Horoskop Jarmily Gričové

Týden, kterým se prázdniny lámou do druhé poloviny, přejte klidu, posílení přátelských vztahů, ale taky stabilizaci vztahů osobních. V úterý se zaradují všichni, kdo mají tendenci riskovat. Trigon Slunce s Uranem jim k tomu dá nejen šanci, ale zároveň i zaručí, že jejich riziko skvěle vyjde. Blíženci, Váhy a Vodnáři si užijí i vlivu trigonu mezi Venuší a Saturnem, který v úterý rovněž probíhá. Stabilizují se city, partnerské hádky mizí v nenávratnu a všichni výše uvedení zrozenci se těší z nového přívalu pozitivních citů.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Shánění podkladů pro své aktivity odložte až na první srpnové dny. Všechno, co budete dělat v pondělí a v úterý, vám zabere spoustu času a žádoucího efektu se stejně nedočkáte. Když vydržíte do středy, půjde vám všechno lépe, než si umíte představit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dopředu se smiřte s tím, že některé vaše koníčky nebudí v rodině pozitivní odezvu. Pokud se rozhodnete, že využijete prázdnin na to, abyste dětem vysvětlili, jak se pečuje o rostliny nebo jak se správně zavařuje, dočkáte se od nich velmi záporné reakce.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

V rámci rodiny na vás padne role vyjednavačů, kteří mají smířit její jednotlivé rozhádané členy. Moc se vám do toho sice nechce, ale zároveň si uvědomujete, že když se z této role vykroutíte, čeká vás víkend, který bude tvrdou prověrkou pro vaše nervy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Než vyrazíte na dovolenou, zavolejte spřátelenému zubaři a požádejte ho, aby se vám ještě jednou podíval do úst. Ve středu dopoledne tak sice prožijete pár nepříjemných chvil, ale zase si zajistíte dovolenou, kdy nebudete v neznámém místě trpět jako zvíře.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Úplněk, který ve čtvrtek ráno probíhá ve vašem partnerském sektoru, vám ještě jednou dává šance, které jste už považovali za ztracené. Kromě jiného se dozvíte, že člověk, který odešel do ciziny, na vás nezapomněl, a přemýšlí, že se kvůli vám vrátí zpátky.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Neprožíváte sice závratné vzlety, ale nemusíte ani řešit bolestivé pády. Od pondělka do středečního poledne se navíc musíte připravit na náročné požadavky, jimiž vás rodina zavalí. Kdybyste je dokázali odmítnout, bude to skvělé, ale to vy bohužel neumíte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Opět se přesvědčíte, že děti jsou kořením života. Ty vaše vás překvapí dotazy, na které se vám sice nechce odpovídat, ale zároveň je vám jasné, že se tomu nevyhnete. Využijte čtvrteční Luny ve Vodnáři a vysvětlete jim všechno, co chtějí a potřebují vědět.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Týden je normální, i když trochu náročnější, ale víkend s Lunou v Rybách vám všechno vynahradí. Doma všechno klape na výbornou, pokud někam cestujete, žádné potíže vás nečekají. Na dovolené zbytečně nešetřete, protože suvenýry pořídíte za poloviční cenu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Období, kdy Slunce prochází znamením Lva, můžete využít pro posílení své pracovní pozice. Ve čtvrtek kolem poledne, kdy tvoří Slunce sextil s Jupiterem, nahlas řekněte, co byste v práci změnili. Nadšení, které vaše slova vzbudí, nebude předstírané!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Opět se ujistíte, že máte štěstí na skvělé kamarády. Pokud jste se před nimi jen tak mezi řečí zmínili, že něco sbíráte, můžete si být jisti, že vám z dovolené přivezou do vaší sbírky nejeden přírůstek. Nepřemýšlejte, čím se jim odvděčíte, a buďte rádi, že je máte…

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Sliby se musí plnit, i když se vám to momentálně moc nehodí. Když se vám ozve kamarád, kterému jste slíbili časově neohraničené posezení, na kterém proberete všechno potřebné, nevymlouvejte se a rovnou zavolejte domů, že přijdete později, než jste chtěli.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Je potřeba, abyste ukázali, že i tak jemný člověk, jako jste vy, má v případě potřeby svou hlavu. Ve chvíli, kdy vás někdo začne přemlouvat, abyste se vzdali ctižádostivých plánů a podřídili se někomu, kdo vám nesahá ani ke kotníkům, musíte se energicky ozvat.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11