Ve hvězdách

Začátek roku je zase jednou pozitivní. Pomáhá tomu jak Merkur z Kozoroha, který přeje lidem vytrvalým a ochotným pracovat, tak velmi dobře ozářený Neptun, který dovolí, aby se sny přetvářely v realitu. Když si ve čtvrtek, který je pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Uranem, dáme pozor na jazyk a nebudeme z malicherných nedorozumění vytvářet zbytečné drama, užijeme si týdne, který je krásným završením svátků a ještě lepším nástupem do nového roku.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Silvestr, který probíhá pod vlivem Luny ze Lva, bude krásný, a start do nového roku ještě hezčí. Najednou si uvědomíte, že máte kolem sebe spoustu pozitivně laděných lidí, s nimiž se domluvíte nejen na společné zábavě, ale i na společné práci.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Je sice pravda, že chcete dětem dokázat, že nejste žádné béčko, ale přehánět byste to v žádném případě neměli. Když budete riskovat na lyžích, bruslích nebo při jiném sportu, provokujete stav, kdy budete novoroční ohňostroj pozorovat leda tak z okna na chirurgii.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Patříte k těm šťastným, kteří si Vánoce bez problémů protáhnou až do Silvestra. Ještě v pondělí se můžete sejít s lidmi, s nimiž jste to do svátků nestihli, a vyměňovat si s nimi jak vánoční dárky, tak i přání k novému roku. Užijte si to, bude to moc fajn!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Dávejte si pozor na přání, která v rámci vstupu do nového roku vyslovujete, protože vám je zlomyslný osud může vyplnit ve zcela jiné podobě, než jste si představovali. V neděli, kdy jste pod vlivem konjunkce Merkura s Plutem, zbytečně neprovokujte partnera.

Lev (23. 7.–22. 8.)

O Silvestru, kdy všichni ostatní myslí jen na pohoštění a jiné podobné záležitosti, se vy musíte věnovat své kráse. Zastřihněte si vlasy a odpoledne si dopřejte chvilku spánku. Večer pak budete zářit a svou energií okouzlíte každého, na koho se podíváte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

S lidmi, kteří kdysi hráli ve vašem životě důležitou roli, se sice sejdete, ale ani vás nenapadne, abyste ve vašich intenzivních vztazích pokračovali. Je vám jasné, že oni by sice takový vývoj událostí vyloženě uvítali, ale vám jedna zkušenost stačila…

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Merkur, který hned v pondělí vstupuje do Kozoroha, vám komplikuje život. Připravte se na děti, které vám na posledních chvíli sdělí, že Silvestra nehodlají trávit s vámi, a na naprostý nedostatek argumentů, které proti nim dokážete použít.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Novoroční sextil mezi Merkurem a Neptunem se vám postará o zajímavé zážitky. Připravte se na sny na pomezí reality, ale i na krásný pocit, kdy budete jasně vědět, kam svůj život směřovat v dalších letech. Pokud to zvládnete, budete skutečné hvězdy!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud se sami trochu stáhnete a uvolněný prostor přenecháte svému životnímu partnerovi, bude to jenom dobře. Ve chvíli, kdy váš miláček ucítí, že má ve vás oporu, odhalí talenty, o kterých jste dosud neměli ani tušení, a jimiž vás příjemně překvapí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na Silvestra se tělem sice veselíte, ale duch je pod vlivem Merkura ve vašem znamení a nutí vás, abyste si přemýšleli o své další kariéře. Promýšlejte veškeré impulsy, obnovujte kontakty s lidmi, kteří vám mohou při vašem profesním růstu pomáhat. Výsledek bude skvělý!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Čím více týden pokračuje, tím víc máte energie. Navíc se rozhodnete, že se už konečně přestanete trpně podřizovat okolnostem, a začnete projevovat aktivitu. Dejte si však pozor, abyste v zápalu boje neurazili někoho, o kom víte, že odpouštět neumí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Počítejte s tím, že silvestrovské dopoledne proběhne ve zmatku. Pokud jste v práci, nečekejte klid, ale boj s úkoly, které by klidně mohly počkat. Doma se nevrhejte do přípravy deseti druhů pomazánek, protože k úspěšnému přechodu do nového roku stačí tři.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY