je daleko pestřejší! V tomto týdnu utrácíte především za všechno, co slouží ke zkrášlení zahrady a pěstování léčivých bylinek.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu toho zvládnete dvakrát tolik, než jiný průměrný člověk, a přesto (nebo právě proto) hýříte dobrou náladou. Pokud chcete uvažovat o dalším průběhu života, věnujte tomu úterý a středu. Luna je ve vašem znamení a hlava vám pracuje skvěle!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Středeční trigon mezi Marsem a Saturnem se vám postará o výdrž, kterou vám mohou ostatní závidět! Pokud si chcete volné dny zpestřit výletem do hor, budete se muset mírnit, abyste nenasadili tempo, které by nikdo jiný kromě vás nevydržel.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na smůlu v lásce si nestěžujte, protože nemáte proč. První přívětivý moment v této oblasti prožijete v pondělí večer, kdy na vás pozitivně působí trigon mezi Venuší a Neptunem. Vaše představa ideálu se najednou zhmotní a vy si na ni můžete i sáhnout.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nedělní stacionární Uran vás přinutí, abyste pochopili, že čas letí, a vaše děti jsou daleko dospělejší, než se vám zdá. Ve chvíli, kdy se začnou vyjadřovat k rodinným záležitostem, je nepřerušujte, ale nechte mluvit. Poskytnou vám velice dobré rady.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Šancí na to, aby šlo o týden, který budete později počítat k těm úspěšným, máte dost. Stačí, když využijete ve čtvrtek trigonu Jupitera s Plutem a také momentu překvapení. To, že jste se rozhodli dobře, vám v sobotu potvrdí několik nezávislých zdrojů.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V sobotu dopoledne můžete využít sextilu mezi Merkurem a Saturnem, a jasně se vyjádřit k tomu, co se kolem vás děje. Pár lidí možná řekne, že to s dodržováním mravních zásad přeháníte, ale většina těch rozumných uzná, že opravdu nemůžete jednat jinak.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Venuše, která se hned v pondělí dostává do vašeho sektoru lásky a dětí, se vám postará o opravdu krásné svátky. Pokud děti chcete, budete mít spoustu příležitostí k tvůrčí činnosti, pokud je zatím nebo už nechcete, měli byste se podle toho zařídit.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11