Horoskop Jarmily Gričové

V tomto týdnu se poprvé za našeho života dostane Neptun do Ryb, jeho energie se ukáže v naprosto novém světle. Na čerstvé podněty se mohou těšit umělci (zejména fotografové a filmaři), ale i astrologové, mágové a všichni další, kteří se zaobírají nehmotnou stránkou života. V pátek se pak budeme vyrovnávat s vlivem stacionárního Pluta z Kozoroha. Odložené záležitosti naberou na důrazu. Nejeden zrozenec zjistí, že bude lepší, když nepříjemné záležitosti jednou provždy vyřeší, než aby je stále znovu odkládal.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Čeká vás náročný týden. Už od pondělí musíte počítat s lidmi, kteří se tváří jako autority a vám vysvětlují, že nemáte na žádné svobodné projevy právo. Pokud takového člověka nezarazíte hned po první větě, budete s ním později mít značné potíže.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vstup Neptuna do Ryb vám přinese pohodu, kterou jste už dlouho nezažili. Poprvé po dlouhé době máte jistotu, že vaše sny na realitu nenarážejí, ale naopak s ní souznějí. Využijte všech šancí, které přijdou, a hlavně si nenechte namluvit, že na něco nemáte.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Vstup Neptuna do Ryb a stacionární Pluto ve vašem sektoru vášní a sexu vytvoří energii, která vám do života může vnést slušný zmatek. Připravte se na dny, kdy neplatí nic z toho, čím jste se až dosud řídili, a kdy musíte ke všemu přistupovat zcela jinak.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zajímavá bude zejména středa odpoledne. Pokud máte malé děti, uděláte dobře, když si preventivně zajistíte někoho, kdo by je mohl v případě potřeby vyzvednout ze školky. Je možné, že v práci dostanete nabídku snů, a musíte mít prostor pro její přijetí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Když v pondělí nasadíte pořádné tempo, můžete pak celý zbytek týdne polehávat na zasloužených vavřínech. Pokud byste si však chtěli svou dosaženou pozici posílit, měli byste využít pátku a soboty. Využijte šance k neformálnímu hovoru s důležitými lidmi!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vstup Neptuna do vašeho partnerského sektoru startuje období, kdy najednou neplatí nic z toho, na co jste zvyklí spoléhat. Milý partner usoudí, že by se měl váš vztah změnit. Raději mu neříkejte, že vy jste docela spokojení, protože byste ho naštvali.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na partnera, s nímž už dlouho sdílíte život, se podíváte bez růžových brýlí. Zklamání se nebojte, protože se žádné nedostaví! Vaše druhá polovička není sice postavou z pohádky, ale když ho srovnáte s partnery svých kamarádů, je pořád ještě skvělý.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Samotu, která je pro jiné nepříjemná, vy nejen vítáte, ale i vyhledáváte. Preventivně byste však měli doma vysvětlit, že se ani na partnera ani na děti nezlobíte, ale samotní potřebujete být proto, že si něco potřebujete promyslet. Vyhnete se tak nedorozuměním.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Váš úspěch se v tomto týdnu odvíjí od dobré organizace času. Pokud můžete některé své úkoly delegovat na někoho jiného, bez výčitek svědomí to udělejte. O víkendu využijte konjunkce Slunce s Merkurem a oslovte člověka, který se vám už hodně dlouho líbí!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Některé záležitosti, které se až dosud bránily ukončení, máte šanci dotáhnout a definitivně odložit. O víkendu byste si za odměnu měli dopřát s partnerem něco, co k obvyklému koloritu vašich dnů nepatří. Co kdybyste si oba zašli na čokoládovou masáž?

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Když na začátku týdne vypukne u kamarádů krize, nevíte, co si o ní máte myslet. Srdce vám říká, že do ní máte aktivně vstoupit a rozhádané strany smířit, rozum vám radí zdrženlivost. Asi nezbude, než abyste si hodili korunou, protože jinak si nevyberete.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vstup Neptuna do vašeho znamení se projeví hned v úterý! Kromě zajímavých snů vám přinese i nečekaně intenzivní chuť na dobré jídlo všeho druhu. V tomto týdnu si dopřávat můžete, ale pak byste měli sami sebe přemluvit k větší střídmosti.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11